Urwald
Ističe se
- Poruka
- 2.197
Naleteh na jedan klip:
Koliko su ženama atraktivni muškarci koji umeju da plešu?
Da li vi umete da plešete?
Da li vi umete da plešete?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok Italija - tamo muški i pevaju bolje, ali šta je sa tipa Španijom?Nije mi atraktivan muškarac koji bolje pleše, šminka se i bolje se razume u modu od mene.
To sam shvatila kad sam bila u Italiji,...'bem ti ja frajera, koji se bolje ispeglao od mene i lepše namestio frizuru.
Ovi koji dobro plešu bije glas da su dobri u krevetu.
Nzm,...tamo je tek blagi disaster.Ok Italija - tamo muški i pevaju bolje, ali šta je sa tipa Španijom?
više cenim kad muškarci umeju da iebu da budem iskrena.Naleteh na jedan klip:
Da li vi umete da plešete?![]()
više cenim kad muškarci umeju da iebu da bude m iskrena.
Ne pitaj,...svi metar i žilet.ali šta je sa tipa Španijom?
A kada dobra ebačina i plesne sposobnosti idu zajedno u paketu?više cenim kad muškarci umeju da iebu da budem iskrena.
Pa zar svaki dobar ebač-plesač mora biti preko metar i žilet?Ne pitaj,...svi metar i žilet.
Čekaš da se pojavi bar na nekoj banderi neki "Antonio Banderas",... kad 'oćeš šipak!![]()
a kako mi to mozemo znati ?A kada dobra ebačina i plesne sposobnosti idu zajedno u paketu?![]()
Pa ako neko ima isksutva sa tim.a kako mi to mozemo znati ?
Zapravo jesam, to me je i navelo da otvorim ovu temu.jel si mozda cuo iskustva vise zena sa onima koji su dobri plesaci ?
moja baka bi umela reciŠta reći,...nisam ni za gde.![]()
Nije mi atraktivan muškarac koji bolje pleše,
Tvoja baka je bila žena iz druge vremenske dimenzije, za to doba sasvim razumljivo.moja baka bi umela reci
''rjdavom k.... i dlaka smeta''
ta izreka je i danas u nasem narodu.Tvoja baka je bila žena iz druge vremenske dimenzije, za to doba sasvim razumljivo.
Ne mora,...nego ti kažem kakvi su Španci.Pa zar svaki dobar ebač-plesač mora biti preko metar i žilet?![]()
e, kažu takoA kada dobra ebačina i plesne sposobnosti idu zajedno u paketu?
Kontam da ovi što plešu možda imaju i natprosečnu izdržljivost, a možda i neke unikatne pokrete za u spavaćoj sobi?
moguce...e, kažu tako
ali tango je tango
a lambada i bachata su laki kondicioni.
tako da muškarca pitati
znaš li ti kako se pleše tango
ako kaže
po osećaju
znači da se razume i u sex![]()