- Poruka
- 93.302
Pitanje se često postavlja: da li mogu muškarac i žena da budu "samo prijatelji"?
Ja bih rekao: Ne
P.S. Ovo se odnosi na heteroseksualne!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ima lopate od saka ko ovaj sa fotke, tesko....
isti slucajma nema ovaj lopate od saka nego zena ima vitke noge
Ne mogu osim ako to nije prijateljstvo sa povlasticama.Pitanje se često postavlja: da li mogu muškarac i žena da budu "samo prijatelji"?
Pogledajte prilog 1367904
Kako mogu ako se taj neko koga smatraš za prijatelja loži na tebe?naravno da mogu
Pa kad smo familija
Mogu, iz moralno etickih principa. Neke zene su zbog toga off imits Nećemo da budemo moralne rugobe ko Ivo Andrić.Pitanje se često postavlja: da li mogu muškarac i žena da budu "samo prijatelji"?
Pogledajte prilog 1367904
ma de ima prijateljstva ako ti se na nju dize
Kako mogu ako se taj neko koga smatraš za prijatelja loži na tebe?
pa daa sta ako se na zenu ne dize, onda ipak moze prijateljstvoili ako je recimo u pitanju gay frend
To je već nešto drugo, tako i može prijateljstvo sa povlasticama. A ima ih dosta koji godinama se lože i to kriju na svoje prijateljice tj sviđaju im se ali ne smiju im reći a tobože su prijatelji.onda fino prijateljski kaze da se lozi pa ako je uzajamno dodje do prijateljskih aktvnosti![]()
I inspirativna.Konacno jedna nova tema
To je već nešto drugo, tako i može prijateljstvo sa povlasticama. A ima ih dosta koji godinama se lože i to kriju na svoje prijateljice tj sviđaju im se ali ne smiju im reći a tobože su prijatelji.
Koliko ih imaš?
A jbg, osjećanja se ne mogu ugušiti.to nije prijateljstvo nego licemjerje