Muskarci i maloletnice

Da li ste neku maloletnu osobu smatrali privlacnom?

• M - da

• M - ne

• Z - da

• Z - ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inspirisan jednim komentarom ovde kako doticni izadje sa drustvom i gleda maloletnice, a i slicnom temom zapitam se, da li sve (ili vecinu, odredjeni broj, koliko vec) muskarca privlace maloletnice?
Odmah da ogradimo temu, ne mislim na devojcice 4-12 godina i slicne bolestine, vec mislim na tinejdzerke koje su fizicki zrele i polno zrele za seksulne odnose.
sta ti tu obuhvatas ribe od 16 do 17,i zavisi i koliko ima muskarac koji posmatra,sto je razlika u godinama veca to bi se vise zapitala u cemu je problem..?
Ako privlace muskarce, pitanje je zasto? Jesu li svi muskarci pedofili (nije tacan izraz, ali taj nase drustvo najvise koristi), ili vole da igraju na kartu mladosti i neiskustva, ili jednostavno te devojke deluju bioloski sposobnije, samim tim i atraktivnije za nosenje potomstva?
svakog muskarca privlaci zgodna riba....e sad kad se u nekim sl. vec moze posumnjati da je djeva mladjana,moze i privlacnost da se poveca u ocima odredjenih musk.subjekta mislim da je to zbog osecaja moci, na nekom PODSVESNOM nivou..u smislu ja sam stariji i iskusniji,ti si mladja i nezrela,i ti moz da hranis moj ego ako udjemo u vezu(ozbiljniju; a i u slucaju samo sexualne veze ja bi bio dominantan)...
Da bi tema bila fer, isto pitanje ide i za zene, da li zene mozda privlace neki mladji momci ili mozda maloletni?
njet,pazi bilo klinaca sa slatkom facom al nijedan fizicki da me privuce...al opet ja imam 25...ovo je vise pitanje za neke starije dame gde je zalika veca:)
Takodje, zene, da li ste kao mladje primetile da vas snimaju momci 18+ ili mozda muskarci? Da li ste bile u fazonu "bolesnik, 22+ god gleda mene od 17,16" ili se bile u fazonu "jao, stariji momak se lozi na mene :flert: "
brate zavisi od toga koliko je stariji,da me je neki lik snimao kad sam imala 16 a da je on imao 35 ja bi imala podeljena osecanja izmedju toga da mi godi egu i slutnje da tu nesto nije okXDa da mi je prisao neki matorac bila bi u fazonu 'wtf si normalan,primecujes neku razliku ovde?':)
Svi mi znamo bar jedan par iz price, on (ili ona) stariji 5-15 godina (ima i vece razlike), tako da koja je neka "normalna" razlika u godinama, ili jednostavno nema normalne i prihvatljive razlike u takvim okolnostima?
prihvatljive su takve razlike al kad su oboje mentalno zreli tipa od lupam 25,6 god pa navise...doduse ima i onih koji ostare ranije,a i onih koji su retardi u dusi foreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeever ko ja XDDDbebe u kolicima su ozbniljnije od meneXD

- - - - - - - - - -

U Srbiji je zakonska granica za stupanje u seksualni odnos - 14 godina! To znači da neko ko ima seks sa detetom koje je napunilo 14 godina krivično ne odgovara, ako je seksualni čin bio na dobrovoljnoj bazi!

ozbiljno ovo za 14...?O.o

Mnogim maloletnicama roditelji dopustaju da idu u klubove (licno znam njih 3 od 16god.) cesto im dajuci poslednje pare za krpice za izlaske. O tome kako se oblaze ne bih jer znate vec. Kako onda to da ne privuce muskarca, kad one na sve lice osim na devojcice. Grudi, dupe u prvom planu, jaka sminka, pregorela koza....

Previse je to seksualizacije u ranom dobu. Stoji da tinejdzeri u tim godinama postaju svesni svog tela, seksipila, ali to ne znaci da pravo sa tim na ulicu, klub, i minicem na -20. Sve to moze suptilinije i sa vise stila da se uradi. A i roditelji su u fazonu, "sto moje dete da bude autsajder, sva deca to rade, tako se oblace."

Previse je to seksualizacije u ranom dobu. Stoji da tinejdzeri u tim godinama postaju svesni svog tela, seksipila, ali to ne znaci da pravo sa tim na ulicu, klub, i minicem na -20. Sve to moze suptilinije i sa vise stila da se uradi. A i roditelji su u fazonu, "sto moje dete da bude autsajder, sva deca to rade, tako se oblace."

Pazi, sa njima se roditelji ponose, to kada izbace grudi, dupe, kada se tako nafrakaju..ponose se kako ih muskarci gledaju. Cak ako im se skrene paznja na to kazu moja je cerka, mlada lepa i treba da pokaze i zavodi. Ako i sta ruzno cuju za njih opet ospu po drugima, kao ljudi ljubomorni pa svasta pricaju...i sta onda reci:roll:

Pazi, sa njima se roditelji ponose, to kada izbace grudi, dupe, kada se tako nafrakaju..ponose se kako ih muskarci gledaju. Cak ako im se skrene paznja na to kazu moja je cerka, mlada lepa i treba da pokaze i zavodi. Ako i sta ruzno cuju za njih opet ospu po drugima, kao ljudi ljubomorni pa svasta pricaju...i sta onda reci:roll:

Mislim da skoro svaki roditelj zeli da im tinejdzer privlaci paznju suprotnog pola, da ima devojku ili decka, sta vec, ma sve samo da ne bude autsajder i cudno.
Nekako to sve ide u tim godinama, rastru atributi i isticu se, ali sve to moze suptilnije i sa stilom da se radi, ne toliko napadno i provokativno.

A i roditelji umesto da kazu, "e imas 14 godina, ne mozes na splav tako obucena" razmisljaju a sto ja da joj branim, ljubi je tata / mama, posle da me mrzi. Kad mogu lepo sva deca, sto ne i ona.
Da li ti roditelji nemaju kriticko misljenje, ili ih bas boli uvo, ne znaju bolje, "meni nisu dali, sto da joj ja branim" ili ja to gledam malo konzervativnije, ne znam.

Iz muske perspektive mislim da muskarac koji na splavu vidi devojku u minicu od 5cm i dekolteom prvo sto pomisli sigurno nije kako je ona dobra, fina osoba, maloletna ili osoba za vezu.
U drustvu je "in" biti seksi i imati vezu, toliko da ljudi preteruju sa time, tj. utrkuju se. I ok, svi mi zelimo da smo i lepi i seksi, i da imamo nekog, ali sve to moze i suptilnije.

Inspirisan jednim komentarom ovde kako doticni izadje sa drustvom i gleda maloletnice, a i slicnom temom zapitam se, da li sve (ili vecinu, odredjeni broj, koliko vec) muskarca privlace maloletnice?
Odmah da ogradimo temu, ne mislim na devojcice 4-12 godina i slicne bolestine, vec mislim na tinejdzerke koje su fizicki zrele i polno zrele za seksulne odnose.

Ako privlace muskarce, pitanje je zasto? Jesu li svi muskarci pedofili (nije tacan izraz, ali taj nase drustvo najvise koristi), ili vole da igraju na kartu mladosti i neiskustva, ili jednostavno te devojke deluju bioloski sposobnije, samim tim i atraktivnije za nosenje potomstva?

:heart:
Moja prva prava veza je bila kada sam imala 10 godina i taj decko je imao 19 ili 18. To je najmladji decko kojeg sam imala. Oduvek sam bila ispred svoje generacije. :heart:

Da bi tema bila fer, isto pitanje ide i za zene, da li zene mozda privlace neki mladji momci ili mozda maloletni?
Takodje, zene, da li ste kao mladje primetile da vas snimaju momci 18+ ili mozda muskarci? Da li ste bile u fazonu "bolesnik, 22+ god gleda mene od 17,16" ili se bile u fazonu "jao, stariji momak se lozi na mene :flert: "

Svi mi znamo bar jedan par iz price, on (ili ona) stariji 5-15 godina (ima i vece razlike), tako da koja je neka "normalna" razlika u godinama, ili jednostavno nema normalne i prihvatljive razlike u takvim okolnostima?

:heart:
ne mislim da je bolestan. normalno je da muskarac bude stariji od zene. A da se muvam sa klincima, koji jos nemaju ni stan, ni kola mi ne pada na pamet. Ja trazim zrelu osobu sa kojom cu moci normalno da funkcionisem, a ne da mi broji sicu za picc'e.:heart:

Pa vaspitanje. Da vam pravo kazem ne bih sada ni tog prljavog muskarca za sve optuzivao. Pogledaj danas kako se klinke oblace (ne pricam o detetu od 12 godina i mislim da to nije tema, vec starije maloletnice). A to je sve deo drustva. A uz sve to i ponasanje. Kazu deca brze sazrevaju danas. Nije nego ih okruzenje tera i maltretira da sazrevaju ranije. Karleusica bije, mesce na sve strane, reci pesama da ne pricam i u opste ta pop, turbo sta vec kultura. Vaspitanje iz kuce i okoline. A ja ako sam usao u kafic, koji je predvidjen za punoletna lica. ne zanima me. Nisam policija da joj trazim licnu i proveravam dokumenta. A imas krs muskaraca koji jednostavno hoce sex, nista drugo....Te gluposti da budes sa starijom zato sto je zrelija, mladje su balavice i sl...nema veze to ni sa cim. Neki ljudi traze u drugima energiju, mozda bas mladnost, svezinu. Nece neku istorsenu, uokvirenu, koliko god zgodnu zenu sa primensturalnim sindromom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back