Inspirisan jednim komentarom ovde kako doticni izadje sa drustvom i gleda maloletnice, a i slicnom temom zapitam se, da li sve (ili vecinu, odredjeni broj, koliko vec) muskarca privlace maloletnice?
Odmah da ogradimo temu, ne mislim na devojcice 4-12 godina i slicne bolestine, vec mislim na tinejdzerke koje su fizicki zrele i polno zrele za seksulne odnose.
sta ti tu obuhvatas ribe od 16 do 17,i zavisi i koliko ima muskarac koji posmatra,sto je razlika u godinama veca to bi se vise zapitala u cemu je problem..?
Ako privlace muskarce, pitanje je zasto? Jesu li svi muskarci pedofili (nije tacan izraz, ali taj nase drustvo najvise koristi), ili vole da igraju na kartu mladosti i neiskustva, ili jednostavno te devojke deluju bioloski sposobnije, samim tim i atraktivnije za nosenje potomstva?
svakog muskarca privlaci zgodna riba....e sad kad se u nekim sl. vec moze posumnjati da je djeva mladjana,moze i privlacnost da se poveca u ocima odredjenih musk.subjekta mislim da je to zbog osecaja moci, na nekom PODSVESNOM nivou..u smislu ja sam stariji i iskusniji,ti si mladja i nezrela,i ti moz da hranis moj ego ako udjemo u vezu(ozbiljniju; a i u slucaju samo sexualne veze ja bi bio dominantan)...
Da bi tema bila fer, isto pitanje ide i za zene, da li zene mozda privlace neki mladji momci ili mozda maloletni?
njet,pazi bilo klinaca sa slatkom facom al nijedan fizicki da me privuce...al opet ja imam 25...ovo je vise pitanje za neke starije dame gde je zalika veca
Takodje, zene, da li ste kao mladje primetile da vas snimaju momci 18+ ili mozda muskarci? Da li ste bile u fazonu "bolesnik, 22+ god gleda mene od 17,16" ili se bile u fazonu "jao, stariji momak se lozi na mene

"
brate zavisi od toga koliko je stariji,da me je neki lik snimao kad sam imala 16 a da je on imao 35 ja bi imala podeljena osecanja izmedju toga da mi godi egu i slutnje da tu nesto nije okXDa da mi je prisao neki matorac bila bi u fazonu 'wtf si normalan,primecujes neku razliku ovde?'
Svi mi znamo bar jedan par iz price, on (ili ona) stariji 5-15 godina (ima i vece razlike), tako da koja je neka "normalna" razlika u godinama, ili jednostavno nema normalne i prihvatljive razlike u takvim okolnostima?