Muškarac u četrdesetim

Pa, ja sam skroman čovek ... ne tražim mnogo od života, samo krevet ispod zvezda koje sijaju. I naravno, alkohol i cigare. Prilegao sam oko šest, malo odremao, ustao dovršio bocu. Idem sad po još, a bogami imam još samo tri cigare, situacija je krizna. Je l treba i vama nešto?

Muskarci u četrdesetim su najbolji..ekonomski su se ostvarili, imaju posao,kucu ili stan, zenu, decu, psa ili macku,
kredite, kola na lizing,letovanja u grckoj,prijatelje za sportske aktivnosti, izgradjen zivotni stil, kladionicu u komsiluku i švalerku

sve,sve ali što kladionica? :lol:
Mislim to se sa mobilnog radi već deceniju skoro.

Bližim se četrdesetoj.
Šta se u četrdesetim sve menja u životu muškarca?

Kakav je libido?
Koje se fizičke, psihičke, socijalne promene obično zbivaju?
Da li kriza srednjih godina uzima maha?

GOTOV si ko sloba ....
libido ne postoji ...i kad pisass moras da sednes
zbiva se da ludis, ostavlja te svo drustvo koje si upoznao do 40te.
kriza srednjih godina kod nas na balkanu traje od 1991. ali to sad nije bitno

moras da kupis kartu u jednom smeru za Keniju tamo nema nikoga da ima 40god i plus bices najvisi i volecete kaoo belou cokoladu.

bolje se rodi opet uzasno je kada imas 40 godfina svet staje zbog tebe i i menjaces nick u mekFraj i ode sve u tri lepe

:hahaha:

Ја имам 47 али духовно никако да изађем из фазе мамлаза од 23 !! Глупирам се и кревељим са друштвом као да смо сви тек постали пунолетни а не коњи близу 50.
Nisi jedini. Ima poprilično muškaraca što su na nivou adolescenta u tim godinama. Nije mi jasno o čemu se tu radi, možda neka težnja da se ostane mladolik po svaku cenu. Četrdesete su najbolje godine za muškarca jer tek tada on deluje zrelo i na mestu. Naravno, uvek ima izuzetaka.

Nisi jedini. Ima poprilično muškaraca što su na nivou adolescenta u tim godinama. Nije mi jasno o čemu se tu radi, možda neka težnja da se ostane mladolik po svaku cenu. Četrdesete su najbolje godine za muškarca jer tek tada on deluje zrelo i na mestu. Naravno, uvek ima izuzetaka.
Ја сам емотивно зрео. Не понашам се као кретен у животу већ у шали са друштвом. Ту се понашам као клинац. Иначе имам зрео приступ животу и рационално се понашам.

Bližim se četrdesetoj.
Šta se u četrdesetim sve menja u životu muškarca?

Kakav je libido?
Koje se fizičke, psihičke, socijalne promene obično zbivaju?
Da li kriza srednjih godina uzima maha?
Paaaaaa u tim godinamaaaa..definitivno više nisi mladić.
I onda sve zavisi od tebe.
Onako lepo staneš.Pogledaš svoj život.Sve lepo pregledaš,sa svake strane.
Moćićeš da imaš dva zaključka.
1.Zadovoljan sam.
2.Nisam zadovoljan.
Ako si zadovoljan.Onda nastaviš po starom.Ništa ne diraš.
Ali.Ako nisi zadovoljan.Ako nisi zadovoljan,onda tačno sagledaš čime nisi zadovoljan.I to brutalno izbaciš iz svog života.Bez ikakvog razmišljanja,premišljanja itd.
Obično su to dve stvari.Ili posao.Ili žena.Ili i posao i žena.
I onda nastaviš dalje. :D
Ako je posao.Prekvalifikuješ se.
Ako je žena.Nee..Ne nađeš drugu.Nego rešiš to kroz alternativu.
Sad imaš lakšu i težu varijantu.
Teža je kvalietnija,za tebe kao muškarca.Ali boli.Traži vreme,trijumf volje.Tooo.Samo zbog sebe čovek može da uradi.Niko toliko ne vredi.
A druga varijanta je mnogo lakša,jeftinija.Prostitutki imaš gde hoćeš.Mladih i lepih.
Da.
I važno je jako da se mnogo krećeš.To je jako važno.Kretanje.To obavezno.Zašto.Kretanjem se stvaraju prilike.
Znaš ti onu izreku.Prilika stvara lopova.
E tako ti je za sve.
A prilike se stvaraju kretanjem.Ništa kuća.Samo za spavanje ako baš mora.
Ove sitnice,kondicija,libido itd. To su potpuno sporedne stvari koje se rešavaju u hodu A da će pasti Hoće.Koliko.Puno.Ali ne brini.Sve se rešava jako lako.Samo treba da pitaš.
Niko ne zna sve.Moraš da pitaš.Zamisli kad,ja,kao jedan Darth Vader,sam ipak morao,da pitam.I kad pitaš.Dobiješ odgovor.I onda znaaaš.Mmmm..daa.Eto tako. :D

Poslednja izmena:
2021-11-1404.32.528389674341427395706.jpg
Kafa i kisela voda.Trenutna situacija.Ustao.Noga me manje boli.Bar mogu sam do WCa.
Posle tačno 7 dana od povrede ligamenta kolena.
Obožavam ovo.

Molim te.Definiši pojmove:zreo i na mestu.
Budi ljubazna učini nam to.
Mladolikost po svaku cenu.
Hmmmm..
Meni to zvuči jako poznato.A tebi?
Poznaješ li neku ženu koja ne želi da bude mladolika?Jesi li čula za neku ženu koja ne želi da bude mladolika?
Dali si čula od neke žene da zna neku ženu koja ne želi da bude mladolika?
Niiisi?
Pa šta ti to govori?
To ti govori da žene koje ne žele da budu mladolike ne postoje.
Haa!
E.Sad kad to znamo.Sledeće pitanje je.
A zašto bi se po tome razlikovali muškarci?
I još zanimljivije.Zašto to smeta ženama?
Tik tak tik tak
Zašto?
Ja znam zašto.
A znaš i ti.
Sad budi hrabra pa to napiši.(tako se između ostalog zaslužuje poštovanje)
;)

Back