Muskarci i njihovi kompleksi...

sojka_ptica:
Zene, hm, da li ste se ikada zapitale, koliko vrsta kompleksa postoji kod nasih (balkanskih) momaka??
Evo navescu nekoliko, a vi nastavite, i ako znate kako izaci na kraj sa njima...slobodno raspalite, interesuje me bash!
1) niski(oni su najgori) obavezno su optereceni time...rezultat- neprestano prica o svojim materijalnim, i ostalim vrednostima , usput tebe spusta , koliko moze..nikad nije zadovoljan :) nastavite
2) celavi, ili a tendencijom da postanu...
3) ako si zavrsila fakultet ili uspesnija od njega u bilo kom smislu....posebno, ako je on lencuga nevidjena... rezultat- spusta te do groba, ne postuje te nikad
4) eee sad , velicina polnog organa, takodje igra veliku ulogu, u njihovom psihofizickom razvoju...tu postoji citava plejada kompleksa ,visih i nizih..nema pravila
nastavite ako vam je interesantno, ili imate pametan odgovor
kako im pomoci da ih izlece?
Momci, ako se niste nasli ovde, to je super!!! Retkost, ali izuzetan kvalitet!

...ribo...svaka ti je na mestu...i svaka ti cast...
...i svaka cast onima koji nisu takvi....
...ostale na lomacu,da nam se malo popravi demografska slika...

...sojko bre malo si ga preterala sa tom generalizacijom vezanom za fizički izgled...
...mada kada bi počeli sada da nabrajamo ženske komplekse, a još i ako bi to vezali za fizički izgled....
....mislim, mogao bi se magistarski rad o tom fenomenu napisati...
...ali ponavljam bez generalizacije i predrasuda o bilo kome....

Kuckandra:
Prvi put cujem da je zena koja vodi racuna o svom izgledu - iskompleksirana!? :?:
Pa kako bi trebalo da idem u kancelariju? Maljava i prljava? Bas me zanima koliko bi dugo ostala na platnom spisku! :roll:

"vodi racuna" :razz:
To sto je nesto cesta pojava ne znaci da je normalno, komplescina je to i te kako. Ali smo vas prihvatili takve iskompleksirane, sta ces, pa sad ispada nenormalno ako je zena prirodna sva, jer ste sve zbog kompleksa odabrale potpuno neprirodno da izgledate. Zakljucak sve ste iskompleksirane, bez sumnje.

moze_bolje:
"vodi racuna" :razz:
To sto je nesto cesta pojava ne znaci da je normalno, komplescina je to i te kako. Ali smo vas prihvatili takve iskompleksirane, sta ces, pa sad ispada nenormalno ako je zena prirodna sva, jer ste sve zbog kompleksa odabrale potpuno neprirodno da izgledate. Zakljucak sve ste iskompleksirane, bez sumnje.

A odakle si ti kad volis te dlakave i prirodne? :lol: :lol: :lol:

Kuckandra:
A odakle si ti kad volis te dlakave i prirodne? :lol: :lol: :lol:

Haha, eto to je jos jedan dokaz. Pa vi radite sve sto mi volimo, i sto pomislite da cemo da volimo, cesto idete po hladnijem vremenu u minicu, ko hebe zdravlje, samo biti privlacnija od druge, pa nek stradaju jajnici, sve bi radile da se dopadnete, iz opterecenosti -KOMPLEKSA da necete uspeti u tome, pa po svaku cenu, samo gole sto ne idete...

P.S u prethodnom postu dodati i solarijum...

Back