Muska zenturaca

Znate one tipove koji na drustvenim mrezama glume fine momke, vecito su na strani zena, ma nema vecih boraca za prava zena od njih.
Oni vide napad na zene gde ga mi zene ni ne naziremo.
Vode ratove ''umesto nas'' sa samo njima vidljivim protivnikom.
I tako pojedine umisle kako je takav neki divan, krasan, muskarac za pozeleti...nemalo puta sam procitala hvalospeve i tuzbalice kako je velika steta za svet sto nema vise takvih ''muskaraca'' kao sto je on.

I onda odjednom drama...''spasilac'' pocinje da se svadja sa zenama te se pretvara u najgoru zenturacu, ne bira ni vreme ni recnik...ono, prosto te blam sto prisustvujes necem takvom.

Elem, moje pitanje je da li bi nekad/nikad mogli da stupite u neki intimniji odnos sa gorepomenutim tipom muske zenturace? :malav:

Da. Ponekad se čovek baš zapita da li je stvarno toliko teško biti... normalan. I realan.

Zene su krive sto su se podijelile u dvije grupe: normalne zene i zene feministkinje.

Muskarac se ponekad zbuni pa ne zna kojem klanu da se _________ (udvara).

Mada postoji i ona stara: kum mog kuma je i moj kum, a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.

🤷‍♂️

Pa tema jeste nikla iz nekih starih navika chata, gde udju domacice u neko doba, kada stave decu i muza da spavaju, pa imaju dva sata za chat i onda one kao nesto kenjaju javno dok im se macho muskarci na privatnom uvlace u gacice. Zato i jeste zenski forum prelo...."Gde si bila?" "Pricala sa zenama..."
Malo potcenjivacki za zene i bezobrazno prema muskarcima, klasicna prica da je internet izmisljen za zene....osim, sto nailaze i mladji narastaji koji ne moraju da se pravdaju, pa ni da kriju svoje veze....

Znate one tipove koji na drustvenim mrezama glume fine momke, vecito su na strani zena, ma nema vecih boraca za prava zena od njih.
I tako pojedine umisle kako je takav neki divan, krasan, muskarac za pozeleti...nemalo puta sam procitala hvalospeve i tuzbalice kako je velika steta za svet sto nema vise takvih ''muskaraca'' kao sto je on.

I onda odjednom drama...''spasilac'' pocinje da se svadja sa zenama te se pretvara u najgoru zenturacu, ne bira ni vreme ni recnik...ono, prosto te blam sto prisustvujes necem takvom.

Elem, moje pitanje je da li bi nekad/nikad mogli da stupite u neki intimniji odnos sa gorepomenutim tipom muske zenturace? :malav:
:think:
Pa ne moz da stupis u intimni odnos jer su gej

mene vise zanima sto prave zenturace vole da pisu sa muskim nikom i ovde muvaju druge zenturace...zenske zenturace?

a tema je stara koliko i svet a to sto se neki loze na nju, znaci da sa suprotnim polom imaju kontakt samo preko ovog foruma koji je uzgred receno obican yebarnik :lol:

muskarac muva zenu, ona ga odbije, onda je ona sta... ma qurwa, droplja, lezbejcina...muskaraca :hahaha:
zena muva muskarca, ovaj je otkaci jer ga ne zanima posto ih ima na svakom prstu, onda je on, sta...ma djubre, pijanac, lazov, skot, drtina...zenturaca :rotf:

Back