Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
ko joj kaze droljo.Ez aj voz sejing...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko joj kaze droljo.Ez aj voz sejing...![]()
Ez aj voz sejing...![]()
e dereru, dereru, krme jedno
Evo,da i ja dodam...za dobrim konjem...i nemojte više da pravite čat od teme...ako se niste dugo videli napravite žurku.8-)Krme,droljo...al me zene danas chaste...blago meni![]()
Svi volimo da pričamo o svojim ''osvajanjima'' i mislimo da time sebi dižemo rejting,dok ne dođe do raskida...međutim,činjenice i život kažu nešto drugo.Malo statistike o raskidima,
inicijatori raskida:
Žena (64%)
Muškarci (21%)
Sporazumno (15%)
Statistika kaže da se žene racionalno,i bez mnogo okretanja unazad odlučuju na raskid,emocije su nestale,i ne veže ih ništa više.
Ako su one inicijatori raskida,tu više nema nikakvih veza koje ih mogu vratiti.Kako preboleti raskid,i vratiti se u život?...imajte u vidu da je to najlakše uraditi ako prekinete sve moguće veze sa ženom koja vas je ostavila...pa,recite neku u našu odbranu,i vaš recept za lakše zaboravljanje lepe zajedničke prošlosti...![]()
upravo to htedoh da napisem. :-)uopste me ne cudi... samo nije navedeno koliko od ovih 64% cine zene koje su muskarci naveli da "same shvate da je kraj i odu"... sto jeste rasprostranjeno ponasnaje medju muskarcima koje poznajem... koliko puta sma cula od ortaka:
" si blesava? nikad idrektna prica, nego lagano... proredis vidjanja, proredis pozive, spremas teren i za 2-3 meseca ode ona sama"
whoos...
Samo se ti hvali...tjah.......statistika..lažovka.... opet tema iz maxima ili tako nekog papira šo nije ni za higijensku upotrebu..........
moja lična statistika je drookčija........nije da se sad hvalim....al jbga.....nije to neko zadovoljstvo...

Svi volimo da pričamo o svojim ''osvajanjima'' i mislimo da time sebi dižemo rejting,dok ne dođe do raskida...međutim,činjenice i život kažu nešto drugo.Malo statistike o raskidima,
inicijatori raskida:
Žena (64%)
Muškarci (21%)
Sporazumno (15%)
Statistika kaže da se žene racionalno,i bez mnogo okretanja unazad odlučuju na raskid,emocije su nestale,i ne veže ih ništa više.
Ako su one inicijatori raskida,tu više nema nikakvih veza koje ih mogu vratiti.Kako preboleti raskid,i vratiti se u život?...imajte u vidu da je to najlakše uraditi ako prekinete sve moguće veze sa ženom koja vas je ostavila...pa,recite neku u našu odbranu,i vaš recept za lakše zaboravljanje lepe zajedničke prošlosti...![]()

Karlito,da li ja to tebi nedostajem,kada me pominjes. :-)U zenskoj tasni pored gomile manjih i vecih sitnica postoje tri stvarcice koje svaka zena treba da nosi sa sobom a vezano za muski rod....vlazne maramice, pakovanje kondoma i samolepljive nalepnice.:wink:
Kako znate da budete veliki emotivci..kao po pravilu treba vam necije rame za plakanje posle raskida i to traje otprilike isto i kod vas i kod nas od sest meseci do godine dana, ili pola od ukupnog trajanja veze..Inace,najvise nervirate kada raskidate bez reci i kukavicki nestanete..nemate hrabrosti da zeni koju ostavljate to i licno saopstite.Mi smo zene tu drugacije..obrazlozicemo svoje razloge ili samo reci..ne mogu vise..ne volim te ili slicno ali cemo reci..
Btw: Ovih 64% zena koje racionalno i jasno se odlucuju na raskid kada ne ide,neodoljivo asocira na temu Zasto zene varaju i zakljucak da zene ustvari ne varaju ili procentualno jako malo..![]()

A ti bi da zabušavaš???PAKOVANJE kondoma :shock::shock::shock:

Pa naravno da mi nedostaješ...Karlito,da li ja to tebi nedostajem,kada me pominjes. :-)U zenskoj tasni pored gomile manjih i vecih sitnica postoje tri stvarcice koje svaka zena treba da nosi sa sobom a vezano za muski rod....vlazne maramice, pakovanje kondoma i samolepljive nalepnice.:wink:
Kako znate da budete veliki emotivci..kao po pravilu treba vam necije rame za plakanje posle raskida i to traje otprilike isto i kod vas i kod nas od sest meseci do godine dana, ili pola od ukupnog trajanja veze..Inace,najvise nervirate kada raskidate bez reci i kukavicki nestanete..nemate hrabrosti da zeni koju ostavljate to i licno saopstite.Mi smo zene tu drugacije..obrazlozicemo svoje razloge ili samo reci..ne mogu vise..ne volim te ili slicno ali cemo reci..
Btw: Ovih 64% zena koje racionalno i jasno se odlucuju na raskid kada ne ide,neodoljivo asocira na temu Zasto zene varaju i zakljucak da zene ustvari ne varaju ili procentualno jako malo..![]()
napisao sam da si jedina tough woman,and I like it.Ma spakovala me je pored srca,a nije me ni upoznala...:wink:Neverovatne ste.karlito, spakovala te kucka u kutijicu, pa jos vezala masnicu.
a post nije bio dugacak.
masala...![]()
'ajde Srce,stvarno misliš da smo toliko pametni i pokvareni?Takvih kakve ti opisuješ ima 0,01%,znači na nivou statističke greške.
![]()
Ako su takvi to ih je neko učio,majke verovatno...muškarci neće da traće vreme da podučavaju sinove kako da se ponašaju,ja ne znam nijednog takvog,niti sam dosad tako nešto čuo.![]()
Kakva mi je to ''draga'' koju hoću da eskiviram?...i mislim kakvi su to muškarci,i kakav je tvoj kriterijum izbora?...ovo što to opisuješ je laž od samog početka.a gde ti to zivish? mislim, ukoliko tvoj komentar nije foliranje... ti kao nikada nisi chuo za da mushkarci praktikuju prostom eskivazom svoje drage da prekinu vezu tj. da je tako nateraju da je ona sama prekine...
Pa ti si onda retko naivna...ostavi broj...takve se traže.hahahaha... shalish se, ili? naucheni tako?! ne bre, radi se samo o tome da mogu da budu toliko ljigavi pa da ih chak zabavlja takvo ponashanje, zatim da su kukavice ili prosto neodluchni pa prepushtaju drugoj strani da reshi problem u vezi odnosno donese odluku... ali poenta je da im u bilo kom od navedenih primera NIJE STALO ali to gotovo nikada nece priznati...

Na prvi...na drugi neki drugi put,ako ga bude bilo...ali hvala.da ti odgovorim na prvi ili drugi post? odluchi se...![]()