muskarci, da li se smatrate dobrim lizacem?

dugi777jezik

Aktivan član
Poruka
1.136
Muskarci su obicno losi lizaci... Mozda je stvar u primarnoj sebicnosti, uzrokovanoj navikom da su uglavnom oni ti koje treba zadovoljiti, pa ono sto su ukapirali da pali kod jedne, primjenjuju i na svakoj narednoj, umjesto da paze, prate, osluskuju reakcije svake zene ponaosob...
A vjerovatno su i zene krive za to, jer se nerijetko ustrucavaju da muskarce usmjeravaju tokom oralnog seksa...

Tvoje ime odsad ovde znaci KLINAC DRAGI GLEDAOCI !

Takve generalizacije u sexu ne piju vodu. Kada sam 7e8ao, nije uvek bilo Zenskog svrsavanja. Ali kada sam sisao klitic, UVEK i UVEK je svaka svrsila. Sto ce reci da sam BAS umesan lizinger. A mogla bi i ti da mi se malo uveris, a moze i ... duze.
 

dugi777jezik

Aktivan član
Poruka
1.136
E u pravu je, al' to moze da bude i kontra... Mislim kontra mushkarci/zene... A moze i oba... Al' je svakako u pravu. Mnoge stvari, izmedju ostalih i sex life, bi bile mnogo bolje, kada bi ljudi nauchili da paziljivo slushaju jedni druge...

E ne lupaj, kako KONTRA ???
Sad ispade, po Gazdinki, ako, SATRO ribe bolje lizu, muzjaci bolje (e do moga, bljak) puse ???
 

YT1RDI

Primećen član
Poruka
532
A vjerovatno su i zene krive za to, jer se nerijetko ustrucavaju da muskarce usmjeravaju tokom oralnog seksa...
:ok:Потпуно тачно.
Нисам прочитао све постове али даме би требало да имају на уму да у устима има 2,5х више патогених бактерија него на полним органима па проверите прво како партнер одржава оралну хигијену.:!:
Друга свар, уколико желите да то потраје, обратите пажњу на положај врата партнера, нарочито оног који воли да одржава визуелни контакт, јер му после десетак минута може постати неудобно па прекине кад вам је најлепше.:dash:
 

Top