Muškarci da li vas smaraju ženske priče?

U pravu je čovek- odlučuju muškarci. Naše supermoderatorke prvo pitaju šefa šta da rade, pa ako šef kaže neka teme- onda tema ostane.

Dok s druge strane kad forumaš vređa forumašicu dva dana uz podršku muškog klana, drugu forumašicu naziva svinjim koja treba da čeka na klanje i koja kad na to upozori žensku supermoderatorku - ona ćuti, nema vremana da se meša, a druga supermoderatorka po nalogu odozgo je banuje u 4 ujutru zbog - pazi sad - SPAMA

To ti je naša ženska moderacija- brišu gluposti, a na nasilje i mizoginiju okreću glavu. Dozvolile su da jedna forumašica ode skoro zbog nasilništva koje je trpela.

Ova tema je inače benigna, kao omalovažavanje žena- ali od strane forumaša koji samo nema pojma, ali nije nasilnik (bar joiš nema dokaza), nije vređanje nijedne forumašice konkretno. Pritom je forumaš u manjini, muškarci su protiv njega, ne može da se poredi kad klan vređa jednu forumašicu dok masa ćuti (valjda smatra da forumašica to zaslužuje)- to je nedopustivo nasilništvo ali im to ne samo ne smeta- nego ućutkuju žrtvu.

Tako da očekujem da će obrisati ovu temu da se dokažu kako mnogo paze na čast žena.

Zanimljiv sociološki fenomen, baš me zanima kako će da se završi i ova epizoda.
Možda su "muškarci" pod velikim navodnicima protiv mene ovde ali zato me pravi MUŠKARCI podržavaju. Ako tebi ovaj Skafander deluje kao muškarac onda ti živiš u ozbiljnim iluzijama.

Možda su "muškarci" pod velikim navodnicima protiv mene ovde ali zato me pravi MUŠKARCI podržavaju. Ako tebi ovaj Skafander deluje kao muškarac onda ti živiš u ozbiljnim iluzijama.
Znači ti si pravi i veći muškarac ako vređaš(biješ) žene, piješ pivo, gledaš fudbal, pratiš politiku, smrdiš, prdiš...?
Idi na njivu pa se dokaži, kao ja.
Budi nežan prema ženi...

Verovatno je praktičnije navesti kad nisi, onakve banalizacije nisam skoro videla.

Znati šta je benč pres, mrtvo dizanje i vojnički potisak jednako je znati fiziku, ergo muškarci znaju fiziku, žene ne. Neverovatno na koliko nivoa je to besmisleno i pomisliti a kamoli javno reći.

Onda kuvati podrazumeva znati gde i koliko ima ugljenih hidrata ili proteina, što je usput i jednako znati hemiju, a sportovi i ratovanje su fizika, hemija i biologija. Wtf, al bitno da ni tu žene ne znaju ništa. Umesto toga znaju da nabroje pevaljke, zar to tvojim logikom nije ekvivalent sviranju harfe, a nošenje štikli i gajenje cveća ortopedija i botanika?
Tvoj „naučni“ nastup, @Milan Maksimović , zvuči kao loša parodija. Nije ni čudo što te žene sprdaju, jer ono što ti nazivaš naukom nema nikakve veze sa znanjem, nego sa praznim hvalisanjem i banalizacijom. Ako ti zaista veruješ da je znati šta je benč pres ili mrtvo dizanje jednako poznavati fiziku, onda pokazuješ da nemaš ni osnovnu predstavu šta nauka jeste. To je kao da neko kaže da zna hemiju zato što zna da voda ključa na 100 stepeni – dečiji nivo, ali sa ozbiljnim samopouzdanjem.

Tvoja logika, gde se sve svodi na površne „muške“ pojmove – tegove, ratove, udaranje – nije logika odraslog čoveka, nego karikatura muškosti. Ako je kuvanje „hemija“ po toj tvojoj formuli, onda je nošenje štikli „ortopedija“, a gajenje cveća „botanika“. To nije ni mudro ni duhovito – to je besmisleno na svim nivoima.

Ono što je zapravo strašno u tvojoj priči nije neznanje – neznanje je oprostivo. Strašno je to što svoje neznanje prodaješ kao „znanje“, i što sve pokušavaš da umotaš u lažnu mušku superiornost. Time se ne pokazuješ kao pametan, nego kao tipičan neandertalac koji je zaglavljen u klišeima. Tvoj „argument“ je zapravo gola banalizacija – i to te razotkriva.

Umesto što se hvataš za tegove i ratove kao poslednje utočište „muškosti“, probaj da naučiš šta nauka stvarno znači – kritičko mišljenje, razumevanje principa, sposobnost da spojiš činjenice. Jer ovako ostaješ upamćen samo kao primer onoga što se danas zove „glasna praznina“.

Vama je pravo na nasilnioštvo i mizoginija toliko imanentna da svaki otopr tome smatrate nasilništvom.
Kao što režim studente i građane koji protestvuju smatra nasilnicima
Prvo se pogledaj u ogledalo, mizandrijo. Toliko si frustrirana i iskompleksirana što si po rođenju inferiornija od muškarca. To ne kažem ja nego priroda i Bog. Ja inače poštujem žene koje poštuju muškarce.

A ima i zena s kojima kad sednes jednostavmo ti je u glavi da je gadjas necim koliki je smor i kako nema nista o cemu bi progovorio s njom a moras da provedes 8 sati u istoj kancelariji. Jbg to jeste syeb. Traziti premestaj, nesto, bilo sta, samo doduse da te ne prebace da budes sa nora lora teodora kolegom : jel ti znas da nismo izgubili od turaka, bilo je nereseno? Jel zna bwate? Jel znas?
Ali znas kako bajo? Kad si uvalio goozicu u drzavni posao, to je cena toga.

Otkud sad ovaj izliv hejta kad si mi rekao da sam slatka

Nešto te trigerovalo opet
Ne mogu da se setim, izvini, hehe, verovatno sam bio uspavan, inače sam gripoli, ti mi dođeš kao žena i "volim te" i nerviraš me, i slatka si a i drkadžija, haha.
Možda zato što nisi lajkovala to što sam rekao ili ne obraćaš pažnju na to što ja tebe citiram kao da me ignorišeš. :)
Nije to pravi hejt nego kao svađamo se. Haha

Ne mogu da se setim, izvini, hehe, verovatno sam bio uspavan, inače sam gripoli, ti mi dođeš kao žena i "volim te" i nerviraš me, i slatka si a i drkadžija, haha.
Možda zato što nisi lajkovala to što sam rekao ili ne obraćaš pažnju na to što ja tebe citiram kao da me ignorišeš. :)
Nije to pravi hejt nego kao svađamo se. Haha
Nevažno mi je šta misliš o meni

Obratila sam pažnju kao na psihološki slučaj

Šta kažete muškarci da li vas smara kada pričate sa ženama? Ove koje ja znam na poslu šta radim sa njima pa to je da te Bog sačuva. Te ribe samo znaju pričati o haljinama, štiklama, šminkanju, parfemima, deterdžentima, cveću, cigarama, da li im unuci kenjaju u pelene. Kada ih pitam nešto važno iz istorije ili o sportu, politici, biologiji, religiji, svemiru, geografiji, demografiji, ratovanju, oružju one me gledaju kao da su pale sa Marsa. Ne znaju ni u kojem veku je živeo car Dušan a kamoli ostalo.
Kao moja mama uzas.

Seksi si kad tako pričaš. Hehe Hoćeš da mi budeš psihoterapeut? Ali da mi ne naplaćuješ. Dogovorili bi se već nekako. Hehe
Mislim da opet nisi razumeo. Taj "psihološki slučaj" nisi ti lično, samo si se našao tu kao deo šire opservacije ponašanja ljudi kad im nije po volji, kad se trigeruju, koliko su osvetoljubivi (iako svi tvrde da nisu), spremni da se udruže, okrenu glavu itd.

Još dalje od nekakve psihoterapije, uopšte me ne zanima da budem psiho-dadilja nezrelim odraslim ljudima.
Eventualno bih pomogla žrtvama psihičkog i fizičkog nasilja.

Mislim da opet nisi razumeo. Taj "psihološki slučaj" nisi ti lično, samo si se našao tu kao deo šire opservacije ponašanja ljudi kad im nije po volji, kad se trigeruju, koliko su osvetoljubivi (iako svi tvrde da nisu), spremni da se udruže, okrenu glavu itd.

Još dalje od nekakve psihoterapije, uopšte me ne zanima da budem psiho-dadilja nezrelim odraslim ljudima.
Eventualno bih pomogla žrtvama psihičkog i fizičkog nasilja.
A šta je po tvom mišljenju zreo, odrastao čovek? Da se ne šalim, da se ne zezam, da budem ozbiljan i čitam politiku. Haha
Život je zabava a ne ozbiljnost ili robija. Samo treba voditi računa o zdravlju i ljubavi. A sve ostalo je zezanje. Je l' i to što vozim bicikl neozbiljno i nezrelo?
Ako voziš bicikl, bićeš zdrav(a) i neće biti potrebe za analizom i psihologijom.
Ako si zdrav, bićeš srećan. Trebalo bi da budeš srećan, da ceniš zdravlje i život. I da nađeš sa kim ćeš da podeliš tu sreću i vreme. Znači ljubav. I da se svi međusobno volimo i pomažemo. To je suština. Nema puno filozofije. Osim kad ima. Haha hehe
Znači nikad ali nikad ne biti sebičan, lenj i poročan. Uvek pokret(i odmor), aktivnost, zdravlje, deljenje, ljubav i priroda. To je uživanje. Voda, vazduh, sunce...voće. Haha hehe

A šta je po tvom mišljenju zreo, odrastao čovek?
Zreo čovek pre svega ume da se nosi sa neodobravanjem, otporom, provokacijama.
Ne menja mišljenja par sati kasnije.
Introspektivan je i iskren prema sebi, a onda i nikog drugog ne pravi budalom.
Nema izlive agresije, a tek ni po koju cenu ne bi dozvolio da bude nečiji pulen i saučestvuje u blaćenju osobe.
Mislim, to je samo ono najosnovnije ili prvo što mi pada na pamet
Ako si zdrav, bićeš srećan. Trebalo bi da budeš srećan
Ja sam ženskog roda
ako si se meni obratioi

Zreo čovek pre svega ume da se nosi sa neodobravanjem, otporom, provokacijama.
Ne menja mišljenja par sati kasnije.
Introspektivan je i iskren prema sebi, a onda i nikog drugog ne pravi budalom.
Nema izlive agresije, a tek ni po koju cenu ne bi dozvolio da bude nečiji pulen i saučestvuje u blaćenju osobe.
Mislim, to je samo ono najosnovnije ili prvo što mi pada na pamet
To sam sve ja. Hehe Skoro. Osim kad nisam, ako me neko iznervira. Haha

Mudar, disciplinovan, častan, čojstven, dosledan, iskren, smiren i autentičan čovek.
Ali sa osmehom na licu.
Ja sam ženskog roda
ako si se meni obratioi
Ma kažem uopšteno za čoveka, za ljude, i ti si ljud. Hihi
A što ti ime nije ženskog roda?
Šta ćemo sad? :)
Kako Ta Lule? Možda Te Lule?
Taj Lule. Hehe

Ima dosta i pametnih żena sa dubokim iskustvima sa kojima se može duboko upustiti u raznim temama ali ima i onih kojima se samo sa quartzem može razgovarati jer im je IQ otprilike isti i očigledno da su takve kod tebe na poslu.
NAPOMENA !!! nemoj bukvalno moj savet da pretvoriš u praksu na poslu da nebi bio osuďen za seksualno uznemiravanje.

Ne želim, tema će biti zaključana jer treba biti.
@Nina šta bi sa onim od prije par mjeseci da se niko ne smije vrijeđati, omalovažavati, ponižavati?
Ovaj satra ženski rod.
Ključ, molim.
Tema neće biti zaključana jer se tebi ili nekom drugom ne sviđa narativ. Nijedan član ne sme da bude direktno vređan. Zakon ne sme biti prekršen. Sloboda govora bez direkrnog vređanja je dopuštena. Tako će biti na forumima koje ja moderišem. Moraće da me razreše prvo pre nego će moji forumi da cenzurie komentare koje možeš nesmetano i necenzurisano da čuješ ili pročitaš po našim medijima

Tema neće biti zaključana jer se tebi ili nekom drugom ne sviđa narativ. Nijedan član ne sme da bude direktno vređan. Zakon ne sme biti prekršen. Sloboda govora bez direkrnog vređanja je dopuštena. Tako će biti na forumima koje ja moderišem. Moraće da me razreše prvo pre nego će moji forumi da cenzurie komentare koje možeš nesmetano i necenzurisano da čuješ ili pročitaš po našim medijima
:roll:
Nisam drugačiji odgovor od tebe ni očekivala, čak sam sigurna da uživaš u temi.

Back