GreenFairy
Aktivan član
- Poruka
- 1.631
Stalno mi se namece pitanje kako muskarca gledati kao celinu, a ne kao pojedine organe, dobro dupe, prave noge, veliku kitu. Sta mislite jel bi nastao problem kada bi poceli da ih posmatramo kao kompletna bica?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Stalno mi se namece pitanje kako muskarca gledati kao celinu, a ne kao pojedine organe, dobro dupe, prave noge, veliku kitu. Sta mislite jel bi nastao problem kada bi poceli da ih posmatramo kao kompletna bica?
A kako?
Zanimljivo...ti penetriras u njihovu dusu dok oni penetriraju u tvoje telomnogo dublje.
Sta mislite jel bi nastao problem kada bi poceli da ih posmatramo kao kompletna bica?
kako da ih posmatram kao celinu kad oni nas dele na dobru guzu,velike grudi,duge noge,lepo lice...?
da nema ovih kontra tema,ne bi ni bilo zanimljivo na LJ&S-u![]()