Muškarci i raskid veza

Kakva mi je to ''draga'' koju hoću da eskiviram?...i mislim kakvi su to muškarci,i kakav je tvoj kriterijum izbora?...ovo što to opisuješ je laž od samog početka.:roll:

draga je ironichno recheno ali se svakako radilo o nekom ko je u odredjenom periodu bio drag samo shto u vreme eskivaze to vishe nije ili nije u "tolikoj" meri... u pitanju su "takvi" mushkarci tj. upravo oni koje sam i pomenula vec nazvavshi ih ljigavim, neodluchnim i kukavicama... e sad, kakve veze imaju moji kriterijumi ili moj izbor tj. tvoje pitanje o istim sa ovom temom vec ne kapiram, sem u sluchaju da tim pokushavash da mi pripishesh kako sam ja imala losha iskustva zahvaljujuci pogreshnom izboru (shto bi znachilo da sam struchnjak da budem samo sa oloshem) pa pishem SAMO o tome i na taj nachin podrzalo tvoju teoriju da su u principu mushkarci samo takve cvecke... a ti si prvenstveno nekulturan a zatim sve ostalo kad mozesh da tvrdish za ono shto sam napisala da je laz...

draga je ironichno recheno ali se svakako radilo o nekom ko je u odredjenom periodu bio drag samo shto u vreme eskivaze to vishe nije ili nije u "tolikoj" meri... u pitanju su "takvi" mushkarci tj. upravo oni koje sam i pomenula vec nazvavshi ih ljigavim, neodluchnim i kukavicama... e sad, kakve veze imaju moji kriterijumi ili moj izbor tj. tvoje pitanje o istim sa ovom temom vec ne kapiram, sem u sluchaju da tim pokushavash da mi pripishesh kako sam ja imala losha iskustva zahvaljujuci pogreshnom izboru (shto bi znachilo da sam struchnjak da budem samo sa oloshem) pa pishem SAMO o tome i na taj nachin podrzalo tvoju teoriju da su u principu mushkarci samo takve cvecke... a ti si prvenstveno nekulturan a zatim sve ostalo kad mozesh da tvrdish za ono shto sam napisala da je laz...
Nisi razumela...ja kažem da ovo što si opisala nije ljubav,emotivna veza...ovde se o tome govori...ja veze tipa keš,kolica i gajbica ne računam pod ljubav,i one ne spadaju pod temu...ili previše gledaš španske serije pa imaš pogrešnu predstavu o ljubavi...znači,nisam rekao da ti lažeš.8-)

Nisi razumela...ja kažem da ovo što si opisala nije ljubav,emotivna veza...ovde se o tome govori...ja veze tipa keš,kolica i gajbica ne računam pod ljubav,i one ne spadaju pod temu...ili previše gledaš španske serije pa imaš pogrešnu predstavu o ljubavi...znači,nisam rekao da ti lažeš.8-)

aha... ovde se dakle misli na "ozbiljne" veze, brakove i sl. vazi... onda si u pravu jer tu se retko deshava da mushkarac tek tako "ispari"... i tachno je da su zene te koje lakshe ostavljaju partnera ali samo zato shto su mnogo iskrenije i hrabrije... 8-)

Sto se raskida tice to je u svakom slucaju skakljiva tema. Mislim sami raskidi. Padaju mi tesko i osecam se cudno u tim situacijama bez obzira ko je inicijator. Ja sam raskidala obicno i bilo je mucno i bolno. Uglavnom...

Jedan je mene ostavio, pre nego je i pocelo i to je uradio kako je sam rekao da bih ga uvek pamtila. Smatrao je da sam razmazena i da uvek imam sta zelim i da mi se on nece "dati" da bih ga se uvek secala. I eto, ja ga se jos uvek secam. Ne znam je li to sujeta ili ko zna sta, ali ja sam i dalje luda za njim a on ni da se javi. Na poruke, pozive ne odgovara. Prosto je prekinuo svaki kontakt. i to cutanje me najvise boli i iritira. Mi kao sto rekoh nikad sem zelje i neuspelog pokusaja nismo imali, tek da se zna. Do ovoga je doslo jer sam ja napravila neko sranje i povredila ga, mada i to nikako nije bio cilj. Prosto sam se prepala i pobegla....

Inace kad raskinem prekidam odnos. Nema potrebe druziti se.
To je isto kao kad bi se tesili basticom zasadjenom na lavi ugasenih osevcanja(.M. Remark). To je to od moje malenkosti...

naravno da je neophodno da bude toplo i to tako:)
ali cini mi se,mozda gresim, da je zenama teze da se ususkaju u toj toploti tj u tim duzim vezama im treba vise od toplote...(cini mi se da veceras lupam sve vise):)

Back