Muškarci da li vas smaraju ženske priče?

Svako ima sebi interesantne teme za razgovor. Ja na primer, gotovo i da ne pratim sport, i kada neke kolege krenu da pričaju o fudbalu, košarci, reprezentaciji, Ðokoviću, Piksiju, ja upadnem u katatonično stanje i isključim se. *windows xp shutdown noises
Nema tu svako ima sebi interesantne teme za razgovor. Postoje neka univerzalna prava. Postoje važne teme koje su bitne za društvo, državu, svet. Postoje i teme koje su idiotske. Naravno svako ima pravo da priča o onome šta ga interesuje. Ali onda taj ili ta koji/koja priča o glupostima ne treba da se ljuti kada mu/joj kažem na poslu dok sedimo: "Druže ili drugarice mnogo smaraš, hajde da pričamo o nečem pametnom, nikog normalnog ne intersuje da li je tvoj unuk od 2 godine rekao baba, mama, tata i da li je pao dok je trčao po dvorištu."

Mozda se i tvoja baba hvali sa tobom, prica drugim babama da znas sva slova i da si aktivan na forumu. Lepo je to, videces jedan dan kad i ti budes baba.
Ali ja sam odrasla osoba. Normalno je hvaliti se odraslim unukom koji je već nešto napravio u životu i zna gde tera. Ali hvaliti se detetom od 1 ili 2 godine koje ne zna još ni gde je, ni ko je, ni šta je. Stvarno ne razumem koga to može da interesuje.

Najgore je pomisliti
Ja cu njima probati da objasnim da
i onda furati svoju istinu
Jer moja istina je samo moja a mozda je i univerzalna pojma nemam
ali necu je sigurno siriti okolo i druge ponizavati jer sam ja kao faca
Ja sam niko i nista i toga sam svestan.
PS
Zenske razgovore ne slusam nikada ali ne zato sto smaraju
kad koleginice pocnu neku njihovu pricu ja izmislim neki posao i izadjem
Znam gde mi je mesto a nije u njihovim pricama.
Sigurno je univerzalnija i poznatija nego njihova.

Ma ove od 20 i 30 godina šta radim sa njima isto smaraju sa istim i sličnim glupim temama. Te ribe mlađe kao i starije ne znaju kada je bila bitka na Kosovu u kojem veku ali zato vrste cigara nabrojati e to znaju.
Nabroj srpske vladare iz loze Nemanjića, hronološki. Odmah, bez guglanja i prepisivanja. Čisto da dokažemo tvoju teoriju.
Kreće odbrojavanje. :cool:
Ako ti treba više od minute, varaš.

Poznajem jednu ženu. Bakica ima skoro 90 godina, nisam je pitala za godine ali pominjala je ratno detinjstvo. Ponekad zastanem i pričam sa njom.
Žena divno priča, trezveno, lagano. O svemu. Nijedne ružne reči, besmislene ili suvišne.

Da, pričala je i o unucima, o svojoj krvi, svojim potomcima. Kako takva priča može biti nebitna?
Priče o ljubavi su najsmislenije. Jer su priče o životu.
Ma nije nebitna priča o potomcima. Naravno da je bitna. Ali ne o potomcima bilo koje dobi. Evo ti primer. Na poslu je sa nama nekada bila i jedna žena koja više ne radi tu. Ona je isto imala unuke male sa kojima je stalno smarala kao i ove ostale babe. Ali je imala i sina policajca. Ja bi njoj znao reći: "Pa dobro ženo draga ne interesuje me da li se beba od par meseci ukenjala, pričaj o iskustvima koje ti sin ima iz policije, da li je učestvovao u pucnjavama i hapšenjima, kako se bije sa kriminalcima i navijačima po stadionima."

Šta kažete muškarci da li vas smara kada pričate sa ženama? Ove koje ja znam na poslu šta radim sa njima pa to je da te Bog sačuva. Te ribe samo znaju pričati o haljinama, štiklama, šminkanju, parfemima, deterdžentima, cveću, cigarama, da li im unuci kenjaju u pelene. Kada ih pitam nešto važno iz istorije ili o sportu, politici, biologiji, religiji, svemiru, geografiji, demografiji, ratovanju, oružju one me gledaju kao da su pale sa Marsa. Ne znaju ni u kojem veku je živeo car Dušan a kamoli ostalo.
Sto bi pricao o bilo kojoj plasticnoj temi sa bilo kime?
Mene kao muskarca smara u vecini slucajeva da razgovaram s nekim o politici i istoriji jer se svodi na tjaci i netjaci i caru dusanu.
A isto tako moze zanimljivo i da se razgovara o sminci? Na pr poreklo sminke, zasto ljudi nose sminku, sta sminka znaci zenama, sta muskarcima?
Dakle stvar je kako se vodi razgovor a ne plasticna tema.

Ti inače pričaš sa ortacima samo o nuklearnoj fizici i kvantnoj mehanici
:mrgreen: Imaš li ti babu? Mora da je jako ponosna na tebe
:mrgreen:
Možda ne pričamo o nuklearnoj fizici i kvantnoj mehanici. Ali pričamo o sportu, politici, istoriji, ratovanju, religiji. To su sigurno važnije teme od toga koje cveće treba da se sadi ili koji deterdžent najbolje pere sudove.

Stefan Nemanja, Stefan Prvovenčani, Sveti Sava, Vukan Nemanjić, kralj Milutin, car Dušan itd.
Kao da si rekao paja patak, baja patak, patak dača, miki, šilja, gaja, raja, vlaja, duško dugouško...nindža kornjače... :hahaha: Hahaha

Za mene su to jedini, pravi junaci jer su mi učinili detinjstvo srećnim odnosno imao sam srećno detinjstvo, tako sam se i kreirao kao srećna osoba. A to je presudno.

Mnogo je tužno, žalosno i bolesno što veruješ u te ratove, nacije, podele, mržnje... I sve što veruješ i misliš da je "pametno" (glupo). Simulakrum.

Nabroj srpske vladare iz loze Nemanjića, hronološki. Odmah, bez guglanja i prepisivanja. Čisto da dokažemo tvoju teoriju.
Kreće odbrojavanje. :cool:
Ako ti treba više od minute, varaš.
Ајкула, дракула, делфин, нинџа корњача, бубашваба, мјау мјау . . . пицајзле, медвед, лав, тигер, пума, лавица, леопа, кер, жирафа, слон.

Kao da si rekao paja patak, baja patak, patak dača, miki, šilja, gaja, raja, vlaja, duško dugouško...nindža kornjače... :hahaha: Hahaha

Za mene su to jedini, pravi junaci jer su mi učinili detinjstvo srećnim odnosno imao sam srećno detinjstvo, tako sam se i kreirao kao srećna osoba. A to je presudno.

Mnogo je tužno, žalosno i bolesno što veruješ u te ratove, nacije, podele, mržnje... I sve što veruješ i misliš da je "pametno" (glupo). Simulakrum.
Pa ne verujem samo ja u to. Nisam ja jedini ili jedan od retkih. Veruju velika većina ljudi.

Možda ne pričamo o nuklearnoj fizici i kvantnoj mehanici. Ali pričamo o sportu, politici, istoriji, ratovanju, religiji. To su sigurno važnije teme od toga koje cveće treba da se sadi ili koji deterdžent najbolje pere sudove.
200.gif

Pa ne verujem samo ja u to. Nisam ja jedini ili jedan od retkih. Veruju velika većina ljudi.
Pa ako veruje većina, ne znači da je pametno i da su u pravu. Sve je iluzija, je l' shvataš ti to? Nema veze sa planetom, zdravljem, prirodom, Bogom i životom.
To je masovna greška i manipulacija indoktriniranih ljudi. Programirani da veruju u laž. Ista svest kao ovce. NPC.
Sporedni ljudi u sopstvenim životima.

A ko će odrediti šta je važnija tema i kome je važnija?
Tebe očito zanimaju sve teme o kojima žene na tvom poslu pričaju inače bi se isključio kako se isključi kolega koji dijeli kancelariju sa nas dvije ženske osobe.
Pričamo o svemu, o vremenu, o ratovanju, o omekšivačima za veš, o receptima za neku klopu, o pozama u sexu, o književnosti, o sportu, o smorovima kojima ama baš sve smeta pa trče na forum da ogovaraju svoje kolege i ponižavaju žene kojima se ne usude prići.

Pa ako veruje većina, ne znači da je pametno i da su u pravu. Sve je iluzija, je l' shvataš ti to? Nema veze sa planetom, zdravljem, prirodom, Bogom i životom.
To je masovna greška i manipulacija indoktriniranih ljudi. Programirani da veruju u laž. Ista svest kao ovce. NPC.
Sporedni ljudi u sopstvenim životima.
Zaboravio si ubaciti u rečenice haha pešes' puta :D

Kakvi crni Pajo Patak, Miki Maus, Šilja? To je za maloumne. Pravi momci su gledali crtane filmove iz kojih su mogli da nauče kako da postanu pravi muškarci i budu hrabri, snažni, pošteni. Zmajevu Kuglu i Digimone odnosno Gokua, Vegetu, Napu, Raditza, Pikola, Friezu, WarGreymona, Paildramona.

Back