Muškarci i raskid veza

Svi volimo da pričamo o svojim ''osvajanjima'' i mislimo da time sebi dižemo rejting,dok ne dođe do raskida...međutim,činjenice i život kažu nešto drugo.Malo statistike o raskidima,
inicijatori raskida:
Žena (64%)
Muškarci (21%)
Sporazumno (15%)
Statistika kaže da se žene racionalno,i bez mnogo okretanja unazad odlučuju na raskid,emocije su nestale,i ne veže ih ništa više.
Ako su one inicijatori raskida,tu više nema nikakvih veza koje ih mogu vratiti.Kako preboleti raskid,i vratiti se u život?...imajte u vidu da je to najlakše uraditi ako prekinete sve moguće veze sa ženom koja vas je ostavila...pa,recite neku u našu odbranu,i vaš recept za lakše zaboravljanje lepe zajedničke prošlosti...:D

po istoj logici emocionalni statisticari preporucuju da je sasvim dovoljan i optimalan period za prebolevanje raskida, 1/2 od ukupno provedenog vremena s nekim u vezi...:roll:
nikad mi nije isla ta "ljubavna statistika"...:roll:

uopste me ne cudi... samo nije navedeno koliko od ovih 64% cine zene koje su muskarci naveli da "same shvate da je kraj i odu"... sto jeste rasprostranjeno ponasnaje medju muskarcima koje poznajem... koliko puta sma cula od ortaka:
" si blesava? nikad idrektna prica, nego lagano... proredis vidjanja, proredis pozive, spremas teren i za 2-3 meseca ode ona sama"

whoos...
upravo to htedoh da napisem. :-)

Svi volimo da pričamo o svojim ''osvajanjima'' i mislimo da time sebi dižemo rejting,dok ne dođe do raskida...međutim,činjenice i život kažu nešto drugo.Malo statistike o raskidima,
inicijatori raskida:
Žena (64%)
Muškarci (21%)
Sporazumno (15%)
Statistika kaže da se žene racionalno,i bez mnogo okretanja unazad odlučuju na raskid,emocije su nestale,i ne veže ih ništa više.
Ako su one inicijatori raskida,tu više nema nikakvih veza koje ih mogu vratiti.Kako preboleti raskid,i vratiti se u život?...imajte u vidu da je to najlakše uraditi ako prekinete sve moguće veze sa ženom koja vas je ostavila...pa,recite neku u našu odbranu,i vaš recept za lakše zaboravljanje lepe zajedničke prošlosti...:D

Od ovih i sličnih statistika ću da po...izdim

Prošle zime je bila epidemija razvoda, one koje ja znam
muž nadje ljubavnicu i ode kod nje
i onda se natežu oko razvoda, žene reaguju različito i to najčešće da ne daju razvod,
a on slobodno neka se iebe tamo i nastaje kuršlus

i kao što je srce napisala, puno njih ignoriše, omalovažava, ...ženu i primora je da traži razvod

i još nešto, oni sa baš velikom lovom se ne razvode, ne pada im napamet da dele imovinu, nego šajcaju za svoj groš, tj. svako šajca za svoj groš

Karlito,da li ja to tebi nedostajem,kada me pominjes. :-)U zenskoj tasni pored gomile manjih i vecih sitnica postoje tri stvarcice koje svaka zena treba da nosi sa sobom a vezano za muski rod....vlazne maramice, pakovanje kondoma i samolepljive nalepnice.:wink:
Kako znate da budete veliki emotivci..kao po pravilu treba vam necije rame za plakanje posle raskida i to traje otprilike isto i kod vas i kod nas od sest meseci do godine dana, ili pola od ukupnog trajanja veze..Inace,najvise nervirate kada raskidate bez reci i kukavicki nestanete..nemate hrabrosti da zeni koju ostavljate to i licno saopstite.Mi smo zene tu drugacije..obrazlozicemo svoje razloge ili samo reci..ne mogu vise..ne volim te ili slicno ali cemo reci..
Btw: Ovih 64% zena koje racionalno i jasno se odlucuju na raskid kada ne ide,neodoljivo asocira na temu Zasto zene varaju i zakljucak da zene ustvari ne varaju ili procentualno jako malo..:D

Karlito,da li ja to tebi nedostajem,kada me pominjes. :-)U zenskoj tasni pored gomile manjih i vecih sitnica postoje tri stvarcice koje svaka zena treba da nosi sa sobom a vezano za muski rod....vlazne maramice, pakovanje kondoma i samolepljive nalepnice.:wink:
Kako znate da budete veliki emotivci..kao po pravilu treba vam necije rame za plakanje posle raskida i to traje otprilike isto i kod vas i kod nas od sest meseci do godine dana, ili pola od ukupnog trajanja veze..Inace,najvise nervirate kada raskidate bez reci i kukavicki nestanete..nemate hrabrosti da zeni koju ostavljate to i licno saopstite.Mi smo zene tu drugacije..obrazlozicemo svoje razloge ili samo reci..ne mogu vise..ne volim te ili slicno ali cemo reci..
Btw: Ovih 64% zena koje racionalno i jasno se odlucuju na raskid kada ne ide,neodoljivo asocira na temu Zasto zene varaju i zakljucak da zene ustvari ne varaju ili procentualno jako malo..:D

inache mushkarcima ne treba tashna za ono shta zhenama samo i jedino treba :lol:

Pa naravno da mi nedostaješ...:pnapisao sam da si jedina tough woman,and I like it.;)

Ako su takvi to ih je neko učio,majke verovatno...muškarci neće da traće vreme da podučavaju sinove kako da se ponašaju,ja ne znam nijednog takvog,niti sam dosad tako nešto čuo.:roll:

hahahaha... shalish se, ili? naucheni tako?! ne bre, radi se samo o tome da mogu da budu toliko ljigavi pa da ih chak zabavlja takvo ponashanje, zatim da su kukavice ili prosto neodluchni pa prepushtaju drugoj strani da reshi problem u vezi odnosno donese odluku... ali poenta je da im u bilo kom od navedenih primera NIJE STALO ali to gotovo nikada nece priznati...

a gde ti to zivish? mislim, ukoliko tvoj komentar nije foliranje... ti kao nikada nisi chuo za da mushkarci praktikuju prostom eskivazom svoje drage da prekinu vezu tj. da je tako nateraju da je ona sama prekine...
Kakva mi je to ''draga'' koju hoću da eskiviram?...i mislim kakvi su to muškarci,i kakav je tvoj kriterijum izbora?...ovo što to opisuješ je laž od samog početka.:roll:

hahahaha... shalish se, ili? naucheni tako?! ne bre, radi se samo o tome da mogu da budu toliko ljigavi pa da ih chak zabavlja takvo ponashanje, zatim da su kukavice ili prosto neodluchni pa prepushtaju drugoj strani da reshi problem u vezi odnosno donese odluku... ali poenta je da im u bilo kom od navedenih primera NIJE STALO ali to gotovo nikada nece priznati...
Pa ti si onda retko naivna...ostavi broj...takve se traže.;)

Back