Muskarci, da li jos uvek...........?

Aleksej_BASO:
NAravno. MAsturbacija je NAJNORMALNIJA RADNJA!

Uostalom ja na to gledam kao odrzavanje forme. Neko ce se na to nasmejati ali... Zato ja mogu da ***** celu noc, a taj sto se smeje misli da je faca kada 3x opali zensku.

Tvoj avatar i nick mnooogo odskaču od tvojih postova! Je si li primetio?! :lol:

Što se teme tiče, moj dečko zna da nema potrebe takve stvari da krije, jer to ni najmanje ne utiče na naš zdrav seksualni život. Uostalom i on je meni jednom prilikom poklonio vibrator.To mora da je prava ljubav... :lol: :lol: :lol:

ooo kako su ove zene tolerantne pustaju frajere da masturbiraju :shock:
ja ga pustim ponekad ,za praznike ili kad mi kupi cipele...a ja kao postena zena to ne radim pu pu pu pa da se iskrivim ko one babe,znate da se susi kicma???i rastu dlake na dlanovima:lol:

playa81:
Najbolji je sex sa devojkom koja poznaje svoje telo, a malo njih moze da se pohvali tim saznanjem. Sve misle da su opake ribe, a kad legnes sa njima u krevet, ona ko drvo. Zene treba da se igraju sa sobom jer ce samo tako znato sta im odgovara, samim tim vise uzivati, samim tim ce i nama biti bolje i SVI ZADOVOLJNI!!!!
Sto se tice muskaraca i onanisanja, to je sasvim normalna i prirodna stvar kad ti udari trenutak u glavu, lapo odes, ako si u mogucnosti, i squeeze the lizzard, normalno. Tako da, onaj ko napise da ga ne samara uopste, ili je razlog "zasto bih kad imam devojku", LAZE KAO PAS!

Toliko od mene, za sad.
E jedini pametan odgovor.......za sada!!!!!!BRAVO

Back