muskarci, da li se smatrate dobrim lizacem?

Muskarci su obicno losi lizaci... Mozda je stvar u primarnoj sebicnosti, uzrokovanoj navikom da su uglavnom oni ti koje treba zadovoljiti, pa ono sto su ukapirali da pali kod jedne, primjenjuju i na svakoj narednoj, umjesto da paze, prate, osluskuju reakcije svake zene ponaosob...
A vjerovatno su i zene krive za to, jer se nerijetko ustrucavaju da muskarce usmjeravaju tokom oralnog seksa...

kad bih pazio sta zene zele, pa jos i da osluskujem...pa nikad se ne bi najebo

ne ponasam se tako. ja sam dobra mirna ne bunim se i ne cupam. nemo` se pudis :hahaha::hahaha::rotf::rotf:

ps. jel znate sta znaci rec puditi? to je lokalizam i znaci- plasiti, jao koja rec :hahaha::hahaha:

Prvi put cuh ovu rec..puditi..to je poput neke decije verzije govora..nesto kao kad malo dete krene da objasnjava...Gaja buji...sta je Gaja buji ? ( imao sam macka Garu, i on kao i sve macke prede, ili sto bi tad reklo to dete : Gara bruji ( prede )...Gaja buji...

Muskarci su obicno losi lizaci... Mozda je stvar u primarnoj sebicnosti, uzrokovanoj navikom da su uglavnom oni ti koje treba zadovoljiti, pa ono sto su ukapirali da pali kod jedne, primjenjuju i na svakoj narednoj, umjesto da paze, prate, osluskuju reakcije svake zene ponaosob...
A vjerovatno su i zene krive za to, jer se nerijetko ustrucavaju da muskarce usmjeravaju tokom oralnog seksa...

To se zove iskustvo,a oćeš da kažeš da su žene bolji lizači...hmmm....i tu si možda u pravu,nisi ti đžabe moj sex simbol ovde!!!
Poz.!!!

Back