GreenFairy
Aktivan član
- Poruka
- 1.631
Stalno mi se namece pitanje kako muskarca gledati kao celinu, a ne kao pojedine organe, dobro dupe, prave noge, veliku kitu. Sta mislite jel bi nastao problem kada bi poceli da ih posmatramo kao kompletna bica?
Stalno mi se namece pitanje kako muskarca gledati kao celinu, a ne kao pojedine organe, dobro dupe, prave noge, veliku kitu. Sta mislite jel bi nastao problem kada bi poceli da ih posmatramo kao kompletna bica?
mnogo dublje.A kako?
nesto mi se namece...vidjenje...jedne razocarane udavaceStalno mi se namece pitanje kako muskarca gledati kao celinu, a ne kao pojedine organe, dobro dupe, prave noge, veliku kitu. Sta mislite jel bi nastao problem kada bi poceli da ih posmatramo kao kompletna bica?
Zanimljivo...ti penetriras u njihovu dusu dok oni penetriraju u tvoje telomnogo dublje.
Posmatram ga kao celinu da bih mogla da ga osećam i volim..Sta mislite jel bi nastao problem kada bi poceli da ih posmatramo kao kompletna bica?
Pa ja sve mislim da je tema na račun tog muškog gledanja na žene... ili sam u zabludikako da ih posmatram kao celinu kad oni nas dele na dobru guzu,velike grudi,duge noge,lepo lice...?
meni je najzanimljivije kad ti neshto pishesh jer tvoji postovi obiluju inteligencijom i humorom. uostalom, to pokazuje i tvoj status. mada onaj prije acdc dodzi nam ponovo je isto bio kul.da nema ovih kontra tema,ne bi ni bilo zanimljivo na LJ&S-u![]()