king kong
Aktivan član
- Poruka
- 1.043
Dobio sam tamo ban nakon prvog upisa, naravno ne prije nego se drvlje i kamenje osulo na mene.
Pisao sam o tome kako sam upoznao staru curu koja ima problem s alkoholom, ali je seks bio dobar i započeli smo vezu.
Nakon nekog vremena sam privremeno ostao bez posla i odselio njoj, a ona u stanu držala džukeletinu.
Jednom prilikom je mazila džukelu i nije oprala ruke, taman sam zinuo da nešto kažem, ali me zgrabila za kitu i strpala je u usta. Tu sam odvagnuo pro & con pa zaključio da je pametnije ništa ne govoriti.
Međutim, idući put je opet dirala džukeletinu bez da je oprala ruke i mijesila kiflice, tu je došlo do gadne svađe i teških riječi.
Uvodni završavam tako da pišem kako je ona na poslu, dok ja u njenom stanu besposlen ležim na kauču i raumišljam kako se riješiti džukeletine.
Znači...
Kao da su čekale, napete kao puške... u roku od minute, valjda pet upisa prepunih bijesa, govora mržnje, kletvi... i onda odmah trajni ban i brisanje.
priča jedna da kad šeta sa momkom pizdi jer ima običaj da odmerava druge ribe,
a ona to ne radi, ne gleda druge frajere, nego samo ako je baš ono, kako reče - mega giga tip frajer, pa mora da pogleda
šou