Muškarci da li vas smaraju ženske priče?

Tema neće biti zaključana jer se tebi ili nekom drugom ne sviđa narativ. Nijedan član ne sme da bude direktno vređan. Zakon ne sme biti prekršen. Sloboda govora bez direkrnog vređanja je dopuštena. Tako će biti na forumima koje ja moderišem. Moraće da me razreše prvo pre nego će moji forumi da cenzurie komentare koje možeš nesmetano i necenzurisano da čuješ ili pročitaš po našim medijima
Reče najveći zaštitnik nasilništva i promoter mizoginije na forumu

Pritom slaga i ne trepnu

:)

Nije u pitanju uživanje već dopustiti slobodu govora čak i kada je suprotna našim stavovima. Ne slažem se sa većinom što pišu negativno o ženama ali imaju pravo tako da musle kao i drugi koji će da mu se suprostave
Sens, nisam slučajno tebe tagovala prvog, nisam to uradila što te cijenim kao moderatora, smatram da si loš moderator, nego da potvrdim razloge zašto tako mislim.

Zar nemate forume gde možete da mizoginišete i vređate bez cenzure

Oh, wait...
Ne vredjamo nikog.
Jesi bila nekad u muškom kruzoku i slušala razgovore?
Svašta se priča ali jedna od glavnih meta su zene.to kao ventil neki za ispuštanje jer pred vama ne smemo da zucnemo.;)
I opet mizogonija:roll:
Hoćete da znate šta i zašto pričamo o vama a kada zucnemo odma tiganj u glavu.
Surove ste baš...

Eto štaviše u bukagije i ovog mučenika sto otvorio temu.
:mrgreen:
Daj pustite nas da seirimo barem u muškoj jazbini
Kakve ste gadne jos ćete i moda da nam ......
FHR je govnara od foruma i sve je lošije nego na Krstarici osim jedne stvari, koju sam ovdje predlagao, ali je prošlo nezapaženo.
Tamo na muškom kutku, moderiraju isključivo muški (super)moderatori, a žene moraju biti kuš i poslušne, prava su im kao u Afganistanu, imaju temu gdje mogu doći kačiti svoje gole slike. Ikakvo podizanje glasa podrazumijeva karton.
Identična je situacija na ženskom kutku, naravmo s obrnutim spolnim predznakom.
Stormfront mi je daleko preekstreman forum, ali volim ga ponekad pročitati i nasmijati se, jedna forumašica tamo imala je super potpis u vezi različitih rasa - Stop the hate - segregate.

FHR je govnara od foruma i sve je lošije nego na Krstarici osim jedne stvari, koju sam ovdje predlagao, ali je prošlo nezapaženo.
Tamo na muškom kutku, moderiraju isključivo muški (super)moderatori, a žene moraju biti kuš i poslušne, prava su im kao u Afganistanu, imaju temu gdje mogu doći kačiti svoje gole slike. Ikakvo podizanje glasa podrazumijeva karton.
Stormfront mi je daleko preekstreman forum, ali volim ga ponekad pročitati i nasmijati se, jedna forumašica tamo imala je super potpis u vezi različitih rasa - Stop the hate - segregate.
Vole one da bace peglu da čuju a onda tras po glavi sto si to pricao.
A kao ne zanima ih nista.
Opasne su...
Nego svidja mi se ta fora da budu ovde kao u Avganistanu :mrgreen:
Dodju pitaju ko šta pije poklone se i polako izadju.
Ehh barem mašta ovde moze da radi

Po mom mišljenju jezivo ali opet bolje nego ovo.

Vole one da bace peglu da čuju a onda tras po glavi sto si to pricao.
A kao ne zanima ih nista.
Opasne su...
Nego svidja mi se ta fora da budu ovde kao u Avganistanu :mrgreen:
Dodju pitaju ko šta pije poklone se i polako izadju.
Ehh barem mašta ovde moze da radi
Po mom mišljenju jezivo ali opet bolje nego ovo.
Malo sam karikirao :mrgreen: , ali muško-ženski odnosi tamo bili su daleko bolji.
Npr. bio je jedan forimaš, prakticirajući katolik, desničar, konzervativac, redovito je kao neka strina išao na ženski kutak, pa kad bi dobio karton, s ustima punim govana kmečao na žalbama.

🤣

Malo sam karikirao :mrgreen: , ali muško-ženski odnosi tamo bili su daleko bolji.
Npr. bio je jedan forimaš, prakticirajući katolik, desničar, konzervativac, redovito je kao neka strina išao na ženski kutak, pa kad bi dobio karton, s ustima punim govana kmečao na žalbama.

🤣
Nego otkud ti da obilazis stormfront?
Ja sam davno tamo isao ali uglavnom čitao njihovu biblioteku.
A tzv konzervativci su zenturace(tako zovem muškarce koji vode abrove ko zene):mrgreen:

Nego otkud ti da obilazis stormfront?
Ja sam davno tamo isao ali uglavnom čitao njihovu biblioteku.
A tzv konzervativci su zenturace(tako zovem muškarce koji vode abrove ko zene):mrgreen:
Zato što sam antisemit, islamofob i rasist 🐈 , ali preekstreman mi je to forum.
Kad banaju sve neistomišljenike i sve se svodi na međusobmo WPWW tapšanje po ramenima.
Jeb'o forum bez Židova, muslimana, Indijca, Afrikanca, na kojem se ne možete ni međusobno podbadati.

🤣
odi čitaj malo onaj roze forum da vidiš kakva je to količina gluposti i bljuvotina ali može biti zabavno kakvi su to biseri tamo na gomilu

al prvo stavi naočare za sunce, od one boje zaboli retina

:lol:

odi čitaj malo onaj roze forum da vidiš kakva je to količina gluposti i bljuvotina ali može biti zabavno kakvi su to biseri tamo na gomilu

al prvo stavi naočare za sunce, od one boje zaboli retina

:lol:
Dobio sam tamo ban nakon prvog upisa, naravno ne prije nego se drvlje i kamenje osulo na mene.
Pisao sam o tome kako sam upoznao staru curu koja ima problem s alkoholom, ali je seks bio dobar i započeli smo vezu.
Nakon nekog vremena sam privremeno ostao bez posla i odselio njoj, a ona u stanu držala džukeletinu.
Jednom prilikom je mazila džukelu i nije oprala ruke, taman sam zinuo da nešto kažem, ali me zgrabila za kitu i strpala je u usta. Tu sam odvagnuo pro & con pa zaključio da je pametnije ništa ne govoriti.
Međutim, idući put je opet dirala džukeletinu bez da je oprala ruke i mijesila kiflice, tu je došlo do gadne svađe i teških riječi.
Uvodni završavam tako da pišem kako je ona na poslu, dok ja u njenom stanu besposlen ležim na kauču i raumišljam kako se riješiti džukeletine.

Znači...

Kao da su čekale, napete kao puške... u roku od minute, valjda pet upisa prepunih bijesa, govora mržnje, kletvi... i onda odmah trajni ban i brisanje.

Back