Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
il vi muškarci počnite da gledate žene kao celinu i onda neće biti problema ove prirode![]()
Znaci da spojimo seSi i dOOpe?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
il vi muškarci počnite da gledate žene kao celinu i onda neće biti problema ove prirode![]()

Stalno mi se namece pitanje kako muskarca gledati kao celinu, a ne kao pojedine organe, dobro dupe, prave noge, veliku kitu. Sta mislite jel bi nastao problem kada bi poceli da ih posmatramo kao kompletna bica?

žalim one koje ih posmatraju kao hodajući ******...
...kao što žalim one koje na žene posmatraju kao na hodajuću pichku...

Znaci da spojimo seSi i dOOpe?!![]()

Stalno mi se namece pitanje kako muskarca gledati kao celinu, a ne kao pojedine organe, dobro dupe, prave noge, veliku kitu. Sta mislite jel bi nastao problem kada bi poceli da ih posmatramo kao kompletna bica?

..................ionako sam zaveshtao organe .....pa nek krene lagano .............Jaooooooooooooooooo!Stalno mi se namece pitanje kako muskarca gledati kao celinu, a ne kao pojedine organe, dobro dupe, prave noge, veliku kitu.

Тешко је, знам...Stalno mi se namece pitanje kako muskarca gledati kao celinu, a ne kao pojedine organe, dobro dupe, prave noge, veliku kitu. Sta mislite jel bi nastao problem kada bi poceli da ih posmatramo kao kompletna bica?

Tako treba ..samo nastavi da gledash taj program...odlican je...i ispravan...

Pa nekako brijem da zena kad gleda frajera , baš baš.. ga snima u kompletu i to rengenskim ženskim zrakama, jerbo u nama cuci ono što nam je priroda kao ženkama dala da tražimo potencijalnog mužjaka za parenje i djecu .. !
Gledala Discovery neki dan..![]()

Što bre tako banalizuješ?
Nisu žene samo sise i dupe!
Žene su kompleksna bića koja treba sagledavati u kompletu!
Sise i dupe ništa ne znače, ako su noge prekratke, ako nema struka, a i faca bi morala da bude bar prosečna....

Duboko sam se zamislila nad ovim pitanjima i smatram da sam kadra dati kvalitetan i višeslojan odgovor na ovu temu. Odavno nisam videla neku koja me je ovoliko zaintrigirala, većina tema se ovde uglavnom ponavlja, ili su glupe. Znači, ovo je moj mali doprinos:Stalno mi se namece pitanje kako muskarca gledati kao celinu, a ne kao pojedine organe, dobro dupe, prave noge, veliku kitu. Sta mislite jel bi nastao problem kada bi poceli da ih posmatramo kao kompletna bica?
ako ni to ne valja, onda može i guza. Ako baš ništa ne valja batali. E sad, ako ima više kvaliteta odjednom, takav muškarac je vredan i da mu se posveti vreme, mislim, da se istrpe njegova trabunjanja o tužnom životu, promašenim prilikama i nesrećnom odrastanju (joj, da ne zaboravimo vojsku i poslovne probleme), ali ne više od pola sata. I tako se upoznaje ceo muškarac. Ali, pamet u glavu, nije to za svaku, niti je svaka sposobna takvog jednog da probere u moru škartova. Neophodna je izuzetna promućurnost, veština i istrajnost, da bi se tako nešto iskopalo, zato vam toplo preporučujem da se posvetite traženju elementarnog, primarnog uslova; a ostalo ako dođe - dođe.Duboko sam se zamislila nad ovim pitanjima i smatram da sam kadra dati kvalitetan i višeslojan odgovor na ovu temu. Odavno nisam videla neku koja me je ovoliko zaintrigirala, većina tema se ovde uglavnom ponavlja, ili su glupe. Znači, ovo je moj mali doprinos:
Mislim da je vrlo bitno posmatrati muškarca kao celinu, kad god je to moguće. A retko je moguće. U današnje vreme muškarci su postali totalno isprazni i tupi i nemaju ništa interesantno da ponude sem parčeta bicepsa, a i to žali bože, svaki deseti. Zato od svih delova muškarca ja preferiram novčanik. Mora da je nabildovan. Ako je novčanik prazan, onda eventualno dolaze u obzir moćna ramenaako ni to ne valja, onda može i guza. Ako baš ništa ne valja batali. E sad, ako ima više kvaliteta odjednom, takav muškarac je vredan i da mu se posveti vreme, mislim, da se istrpe njegova trabunjanja o tužnom životu, promašenim prilikama i nesrećnom odrastanju (joj, da ne zaboravimo vojsku i poslovne probleme), ali ne više od pola sata. I tako se upoznaje ceo muškarac. Ali, pamet u glavu, nije to za svaku, niti je svaka sposobna takvog jednog da probere u moru škartova. Neophodna je izuzetna promućurnost, veština i istrajnost, da bi se tako nešto iskopalo, zato vam toplo preporučujem da se posvetite traženju elementarnog, primarnog uslova; a ostalo ako dođe - dođe.
.