Razni tipovi prevare? Meni ne treba nikakva prevara...

-ja ne bi oprostila(opet ne znam dok ne dozivim)al reci.o zamisli vi se uzmete i umre vam dete itd ili se desi neka tragedija tezi deo zivota.. omda dodje neki mracni period pa jedno orevari drugo pa odu kod brac švet ika ili ne u sv sl oproste jedno druvom i zele da budu zajedno i vole se...
*ne kazem da ces ti biti prevaren ali se cini ko da prevara nine ni u pitanju konda ti apsolutno ne zelis nikakve trzavice i teske periode bi da preskocis...
Naravno da sam ozbiljno to napisao. Zasto bih joj verovao i delio zivot sa njom? Daj mi jedan razlog zasto je ona meni potrebna?
-aaaaaa ozbilnno? npr ljubav da imas i osecS da je neko dr deo tebe itd ne znam npr pitaj sve ljude sveta zasto bi da se vezuju...
mouda to nikad nisi ni osetio do sad msm da ti niko u toj meri nije bio potreban pa si u fazonu isamljenog rendzera...msm
Vidim, na "Pohvalite se" su uglavnom komentari kako se zena prolepsa i procveta kad nadje ljubavnika. Nikad nisam video da neko osudjuje zene koje otvoreno pricaju da varaju.
-a vidis ja sma na obe str ili nasla na osudjivanje ili stav vas bole cose sistem...cak si na svojj temi ima zene koje osudjuju..
ja sam ti rekla sto se tice osudjivanja ja ne mogunda sudim dok ne znam sve podatke al nisam za to..a inace kad se kaze ljubavnik ne znaci automatski da ima muza vec da je privela nesto...
pluse ako oces da zadjes dublje u tematiku kom na netu onda ozbiljno razmisli ko dolazi i najvise vremena prvodi...msm muskarci koji si uasli u godine usamljeni i zeljni seksa koni su obde najveci ebaci(ne mislim na tebe nego recimo kad citam poruke naljisu ono sve ih napadaju al bitno je da seon odbrNi) itd...usamljeni ljudi najvise pa onda predatori muski pa zene majke(sa nekim sb temama) pa politika i tako to...ljudi u nkrmalnim vezama i sa ispunjenim zivotima msm nekako najmanje bleje ovde al dobro mozda gresim...al opet savete dele losi girimaXDopet i zavisi od dela foruma...
A mene su osudjivali zbog price o komsinici, "kako ja smem da se svidim nekoj i da mi bude neprijatno sto je tudja zena u pitanju", dok zena koja se otvoreno hvali da vara muza nije dobila nikakav prekor.
-ja ne zna. da sam igde to procitala za zenu koja se hvali..al ko je podrzVa muskarci koji bi da je kresnu i zene koje..?
ja sam najvise citala na for.kom o osudjivanju prevare generalno.sad neke zene suprotno iskom i odma su one zastupnici zenskog roda jel to...
i ne kapiram kako neko tebe da osudjuje sto se svidjas nekoj...jedino ako si mislio da im smeta to sto bi ti nju da prosvetlisXD
Previse ima tog zasseravanja i zato mi se tu i ne ide.
zaseravanje je deo zivota zivot nije samo lepo i zivot je kompromis malo ruznogbza malo lepog

al opet svakm svome...
Okej, ali mi se cini da nisam imao lose iskustvo i u pravu si da jesam samoziv. Ne plasim se, ali ne ulaze mi se u rizicne investicije.
ja mkslim da ti zi gubis al ko sto rekoh ti bolje poznJes sebe..
Heh, da nema previse primera iz mog okruzenja, poznanika i prijatelja gde je upravo muskarac nagrabusio i gde su mnogo toga odnele zene-vampiri mozda bih i mogao da se slozim sa tobom.
Moj svet nije mracan uopste, vec realan. Ko se danas nije polakomio na pare ako moze da mazne? Naravno da nemam poverenje.