Muškarci koji su ejakulirali 21 ili više puta mesečno imaju 31% manji rizik od raka prostate

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.551
1727736099895.png

Studija sa Univerziteta Harvard otkrila je da muškarci koji su ejakulirali 21 ili više puta mesečno uživaju 31% manji rizik od raka prostate u poređenju sa muškarcima koji su prijavili četiri do sedam ejakulacija mesečno tokom svog života.

Ja za to koristim razne žene. Imam ogroman penis i one se otimaju da ga blajvaju, drkhJu i jašu. Ne volim preteranu ličnu aktivnost jer mislim da se čuka troši. Bolja je joga ako se ja pitam.
Ма за то је групњак , тројка и остало може да се забушава и одмара максимално опуштено увек се неђе нека будала која ће да се зноји и рипа.

Квота се редовно попуњава. Некад га још и претерам, нпр. за 1. мај, док су сви негде ишли, ја нисам ишао и нигде, и шта ћу, тај дан сам трипут. Да чекам девојке да се смилују за секс већ бих умро од рака.

Pogledajte prilog 1618704

Studija sa Univerziteta Harvard otkrila je da muškarci koji su ejakulirali 21 ili više puta mesečno uživaju 31% manji rizik od raka prostate u poređenju sa muškarcima koji su prijavili četiri do sedam ejakulacija mesečno tokom svog života.
Nemoj zezati..hmmm e idem ja sad Samo tetki lek da odnesem pa se vraćam.. A usput nešto da obavim

Back