Muškarci da li vas smaraju ženske priče?

Јесте скроз иста генерализација. Постоји небројено људи који су пушили једну за другом, доживели стоту, никада никакав рак плућа, али они не крше то да постоји корелација између пушења и рака плућа. Узорак људи мора да буде велики а не да се извлаче закључци од неколико појединаца, тако да и то је генерализација али је тачна.

Можемо да урадимо и научно истраживање да то престане да буде предрасуда. Већ постоје научно доказане полне разлике из којих се могу истраживати и остале ствари.
Kako to misliš, možemo da uradimo istraživanje? Izguglaj bilo šta s tim u vezi i izaći će ti strane i strane naučnih radova o tome.

Nisi u obavezi da znaš bilo šta s tim u vezi ali bi bilo lepo da znaš ponešto ako se već usuđuješ da pričaš o tome, a i da ne bi tvrdio stvari koje su daleko od istine.

Zaboravio si ubaciti u rečenice haha pešes' puta :D
Pa inače volim tako, jer ne želim nekoga da povredi ozbiljnost mojih reči, zato što sam infj tip ličnosti, nisam dovoljno asertivan. Ustručavam se, imam grižu krivice. Haha hehe :hahaha: infj - T. Altruista. I nikad neću da odrastem. Hihi
Osim kad su žene u pitanju. Haha

Pa inače volim tako, jer ne želim nekoga da povredi ozbiljnost mojih reči, zato što sam infj tip ličnosti, nisam dovoljno asertivan. Ustručavam se, imam grižu krivice. Haha hehe :hahaha: infj - T. Altruista. I nikad neću da odrastem. Hihi
Osim kad su žene u pitanju. Haha
Ma normalno, piši kako ti volja, ne vrijeđaš nikoga. Samo, ako smijem primijetiti tako ostavljaš dojam blesave osobe, neozbiljne :D

A ko će odrediti šta je važnija tema i kome je važnija?
Tebe očito zanimaju sve teme o kojima žene na tvom poslu pričaju inače bi se isključio kako se isključi kolega koji dijeli kancelariju sa nas dvije ženske osobe.
Pričamo o svemu, o vremenu, o ratovanju, o omekšivačima za veš, o receptima za neku klopu, o pozama u sexu, o književnosti, o sportu, o smorovima kojima ama baš sve smeta pa trče na forum da ogovaraju svoje kolege i ponižavaju žene kojima se ne usude prići.
Odrediće logika, društvo, svet. Pričate o ratovanju i sportu. Ma nemoj. Ajde baš da vidimo kako to radite. Citiraj neke od tih vaših razgovora o ratu i sportu. Jedno je pokušati pričati o tome a drugo je smisleno pričati o tome i znati nešto o tome. Spomene i moja kava nekad sport i rat pa ispadne smešna jer žena jednostavno ne zna.

Ma normalno, piši kako ti volja, ne vrijeđaš nikoga. Samo, ako smijem primijetiti tako ostavljaš dojam blesave osobe, neozbiljne :D
Ma znam ali vidi se smisao toga šta pišem. Ko hoće da vidi. Moja neozbiljnost je nikad ozbiljnija za razliku od njihove ozbiljnosti koja je nikad neozbiljnija. Ako me razumeš. Ta stradanja, te granice i ti ratovi. Misli da je to ozbiljno. Politika, sport. Užas. Ozbiljna stvar je ljubav, mir, sloboda, altruizam, smeh, zajedništvo, zezanje je ozbiljno, zdravlje je ozbiljno. A ne religije, politika, biznis i sve ostalo. :)

Kakvi crni Pajo Patak, Miki Maus, Šilja? To je za maloumne. Pravi momci su gledali crtane filmove iz kojih su mogli da nauče kako da postanu pravi muškarci i budu hrabri, snažni, pošteni. Zmajevu Kuglu i Digimone odnosno Gokua, Vegetu, Napu, Raditza, Pikola, Friezu, WarGreymona, Paildramona.
Nije bolest sve što boli. Hahaha

Odrediće logika, društvo, svet. Pričate o ratovanju i sportu. Ma nemoj. Ajde baš da vidimo kako to radite. Citiraj neke od tih vaših razgovora o ratu i sportu. Jedno je pokušati pričati o tome a drugo je smisleno pričati o tome i znati nešto o tome. Spomene i moja kava nekad sport i rat pa ispadne smešna jer žena jednostavno ne zna.
Zašto ti misliš da su nama urnebesno zanimljivi vaši "pametni" razgovori?
Da dokazujem nešto tebi koji nemaš trunčicu lijepog vaspitanja?
Pročitala sam sve što si napisao i zato što si toliko "smisleno" pisao sam zahvalna qrcu, palcu, Bogu, ma svima! što nemam takvog kolegu, komšiju, rođaka, prijatelja u blizini.

@Sensei čekaćeš da ovaj lik počne da žešće vrijeđa i pljuje žene pa da ga kazniš ali prije toga da mu zaključaš ovo dno dna od teme???
Pa prijavi svako vređanje, ali ne treba da zaključa dok je zanimljivo. Vidiš da nema često zanimljivih tema. Osim ako nema na politici, a tamo ne idem. Ovo su hot, udarne teme. Ovaj lik inače vređa zdrav razum, a ne samo žene. Hehe
Pljuj i ti njega, zgazi ga, satri ga. Haha

Zašto ti misliš da su nama urnebesno zanimljivi vaši "pametni" razgovori?
Da dokazujem nešto tebi koji nemaš trunčicu lijepog vaspitanja?
Pročitala sam sve što si napisao i zato što si toliko "smisleno" pisao sam zahvalna qrcu, palcu, Bogu, ma svima! što nemam takvog kolegu, komšiju, rođaka, prijatelja u blizini.
Nisam ni rekao da su vama zanimljivi naši razgovori. Rekao sam da vam nisu zanimljivi i da se bavite drugim temama koje nisu naročito bitne za društvo. Ne znam na osnovu čega si došla do zaključka da nemam lepo vaspitanje. Samo zato jer pričam istinu ja sam po tebi nevaspitan je li?

Pa prijavi svako vređanje, ali ne treba da zaključa dok je zanimljivo. Vidiš da nema često zanimljivih tema. Osim ako nema na politici, a tamo ne idem. Ovo su hot, udarne teme. Ovaj lik inače vređa zdrav razum, a ne samo žene. Hehe
Pljuj i ti njega, zgazi ga, satri ga. Haha
Ne želim, tema će biti zaključana jer treba biti.
@Nina šta bi sa onim od prije par mjeseci da se niko ne smije vrijeđati, omalovažavati, ponižavati?
Ovaj satra ženski rod.
Ključ, molim.

Koja besmislena poređenja pravim?
Verovatno je praktičnije navesti kad nisi, onakve banalizacije nisam skoro videla.

Znati šta je benč pres, mrtvo dizanje i vojnički potisak jednako je znati fiziku, ergo muškarci znaju fiziku, žene ne. Neverovatno na koliko nivoa je to besmisleno i pomisliti a kamoli javno reći.

Onda kuvati podrazumeva znati gde i koliko ima ugljenih hidrata ili proteina, što je usput i jednako znati hemiju, a sportovi i ratovanje su fizika, hemija i biologija. Wtf, al bitno da ni tu žene ne znaju ništa. Umesto toga znaju da nabroje pevaljke, zar to tvojim logikom nije ekvivalent sviranju harfe, a nošenje štikli i gajenje cveća ortopedija i botanika?

Verovatno je praktičnije navesti kad nisi, onakve banalizacije nisam skoro videla.

Znati šta je benč pres, mrtvo dizanje i vojnički potisak jednako je znati fiziku, ergo muškarci znaju fiziku, žene ne. Neverovatno na koliko nivoa je to besmisleno i pomisliti a kamoli javno reći.

Onda kuvati podrazumeva znati gde i koliko ima ugljenih hidrata ili proteina, što je usput i jednako znati hemiju, a sportovi i ratovanje su fizika, hemija i biologija. Wtf, al bitno da ni tu žene ne znaju ništa. Umesto toga znaju da nabroje pevaljke, zar to tvojim logikom nije ekvivalent sviranju harfe, a nošenje štikli i gajenje cveća ortopedija i botanika?
Ja to nisam rekao tim rečima. Manipulišeš i vadiš iz konteksta. Znati šta je benč pres, mrtvo dizanje i vojnički potisak odnosno znati kako pravilno izvoditi te vežbe, znati kako da napredujemo na tim vežbama u smislu da dižemo sve više i više kilograma što brže za što manje meseci i godina, i da sve to prati znanje o ishrani jer bez ishrane nema snage, e to onda sve skupa kad se poveže znači da nešto znam o fizici, biologiji, kemiji. Ne tvrdim da znam sve, ne znam verovatno ni pola, ali sigurno znam više od mojih koleginica sa posla. Ja koji sam sa 75 kilograma (kost i koža) došao do 105 kilograma (uglavnom mišićne mase) po logici moram da znam bolje od njih te stvari i naravno da ih znam. Neke od njih tvrde da je pušiti cigare jednako nezdravo kao i jesti piletinu. Eto o čemu mi dalje da pričamo.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha: :hahaha:

1000311563.png

1000311564.png

Čuj muškarci određuju.

Određuju moderatori
U pravu je čovek- odlučuju muškarci. Naše supermoderatorke prvo pitaju šefa šta da rade, pa ako šef kaže neka teme- onda tema ostane.

Dok s druge strane kad forumaš vređa forumašicu dva dana uz podršku muškog klana, drugu forumašicu naziva svinjim koja treba da čeka na klanje i koja kad na to upozori žensku supermoderatorku - ona ćuti, nema vremana da se meša, a druga supermoderatorka po nalogu odozgo je banuje u 4 ujutru zbog - pazi sad - SPAMA

To ti je naša ženska moderacija- brišu gluposti, a na nasilje i mizoginiju okreću glavu. Dozvolile su da jedna forumašica ode skoro zbog nasilništva koje je trpela.

Ova tema je inače benigna, kao omalovažavanje žena- ali od strane forumaša koji samo nema pojma, ali nije nasilnik (bar joiš nema dokaza), nije vređanje nijedne forumašice konkretno. Pritom je forumaš u manjini, muškarci su protiv njega, ne može da se poredi kad klan vređa jednu forumašicu dok masa ćuti (valjda smatra da forumašica to zaslužuje)- to je nedopustivo nasilništvo ali im to ne samo ne smeta- nego ućutkuju žrtvu.

Tako da očekujem da će obrisati ovu temu da se dokažu kako mnogo paze na čast žena.

Zanimljiv sociološki fenomen, baš me zanima kako će da se završi i ova epizoda.

U pravu je čovek- odlučuju muškarci. Naše supermoderatorke prvo pitaju šefa šta da rade, pa ako šef kaže neka teme- onda tema ostane.

Dok s druge strane kad forumaš vređa forumašicu dva dana uz podršku muškog klana, drugu forumašicu naziva svinjim koja treba da čeka na klanje i koja kad na to upozori žensku supermoderatorku - ona ćuti, nema vremana da se meša, a druga supermoderatorka po nalogu odozgo je banuje u 4 ujutru zbog - pazi sad - SPAMA

To ti je naša ženska moderacija- brišu gluposti, a na nasilje i mizoginiju okreću glavu. Dozvolile su da jedna forumašica ode skoro zbog nasilništva koje je trpela.

Ova tema je inače benigna, kao omalovažavanje žena- ali od strane forumaša koji samo nema pojma, ali nije nasilnik (bar joiš nema dokaza), nije vređanje nijedne forumašice konkretno. Pritom je forumaš u manjini, muškarci su protiv njega, ne može da se poredi kad klan vređa jednu forumašicu dok masa ćuti (valjda smatra da forumašica to zaslužuje)- to je nedopustivo nasilništvo ali im to ne samo ne smeta- nego ućutkuju žrtvu.

Tako da očekujem da će obrisati ovu temu da se dokažu kako mnogo paze na čast žena.

Zanimljiv sociološki fenomen, baš me zanima kako će da se završi i ova epizoda.
Ali vidiš da sam ja na strani pravde i da branim žene, nije čoporašenje protiv žena.

Back