gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Da pogadjam?Pih, poznajem jednog takvog na forumu, ali nije lepo da pričam..
Naravno da ne bih
Ali od starta
Oni se prvo umiljavaju i dodvoravaju
pa kad ne prođe onda drvlje i kamenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pogadjam?Pih, poznajem jednog takvog na forumu, ali nije lepo da pričam..
Naravno da ne bih
Ali od starta
Oni se prvo umiljavaju i dodvoravaju
pa kad ne prođe onda drvlje i kamenje
Pa da! Oni se muče sa nama... malo yes, malo no...Neosvešćeni mozgovi, hahahahvidis, oni mozda i ne zele nasu paznju vec musku
nisam razmisljala u tom smeru
Ali ja sam sigurna da bih pogodila iz prve
radoznalost je ubila macku stoga cu se praviti da nisam procitala prvu recenicu![]()
okej, menjam nick u Stevcin KostunicaAli ja sam sigurna da bih pogodila iz prve![]()
Gde me nadje s Arijevcimaebte se
odoh da spavam
vec cetvrti put citam temu Ajvarsko pitanje kao Arijevsko pitanje![]()
A ja, ispod nika gde piše "Primećen član" čitam - Poremećen član...ebte se
odoh da spavam
vec cetvrti put citam temu Ajvarsko pitanje kao Arijevsko pitanje![]()
To je tacniji opis od primecen clanA ja, ispod nika gde piše "Primećen član" čitam - Poremećen član...![]()
Znate one tipove koji na drustvenim mrezama glume fine momke, vecito su na strani zena, ma nema vecih boraca za prava zena od njih.
Oni vide napad na zene gde ga mi zene ni ne naziremo.
Vode ratove ''umesto nas'' sa samo njima vidljivim protivnikom.
I tako pojedine umisle kako je takav neki divan, krasan, muskarac za pozeleti...nemalo puta sam procitala hvalospeve i tuzbalice kako je velika steta za svet sto nema vise takvih ''muskaraca'' kao sto je on.
I onda odjednom drama...''spasilac'' pocinje da se svadja sa zenama te se pretvara u najgoru zenturacu, ne bira ni vreme ni recnik...ono, prosto te blam sto prisustvujes necem takvom.
Elem, moje pitanje je da li bi nekad/nikad mogli da stupite u neki intimniji odnos sa gorepomenutim tipom muske zenturace?![]()
Znači potvrđujete da žene vole Sadiste
Pa tema jeste nikla iz nekih starih navika chata, gde udju domacice u neko doba, kada stave decu i muza da spavaju, pa imaju dva sata za chat i onda one kao nesto kenjaju javno dok im se macho muskarci na privatnom uvlace u gacice. Zato i jeste zenski forum prelo...."Gde si bila?" "Pricala sa zenama...""kao na prelu"![]()
Znate one tipove koji na drustvenim mrezama glume fine momke, vecito su na strani zena, ma nema vecih boraca za prava zena od njih.
I tako pojedine umisle kako je takav neki divan, krasan, muskarac za pozeleti...nemalo puta sam procitala hvalospeve i tuzbalice kako je velika steta za svet sto nema vise takvih ''muskaraca'' kao sto je on.
I onda odjednom drama...''spasilac'' pocinje da se svadja sa zenama te se pretvara u najgoru zenturacu, ne bira ni vreme ni recnik...ono, prosto te blam sto prisustvujes necem takvom.
Elem, moje pitanje je da li bi nekad/nikad mogli da stupite u neki intimniji odnos sa gorepomenutim tipom muske zenturace?![]()
mene vise zanima sto prave zenturace vole da pisu sa muskim nikom i ovde muvaju druge zenturace...zenske zenturace?Znate one tipove koji na drustvenim mrezama glume fine momke, vecito su na strani zena, ma nema vecih boraca za prava zena od njih.
rece jedna koja bilduje 0/24 ko muskarcina i ima vece misice od pola muskih forumasaNe.
Ne podnosim inace muskarce koji su poput zena, previse znatizeljni, alapace itd
rep dzeg.Znači potvrđujete da žene vole Sadiste
Darece jedna koja bilduje 0/24 ko muskarcina i ima vece misice od pola muskih forumasa![]()
Bukvalno po tome šta misli o mišićima kod žena možeš odrediti kojoj grupi iskompleksiranog kilavca lik pripadaDa
To obicno kazu neki kilavi muskarci.
Jos nijednom to nisam cula od pravog muskarca, cak naprotiv, veoma im se svidjam