moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
cekaj karlito, ti si neki pritajeni 'masno'- skriveni zenomrzac, ili sta? :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam,Srce...ima gomila mojih poruka ovde,stvarno ne mrzim žene,čak ni one koje to zaslužuju...samo je tema gledana sa muškog gledišta,a vama niko ne brani da date protivargumente...cekaj karlito, ti si neki pritajeni 'masno'- skriveni zenomrzac, ili sta? :-D
To kod mene ne pali...ja sam račundžija,i beležim činjenice,pa rezultat takvih razgovora jako boli...Surovo,ali kad sam sateran u ćošak,ne dozvoljavam priče o emocijama,nego potežem flešbekove neprijatnih dešavanja da pokažem da sam u pravu.Stepen nivo i te finese zena u verbalnoj komunikaciji je neshto stvarno za divljenje.
Kad ona zasere i zna to a u razgovoru obrne tako da tebi nabije komplex krivice a ona ispadne jadna povredjena/uvredjena....zato i vishe vole da budu"nezniji pol" i ako su u sushtini snaznije na svaki nachin osim fizichki.I primetio sam da ih i samo ta fizichka inferiornost strashno vredja..i tu bi volele da budu snaznije ali da se prave da nisu,sujetne po tom pitanju u pm. a retko koja ce ti to priznati..ikada.
Jedino ih yebe kad previshe potcene mushkarca i to moze da im se obije o vugla zeshtje.
ko o cemu karlito o banshee...malo postajes naporanE,sad sam razočaran.Ispašće da su Kučka i Banshee jedine tough women na forumu...prva zbog reputacije,a druga što joj veze traju manje od trena,odnosno sve što zna o vezama je naučila na TV-u.![]()

Ja retko mogu biti tako proračunat.
O,pa gde si ti?ko o cemu karlito o banshee...malo postajes naporan
aj vec kad si toliko opsednut bar se potrudi da ti informacije budu tacne
unesreceni ciko![]()
...ja se već uplašio da ćeš nešto da propustiš...
cao ciko evo dosla sam kuci da rucam pa se vracam na zadatakO,pa gde si ti?...ja se već uplašio da ćeš nešto da propustiš...
![]()

ti si, naravno, svestan da ne poznajes sve zene i da ti je ova tvrdnja neodrziva?sve zene su manipulatori,vishe ili manje.Nije to nishta loshe.

Eto,vidiš kako se razumemo...cao ciko evo dosla sam kuci da rucam pa se vracam na zadatak
od tebe nikada...cak ni kad si ubitacno dosadan![]()

ja cu opet, dosadno, da ti kazem da ima nesto u tebi zbog cega te privlace takve zene... nisi ti (bar po ovo postova sto procitah na forumu) neko ko bi direktnu zenu trpeo duze od metar dana... tako da ces sa drugim, pasivno-agresivnim (tj manipulativnim) tipom ces i da zavrsis...Ok,moja greshka.Ne sve zene,nego sve zene koje ja poznajem..ikada.A verujem da je to dovoljan uzorak da mogu da tvrdim da vazi za ceo pol.
Otac me nikad ništa nije učio,sve ovo što sam naveo je stečeno iskustvom...znaš kad te neko lupa po ušima...ako to dozvoliš ponovo,imaš problem sa mozgom...znači to što kažem nije rezultat šovinizma,nego sujete...suviše su me kljukali pričama kako sam pametan,pa pokušavam da indukcijom i dedukcijom svedem greške na minimum,što nije uvek moguće,i dešava se da pogrešim.@karlito - eto sad racundzija, a na prethodnoj strani "mene moj otac nije ucio" i slicna ukazivanaj da ti nisi racundzija? mislim, odluci se.![]()
voli i on vasEto,vidiš kako se razumemo...volim i ja tebe,i ne stidim se da kažem.
![]()

Ne plasiramo mi, sami se primate, a mi mudro ćutimo, pa vam posle žao kad aterirate na glavu.Pa vi.
Svesno plasirana laz jacheg pola nama mushkarcima.![]()
Eto vidiš...''smorilo''...dobar razlog da se otkači nezanimljiv muškarac.@derer - dobro... mada oni koje ne mozemo da biramo (majka / otac) cesto formiraju nas u meri da posredno uticu na to koga posle biramo...
usput mi pade na pamet:
jedan moj ex imao manipulativnu mamu... ono, zeni kad nesto nije po volji, rasplace se i glumi zrtvu... on je imao predrasudu da su sve zene takve i bio dosta surov na iskazivanje bilo kakvih emocija slabosti, uznemirenosti itd.
mene to (izmedju ostalih stvari) na kraju smorilo skroz pa sam otisla.

zapravo sam prekinula vezu iz drugih razloga. bio je egoista, nesposoban za zajednistvo. imali smo razlicita vidjenja o tome sta je odnos muskarca i zene.Eto vidiš...''smorilo''...dobar razlog da se otkači nezanimljiv muškarac.![]()
Ma,u redu je...dosta žena očekuje da im njihov muškarac bude i najbolji prijatelj,što je sasvim prirodno i najnormalnije.Problem je što mi ništa ne znamo ništa o ženama,a i vrlo malo naučimo kroz život...pokušavamo da dobijemo šta nam treba i švercujemo se.zapravo sam prekinula vezu iz drugih razloga. bio je egoista, nesposoban za zajednistvo. imali smo razlicita vidjenja o tome sta je odnos muskarca i zene.
ali da - oekujem da me muskarac sa kojim sam najbolje poznaje i da mi veruje. ako sam tuzna, tuzna sam a ne manipulisem tugom. ako se smejem, to je od srca.
ne zelim vojni rov izmedju sebe i osobe sa kojom sam u vezi.
(ali to nije tema, tako da...)

ja sam najgrdji folirant na planetimoje srce, da li si se ikad nasmijala u zivotu? pozitivno je biti ozbiljan i pricati smislene stvari al ti bas pretjerujes..ajde malo xaxaxaxaxaxa.![]()
ja sam najgrdji folirant na planeti
ja samo glumim ozbiljnost ovde... u RL se stalno smejem... kompenzacija, bato