Muskarac nece da se zeni iako mu je devojka trudna

Ko je lud da beži od dobrog i kvalitetnog? Nešto tu nije u redu.

Samozivi zivot je i kvalitetniji i bolji.:aha2:

- - - - - - - - - -

brate ako cu ja da razmisljam da ce muz da me opljacka prilikom razvoda onda mi se nekako cini da ni ne treb da se udajem...
a ako stvarno imate nekih preventivno zastitnih zelja eno advokata nek vam sastavi predbracni..

A sto je brak neophodan uopste kada je toliko cesto samo sarena laza?

- - - - - - - - - -

I nije samo novac u pitanju, nego i ta vrsta casti i sprecavanje nekog ponizenja. Meni bi bilo ponizenje ono sto se mom komsiji zapravo desava. Zena se realno nabacuje komsijama, verovatno i krese sa nekim.

- - - - - - - - - -

Sto se mene neka radi sta hoce, ali necu je u svojoj kuci.

- - - - - - - - - -

naravno da ne treba

najvaznije je krov nad kucom, zdravlje i da imas za zivota, ostalo je vec luksuz

sto kaze jedan prijatelj mog brata "i da mi uzmu sve, opet sam na svome" na svetu dolazimo goli.

Pametan covek.:ok:

Razni tipovi prevare? Meni ne treba nikakva prevara...:kafa:
-ja ne bi oprostila(opet ne znam dok ne dozivim)al reci.o zamisli vi se uzmete i umre vam dete itd ili se desi neka tragedija tezi deo zivota.. omda dodje neki mracni period pa jedno orevari drugo pa odu kod brac švet ika ili ne u sv sl oproste jedno druvom i zele da budu zajedno i vole se...
*ne kazem da ces ti biti prevaren ali se cini ko da prevara nine ni u pitanju konda ti apsolutno ne zelis nikakve trzavice i teske periode bi da preskocis...

Naravno da sam ozbiljno to napisao. Zasto bih joj verovao i delio zivot sa njom? Daj mi jedan razlog zasto je ona meni potrebna?
-aaaaaa ozbilnno? npr ljubav da imas i osecS da je neko dr deo tebe itd ne znam npr pitaj sve ljude sveta zasto bi da se vezuju...
mouda to nikad nisi ni osetio do sad msm da ti niko u toj meri nije bio potreban pa si u fazonu isamljenog rendzera...msm

Vidim, na "Pohvalite se" su uglavnom komentari kako se zena prolepsa i procveta kad nadje ljubavnika. Nikad nisam video da neko osudjuje zene koje otvoreno pricaju da varaju.
-a vidis ja sma na obe str ili nasla na osudjivanje ili stav vas bole cose sistem...cak si na svojj temi ima zene koje osudjuju..
ja sam ti rekla sto se tice osudjivanja ja ne mogunda sudim dok ne znam sve podatke al nisam za to..a inace kad se kaze ljubavnik ne znaci automatski da ima muza vec da je privela nesto...
pluse ako oces da zadjes dublje u tematiku kom na netu onda ozbiljno razmisli ko dolazi i najvise vremena prvodi...msm muskarci koji si uasli u godine usamljeni i zeljni seksa koni su obde najveci ebaci(ne mislim na tebe nego recimo kad citam poruke naljisu ono sve ih napadaju al bitno je da seon odbrNi) itd...usamljeni ljudi najvise pa onda predatori muski pa zene majke(sa nekim sb temama) pa politika i tako to...ljudi u nkrmalnim vezama i sa ispunjenim zivotima msm nekako najmanje bleje ovde al dobro mozda gresim...al opet savete dele losi girimaXDopet i zavisi od dela foruma...

A mene su osudjivali zbog price o komsinici, "kako ja smem da se svidim nekoj i da mi bude neprijatno sto je tudja zena u pitanju", dok zena koja se otvoreno hvali da vara muza nije dobila nikakav prekor.

-ja ne zna. da sam igde to procitala za zenu koja se hvali..al ko je podrzVa muskarci koji bi da je kresnu i zene koje..?
ja sam najvise citala na for.kom o osudjivanju prevare generalno.sad neke zene suprotno iskom i odma su one zastupnici zenskog roda jel to...
i ne kapiram kako neko tebe da osudjuje sto se svidjas nekoj...jedino ako si mislio da im smeta to sto bi ti nju da prosvetlisXD

Previse ima tog zasseravanja i zato mi se tu i ne ide.
zaseravanje je deo zivota zivot nije samo lepo i zivot je kompromis malo ruznogbza malo lepog:)al opet svakm svome...

Okej, ali mi se cini da nisam imao lose iskustvo i u pravu si da jesam samoziv. Ne plasim se, ali ne ulaze mi se u rizicne investicije.
ja mkslim da ti zi gubis al ko sto rekoh ti bolje poznJes sebe..

Heh, da nema previse primera iz mog okruzenja, poznanika i prijatelja gde je upravo muskarac nagrabusio i gde su mnogo toga odnele zene-vampiri mozda bih i mogao da se slozim sa tobom.
Moj svet nije mracan uopste, vec realan. Ko se danas nije polakomio na pare ako moze da mazne? Naravno da nemam poverenje.
e ti onda ako ni jednoj ne verujes navataj neku bogatasiscu ili sroci predbracni...ili idi na spid dejt pa kao zahteb stavi da joj je plata veca od 3000e XD

Samozivi zivot je i kvalitetniji i bolji.:aha2:

- - - - - - - - - -

A sto je brak neophodan uopste kada je toliko cesto samo sarena laza?

- - - - - - - - - -

I nije samo novac u pitanju, nego i ta vrsta casti i sprecavanje nekog ponizenja. Meni bi bilo ponizenje ono sto se mom komsiji zapravo desava. Zena se realno nabacuje komsijama, verovatno i krese sa nekim.

- - - - - - - - - -

Sto se mene neka radi sta hoce, ali necu je u svojoj kuci.

- - - - - - - - - -

Pametan covek.:ok:

**** te komsija nke komsija svet(plus mozda on sve zna al ga bole racku i voli svingeraj)i vecina brakova su normalni,al nisu lHanica i ne treba da budu laganica..vecina brakova zavise od kvalitetnog izbora partnera a ako sumnjas u sopstvene mogucnosti pri biranju zene onda ebiga nisi za ovaj tip veze a ni ne moras da budes..mada msm da pu o propustas...ono dublje e.ocije dublje konekcije i nesto sasvim posebno...

**** te komsija nke komsija svet(plus mozda on sve zna al ga bole racku i voli svingeraj)i vecina brakova su normalni,al nisu lHanica i ne treba da budu laganica..vecina brakova zavise od kvalitetnog izbora partnera a ako sumnjas u sopstvene mogucnosti pri biranju zene onda ebiga nisi za ovaj tip veze a ni ne moras da budes..mada msm da pu o propustas...ono dublje e.ocije dublje konekcije i nesto sasvim posebno...

Ja brak zelim da propustim. U sustini sam hteo da vidim vas nivo tolerancije na ovako nesto.

- - - - - - - - - -

radi sta oces al sto onda zapocinjes teme bez svrhe?

Gornj kopi-pajste.:)
Ja brak zelim da propustim. U sustini sam hteo da vidim vas nivo tolerancije na ovako nesto.

- - - - - - - - - -

**** te komsija nke komsija svet(plus mozda on sve zna al ga bole racku i voli svingeraj)i

Komsija bas jeste svet i to cak pozitivniji deo sveta. Mnogo gore se moze naci u tom "tvom" svetu od komsije. Da, sada pocinje prica o krpi i zakrpi i kako on nema nista protiv toga i kako njegov brak nisu okovi vec njegova licna zelja sve i da zna za zenino ponasanje.:roll:

Sumnjicav sam.

A kada imas toleranciju na ovako nesto zasto je bitan brak vama zenama toliko?

naravno da je to, to sam oma skuzio i reko, samo si zaboravio da si na balkanu

Ne verujem da je problem kada neko ne želi brak, samo neka povede računa da ne napravi dete koje u startu lišava života u funkcionalnoj porodici.

- - - - - - - - - -

Muskarac nece da se zeni iako mu je devojka trudna

Žena neće da se udaje iako je trudna.Alimentaciju će rado i redovno da plaće.:ceka:

Ne verujem da je problem kada neko ne želi brak, samo neka povede računa da ne napravi dete koje u startu lišava života u funkcionalnoj porodici.

- - - - - - - - - -

Žena neće da se udaje iako je trudna.Alimentaciju će rado i redovno da plaće.:ceka:

kako sad ovo da shvatim?
nisam siguran dal sam razumeo sta si rekla
mislis nije problem potpis al treba da zele da zive zajedno i uzgajaju dete?

Pitanje je da li jednako gledaš na oba slučaja.Da li misliš da majka ima veću moralnu obavezu od oca, ili da im je odgovornost ista.

Ista naravno, ali po zakonu
Zena samostalno odlucuje o radjanju
sto znaci da se muskarac bas i ne pita.

E sada dolazi prica da su krivi sto nisu pazili, da su odgovorni itd., i da abortus nije nesto sto treba da bude pravilo i da se cesto primenjuje vec samo u eksremnim slucajevima i da treba da budu odgovorni i mogu da se slozim ako vazi prica da je dete prioritet itd.

Medjutim, da li je moguca briga o detetu i van tog braka koji je tako cesto ispao nefunkcionalan i izvor mizerije na mnogo mesta i nacina?

Ima porodica koje super funkcionisu iako su roditelji razvedeni i imaju neku slobodu takoreci.

Ja ne mogu da se otmem utisku da je brak jako rizicna i opasna stvar.:sad2:

Ista naravno, ali po zakonu sto znaci da se muskarac bas i ne pita.

E sada dolazi prica da su krivi sto nisu pazili, da su odgovorni itd., i da abortus nije nesto sto treba da bude pravilo i da se cesto primenjuje vec samo u eksremnim slucajevima i da treba da budu odgovorni i mogu da se slozim ako vazi prica da je dete prioritet itd.

Medjutim, da li je moguca briga o detetu i van tog braka koji je tako cesto ispao nefunkcionalan i izvor mizerije na mnogo mesta i nacina?

Ima porodica koje super funkcionisu iako su roditelji razvedeni i imaju neku slobodu takoreci.

Ja ne mogu da se otmem utisku da je brak jako rizicna i opasna stvar.:sad2:

Odrastu deca u raznim uslovima, moguće je.Pakao može biti i odrastanje deteta u kompletnoj nefunkcionalnoj porodici.

Možeš i ti preživeti samo na hlebu i vodi, ali to verovatno ne bi nazvao životom.Da možeš da biraš, sigurno ne bi takav izabrao.Dete nema mogućnost izbora.Imaju odrasli pre nego što ga naprave.Kasnije može da se priča smao o njihovoj odgovornosti.Shvataš? I to nema veze sa brakom.

- - - - - - - - - -

mislio sam nisam te razumeo zbog loseg maternjeg

ajd kad se sprdas nije ni bitno

Moram da se sprdam kada se ozbiljnim temama prilazi na nezreo način.Šta mi drugo preostaje?

Ovako, desi se da devojka zatrudni, ali muskarac ipak nije u fazonu da se zeni. Ne zeli bracni zivot vec i dalje zabavljanje sa devojkom s tim sto bi se podelili poslovi oko deteta + alimentacija itd.

Sta mislite o tome i o njemu uopste? Jeste li bili svedok neke takve situacije? Da li ga osudjujete ili ne?

A ako bi na eventualni ultimatum od strane devojke ipak odgovorio negativno sta mislite o tome?
Meni je to skroz fer. Zašto bi se venčavali zbog deteta, ako ne bi bez njega? Da bi pravili žurku, pokupili kintu ili da bi se reklo... šta? Uostalom, to je slučaj dobrog druga. Samo kod njih nije sve išlo glatko, mama je posle nekog vremena uslovljavala viđanje deteta, pa se moralo preko suda... ali Danijel danas ima malo preko 5 godina, živi sa mamom, ali je često sa tatom (koji momački gustira momački život) i tako...
Ne mislim da je to za osudu.

Znaci zena ima prava na abortus i na to da ne zivi sa muskarcem koji je dete napravio, a muskarac nema prava da kaze da nece brinutu o nezeljenom detetu ili da ne ozeni onu koja to isto dete nosi? Dje logika... i onda sto su zivoti tako promaseni...

Zena NEMA moralnog prava na abortus.

Takodje nemaju moralnog prava da obmanjuju jedno drugo ,niti da prave decu u nemaru.

Poslednja izmena:
Ovako, desi se da devojka zatrudni, ali muskarac ipak nije u fazonu da se zeni. Ne zeli bracni zivot vec i dalje zabavljanje sa devojkom s tim sto bi se podelili poslovi oko deteta + alimentacija itd.

Sta mislite o tome i o njemu uopste? Jeste li bili svedok neke takve situacije? Da li ga osudjujete ili ne?

A ako bi na eventualni ultimatum od strane devojke ipak odgovorio negativno sta mislite o tome?

Sta mislim? Mislim da je to idealan scenario, bar za mene :)
Volela bih bar jos jedno dete i takav odnos :)

Back