- Poruka
- 37.049
ja bih volela da me uopšte ne pamte.Ja bih volela da me pamte kao kraljicu a ne kao sisicu, a oni me ne pamte. Je l moguće ovo?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bih volela da me uopšte ne pamte.Ja bih volela da me pamte kao kraljicu a ne kao sisicu, a oni me ne pamte. Je l moguće ovo?![]()
A tebe pamte a ti bi da te ne pamte... vidiš ti to.ja bih volela da me uopšte ne pamte.
Sto sta fali da im malo zabiberis ako su zasluzili,a oni koji su bili dobri opet treba imati lepo secanjeja bih volela da me uopšte ne pamte.
Umro ciga i prijatelji mu došli na sahranu.ja bih volela da me uopšte ne pamte.
Šta se tebi desilo pa si postao normalanSto sta fali da im malo zabiberis ako su zasluzili,a oni koji su bili dobri opet treba imati lepo secanje
vidim.A tebe pamte a ti bi da te ne pamte... vidiš ti to.
Zna frajer šta radim.Pa jeste, zato postoje čuvene floskule "Nije do tebe, do mene je" i slično
U krajnjem slučaju iz iskustva znam da zapravo najbolji period može biti upravo pred raskid- ponašaš se bukvalno tako da ne može da izdrži i da ostavi on tebe![]()
Sise zaljubila? Nesto si mi poletnaKako nema? Pa tad samo pamćenje ostaje... ili u mom slučaju ne.Mislim s njihove strane.
Pa kaže:
Ne, nije ništa bilo
Ne, nema razloga
To nisu bile rječi
To nije sudbina
Tebi me nagla, zagrebačka magla
![]()
Lepom sećanju se teži. Sledeći kadar ja barim neke momke, brucoše, da biju gospodina za bocu vinjaka. Ne pristaju. Napili su se već.Sto sta fali da im malo zabiberis ako su zasluzili,a oni koji su bili dobri opet treba imati lepo secanje
Iako to nije tema, odgovoriću ti. Ma jok, ali dobra sam sa samostrelom i jaka sam u pokeru mogu dosta da izgubim.Znas li kuhati ???
Iako to nije tema, odgovoriću ti. Ma jok, ali dobra sam sa samostrelom i jaka sam u pokeru mogu dosta da izgubim.![]()
Kako lazes, da ti decko odabere Tigar opanke, ti ga ne bi ostavila????To ti nisu bile prave devojke. Da si im nesto znacio ne bi mogle tek tako da odu. Ma da nisi tu cipele bile razlog ja barem tako mislim.![]()