Muškarci i drama

Teddy Bear Popcorn GIF by BEARISH

Znate kako nekad kažu ženama, ti dramiš, ovo je previše za mene. A onda žive pravim životom drame 🙄😱😊

Ah, tiktokeri koji snimaju svoje glavudže u kolima uz neki mudroserni citat iznad napisan....najinteligentnija bića na planeti!

Nego, jeste, muškarac može da ima sve to što je ovaj pola čovek pola irski seter iz videa naveo. I da bude kul po tom pitanju i živi i ponaša se normalno. Žena može da pokaplje kokakolu po tepihu i da kuka o tome sedam dana. Još je, čini mi se, iritantnije kad kuka na sebe. Kako sam smotana, kako sam smotana.... Dobro jesi smotana id u tri lepe više

Znate kako nekad kažu ženama, ti dramiš, ovo je previše za mene. A onda žive pravim životom drame 🙄😱😊

ne shvatam zasto se na ovom "jugoslovenskom" forumu stalno ubacuju tekstovi na engleskom jeziku ß ..............iz kog razloga ?.......moram li ja da poznajem engleski kako bih ucestvovao u diskusiji..........ili su ovi tekstovi namenjeni onim par procenata gastarbajtera u USA, Engleskoj.........?

Зграда дијагонално мојој... Лик има регуларан брак, жена и две ћерке. Живе на деветом спрату.
На другом спрату исте зграде живи жена са којом има још двоје деце, ванбрачне.

Дакле, то ови без енергије и добре воље говоре како је мука имати љубавне многоуглове, љубавнице, пријатељице и остало.

Зграда дијагонално мојој... Лик има регуларан брак, жена и две ћерке. Живе на деветом спрату.
На другом спрату исте зграде живи жена са којом има још двоје деце, ванбрачне.

Дакле, то ови без енергије и добре воље говоре како је мука имати љубавне многоуглове, љубавнице, пријатељице и остало.
ahaha nije istina ovo što pišeš

Ima negde onaj tekst:
37C - kao da ću se razboleti
37,3C- traži mu se skuva supica kao što mu je mama kuvala.
37,5- počinje da bunca
38C - piše testament i oprašta se od familije
😁

To je činjenično tačno, mi smo užasne pičkice kad se razbolimo. Ali to je utemeljeno u nauci, tj. genetici, dokazano je da žene i njihov imuni sistem lakše podnose infekcije i brže izlaze na kraj sa njima. S druge strane mnogo više su podložnije autoimunim bolestima.

Jel ovo primer u srbiji ili u čki materini?
Očito ovo drugo...

Daj mani nas smatrati instagramom i strancima...
Malo nam je raznorazni novih izgovora koje si ovde ubacila, sad jos da brinemo i o zapadnjačkim debilima i njihovom dramatanju...

Daj srpske primere, ne zivis u londonu...

Ima negde onaj tekst:
37C - kao da ću se razboleti
37,3C- traži mu se skuva supica kao što mu je mama kuvala.
37,5- počinje da bunca
38C - piše testament i oprašta se od familije
😁
Jeste, to stoji.

Ima nazalost mnogo i onih :

19 god star, poginuo u borbenim dejstvima.

20 god star, vodi se kao nestao...

18.5 godina star, amputirana leva noga zbog komplikacija prilikom ranjavanja...

Tako da bolje da to nikada ne dozivis.

A od kmeknjave oko virusa ti nece otpasti nos...
Kuvaj supicu i tišina

Back