- Poruka
- 42.965
Znate kako nekad kažu ženama, ti dramiš, ovo je previše za mene. A onda žive pravim životom drame 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Generacijske razlike...Znate kako nekad kažu ženama, ti dramiš, ovo je previše za mene. A onda žive pravim životom drame

Znate kako nekad kažu ženama, ti dramiš, ovo je previše za mene. A onda žive pravim životom drame

Ovaj je klasičan primer muške pikmareZnate kako nekad kažu ženama, ti dramiš, ovo je previše za mene. A onda žive pravim životom drame
Neka bude.Ovaj je klasičan primer muške pikmare
Ja ne poznajem nijednog sa bilo čim sa spiska osim poslednje stavke, a rekao bih da taj problem generalno mnogo više ljudi ima nego sto nema. Iz mog iskustva drugarice mnogo više drame imaju od drugara.Neka bude.
Nego jel tačno?
ne shvatam zasto se na ovom "jugoslovenskom" forumu stalno ubacuju tekstovi na engleskom jeziku ß ..............iz kog razloga ?.......moram li ja da poznajem engleski kako bih ucestvovao u diskusiji..........ili su ovi tekstovi namenjeni onim par procenata gastarbajtera u USA, Engleskoj.........?Znate kako nekad kažu ženama, ti dramiš, ovo je previše za mene. A onda žive pravim životom drame
ovaj pola čovek pola irski seter

ahaha nije istina ovo što pišešЗграда дијагонално мојој... Лик има регуларан брак, жена и две ћерке. Живе на деветом спрату.
На другом спрату исте зграде живи жена са којом има још двоје деце, ванбрачне.
Дакле, то ови без енергије и добре воље говоре како је мука имати љубавне многоуглове, љубавнице, пријатељице и остало.
Ima negde onaj tekst:
37C - kao da ću se razboleti
37,3C- traži mu se skuva supica kao što mu je mama kuvala.
37,5- počinje da bunca
38C - piše testament i oprašta se od familije
![]()
Jel ovo primer u srbiji ili u čki materini?Znate kako nekad kažu ženama, ti dramiš, ovo je previše za mene. A onda žive pravim životom drame
ahaha nije istina ovo što pišeš
Jeste, to stoji.Ima negde onaj tekst:
37,5- počinje da bunca
![]()
Ima negde onaj tekst:
37,5- počinje da bunca
![]()
Malo je onih u koje možeš da se pouzdaš. Dobar karakter je retkost danas.Znate kako nekad kažu ženama, ti dramiš, ovo je previše za mene. A onda žive pravim životom drame