Muskarci da li biste bili u vezi sa starijom od sebe 10-15 godina.?

U poslednje vreme mi prilaze muskarci koji su mnogo mladji od mene i kazu da im godine ne predstavljaju nikakav problem za vezu. Da li ste imali ovakva iskustva i sta mislite o tome?

Interesantna tema. I vrlo aktuelna. Naravno da godine nikad nisu problem za vezu. Poznajem familiju gde je muskarac ostavio zenu 35 godina staru sa troje dece i preselio se kod zene koja je 12 godina starija od njega.

U poslednje vreme mi prilaze muskarci koji su mnogo mladji od mene i kazu da im godine ne predstavljaju nikakav problem za vezu. Da li ste imali ovakva iskustva i sta mislite o tome?

tako i meni klinke, mlađe nekih 15-ak godina...doduše, ne prilaze, nemaju mudda, ali šalju opasne signale....a ja se osjetim kao neki matori perverznjak..:aha:

Za erotsku vezu, ako je momak baš mlad - ništa bolje nego dobra, očuvana MILFara.
Bolja nego bilo koja klinka / vršnjakinja ( s uobičajenim haosom u glavi ).

Interesantna tema. I vrlo aktuelna. Naravno da godine nikad nisu problem za vezu. Poznajem familiju gde je muskarac ostavio zenu 35 godina staru sa troje dece i preselio se kod zene koja je 12 godina starija od njega.

Taj nije za dusevnu bolnicu nego za robiju sa prisilnim radom. Uz napomenu da sam daleko od konzervativnih poimanja zivota.

Back