Muškarci raskidaju vs. Žene raskidaju

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Zdravo, zdravo!
Tema je o raskidima.
Kako ste nekom raskinuli, kako je vama neko raskinuo. Za koje raskide ste čuli, kako se neko razišao. Koji su razlozi i koje su to rečenice koje objavljuju kraj?

Ja sam čula da neko nije trenutno za vezu i želi biti slobodan. (Dva puta sam to čula, a onda su u oba slučaja momci zapravo ušli u vezu, bitch please)
A ja sam rekla jednom da mi dečko postaje navika i da mi se to ne sviđa.

Može biti šaljivog karsktera sa primesama sete. Ideja mi je da utvrdimo koje su to rečenice/razlozi koji se vrte u krug.

Dakle ovaj moj raskid. Mlada sam bila 20 godinica. Mi smo bili zajedno tri meseca i bilo nam je super. Međutim, ne lezi vraže!
Zapravo sve vreme sam ja bila znači ludo zaljubljena u njegovog i mog druga. S tim ništa nije bilo, prošle su već tri godine i ja sam digla ruke (platonska ljubav, to niko nije znao).
I sad ovaj mi je super, ali ja u jednom trenutku počnem previše da mislim na ovu moju ljubav i odlučim da ostavim ovog, da to nije fer.

Znači raskidala sam, nedelju dana sam srala. Duboka filozofija. On me gleda, ništa mu nije jasno. Ja pravi razlog nisam mogla da kažem.

Koliko se sećam rekla sam: ja ne želim da živim po navici, navikavamo se jedan na drugog, to mi se ne svidja. To sam forsirala.

A ne, cipele su jako bitna stvar.
Izašla moja drugarka s jednim, tip 1 kroz 1. I ja je ozbiljno pitam, pa što ne probaš s njim, on je baš super? I ona kaže "jeste on super, ali da li si ti videla njegove cipele, je l možeš ti da zamisliš da izlaziš s momkom koji nosi takve cipele?"
A cipele, kelnerske :D

ја сам једном била са неким типом десетак месеци и он дође и каже знаш, има једна слађа и слађа је трудна, шта ћемо да радимо? : ))))
Ahahahhahahahahah.. Izvinii molim te znam da je nepristojno ali mi je smesno ono "sladja je trudna"

A je l stvarno? :prstic:
ево не померила се :Д
имају троје деце сада, три сина.
ал то кад је било ја дошла кући и кажем кеви - мој живот је јбна шпанска серија.
а они се венчали после два месеца, на дан заљубљених лолллл, доносио ми и позивницу за свадбу, ма, буди бог с нама.

• Ljut
Reactions: DUH

Back