Muska solidarnost

Han Pritcher

Elita
Banovan
Poruka
16.622
Na ovom topiku se ispomazemo, retko vidjeno medju muskarcima, al evo prvu put u vasem gradu. Mladji muskarci, momci, ovde mozete da pitate anonimno o svemu. Kolege ce da odgovore, takodje anonimno, sve sto vas zanima. Ima nas ovde svakakvih i vreme je da se solidarisemo. Zene su solidarne, mi nismo, vreme je da to budemo. Stariji mogu da pitaju takodje, nezenje isto, chak i brzi recepti dolaze u obzir.

Evo prvi savet za pochetak - ako izadjes sa zenskom, znaci prvi dejt, i zavrsi se vece, dodje vreme da se plati racun , izvadi novcanik i gledaj njenu reakciju. ako kaze, platicu pola, nisi mi ni otac ni brat - to je zena za tebe. ako moras da platis (nije ti gost, ni je ti rod), to ti je znak da ce da ti kad se razvede, uzme sve sto imas, i decu i kucu i buducnost.

Poslednja izmena od moderatora:
razlog zasto su zene solidarne a muskarci nisu je zato sto muskarci vide sva ljudska bica oko sebe kao individue, bila ona zenska ili muska individua, dok zene vide sebe kao krdo. sto i jesu.

vreme je da se ispomazemo, samo napred, bez stida. internet garantuje anonimnost. skoro svakog, ne i moderatora naravno, administrator koji zaradjuje pare na oglasima ima svoj interes.

savet no 2.
safats piche, imas noc sa njom. dobro je odmeri ujutro kad se probudi, bez sminke, bez lazi. to ces da imas svaki dan ako je ozenis

- - - - - - - - - -

savet no 3.
ima velike sise?
don't do it!
to ce da se raspadne i sleti do pupka za 10 godina.

gledaj manje sisice, lepog oblika. pa ako se nagoji, napunice se fino u stare dane

no 4.
ako lezi kao balvan i glumi devicu, odyebi to. ta je najgora medju zenama.
uglavnom je andjeo medju ljudima, sitnog glasica, sva jadnica i stidna a kad je ozenis, postane cudoviste. i to samo sa tobom. to ce da ti bude intimnost sa njom.

Poslednja izmena:
kad ti kaze da koristi pilule i da ne moras da stavis kondom - ipak ga stavi. stavi kodnom.

stavi kondom!

- - - - - - - - - -

kad ti kaze da svrsis u nju jer je kao luda za tobom, ti ces da znas da nisi lud i neces da svrsis u nju, vec kad treba, kad zadovoljis tvoje uslove i pravila koje si sam sebi hladne glave napisao.
ne gubi glavu da ti je ona ne bi kasnije odrezala.

svrsi joj u usta

Poslednja izmena:
savet no 15.
ne dozvoli zeni da te menja. kad si se upoznao sa njom i krenuo u vezu, bio si to sto si i takav se ponudio i takvog te je prihvatila. to je deo ugovora! ako joj dozvolis da te menja, nikad joj dovoljan biti neces jer zena zaista ne zna sta hoce.
budi svoj ma koliko ona kokodakala i bunila se.
tad se najbolje vlazi.

imas problema sa njom i mislis da ces sa razgovorom i diskusijom i dogovorom da resis probleme? varas se. zena ima kratko pamcenje, ne seca se ugovora i dogovora, ima samo nagon da uzme.
sve stoi trebas da radis je da je ne slusas i kazes jos sta treba da radi. kao na primer, pochne ona da zakera, a ti ne slusas nego je ucutkas kroz prost zvuk kao sto je shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! i posaljes je da opere ves i onda se vrati da ti popusi.
da zvucim grubo, al tako ide. zao mi je sto vam rasturam fantaziju.

i da. mnogi misle da je devojka zena ekstenzija mame. da ce ona da se brine o vama kad vam je tesko, kad ste slabi.
eee to je problem, kad mama ode, nema vise mame. status jadnicka je rezervisan iskljucivo za vase zene, nije vam dozvoljeno da budete slabi. muskarci ne mogu da budu slabi. onog momenata kad budete slabi, kad vam je tesko, ta vasa zena ce da vas sutne. za nju je rezervisano da bude slaba i jadna a ne za vas.

Prilično si ti to tačno elaborisao !
U nekoliko postova.....
Najveću vrednost imaju saveti zasnovani na sopstvenom iskustvu !
A, ako je reč o ženama, kao što je ovde slučaj, vrednost se duplira.
Jer je cena bila previsoka !

savet no 20.
evolucijski, zena nikad nije prestala da bude dete. ona i dalje misli da je brak i porodica zasnovana na ljubavi na prvi pogled. ne ume dalje. nasi stari nisu zasnivali porodicu na tome, nasi muskarci, nase dede. porodica je zasnovana na interesu. ja sam tu za tebe do kraja i ti tu za mene. za nasu decu, potomstvo, za nasu porodicu, pa sta god. tako je bilo i tako je cvetalo. to je ugovor a ne ljubav!
danas, kad je zeni dato da odlucuje, zena kao deriste shvata da je porodica ljubavni roman. nema skrupula ni malo da rasturi komplet sve jer joj je dosdano ili je lenchugi tesko da obavlja poslove u pidzami.
to ti je danas procenat razvoda, 50%. i 200 000 abortusa godisnje za naciju koja broji 7 miliona.
totalna propast.

ona ne zna gde je i sta hoce, luta i nesretna je jer si joj dao da odlucuje.

zapamti kolega, posle yebada okolo, posle silnog seksa i pichoka kad zelis da se skrasis, ne zaboravi da to deriste koje odaberes za zenu, moze da ti rasturi ceo plan, kompletno. ona ne zna da porodica znaci trud, odricanje, tezak rad ali i zadovoljstvo. za nju je ovaj svet napravljen za njene ljubavne romane. ako je ne istreniras na vreme da sagne glavudzu dole i radi ono sto treba, nayebaces, a tvoja deca narocito.

Poslednja izmena:
vedzajna...
da, pogledaj to zensko lice iscrtano neurozom pa pogledaj taj kompleksan, divan organ izmedju nogu sto ima. primetices da lice i to dole nemaju vezu jedno sa drugim iako su na istom telu. pa zato se i zena ponmosi svojom pi..kom jer je ne zasluzuje.
cesto zena stavlja ogledalo izmedju nogu da vidi to chudo! e al ozbiljno, one ni same ne shvataju kako se to desilo..

tebi ostaje samo jedan izbor, pitchku uzmi, lice i lichnost baci kad je provod u pitanju

Poslednja izmena:
E steta sto nije postojao ovako neki pritcher u doba kad si se ti zenio,da ti da ovako neki online savet,manje bi bolelo.:roll:A sve i da je neko pokusao da ti da neki savet iz nekog svog ugla,jel mislis da bi poslusao?Sigurno bi rekao:Ma idi bre matori,sta ti znas!I zato ni ovo tvoje ne pije vode.Svi mi imamo zacrtan put koji trebamo preci,svako na svoj nacin.To sto si ti presao trnovit put i sto mislis da se brak zasniva na interesu a ne na obostranoj ljubavi to je tvoje vidjenje,svako gleda iz svog ugla i svog vlastitog iskustva.Nisi imao srece,neka te dobro ojadila al to je tvoj zivot i tvoja sudbina.Meni je iskreno zao svakog ko se razocara u ljubav jer tim cinom izgubi mnogo.Voleti i biti voljen je nesto najlepse na svetu.Svako ko je bar jednom voleo zna kako je to divan osecaj. Koliko samo ima divnih brakova,ljudi se vole,postuju,radjaju i odgajaju decu,zive normalne zivote,sretni su i prema tome nemas pravo da generalizujes.To o cemu pises mozda je realnost u tvom svetu dok u mom je potpuna nebuloza.Kako kaze pesma: "Jer ti i ja dva smo sveta razlicita" ;) Eto ja rekoh svoje dok nisu zakljucali temu,a sve mi nesto govori da 'oce :whistling:

nemojte se ženiti dok ste mladi i u punoj fizičkoj i kreativnoj (ratničkoj) snazi!

Масаји (Maasai) је народ источно-суданске породице народа (нилско-сахарска.
Међу Масајима постоји систем старосних категорија, у којим су мушкарци подељени у 3 групе: младиће, ратнике (моран) и старце. Иницијацијом младићи прелазе у категорију ратника и мењају пребивалиште, одлазе у посебно село звано мануата. У мануати живе ратници, њихове мајке, сестре и неинициране девојке-љубавнице. Насупрот мануати бома (oсновна друштвена јединица) се састоји од ожењених 'стараца' (мушкарци који више нису ратници) и њихових породица. Ратник којем је дужност да штити село (племе) се не жени. Тек ислужени ратник сме да се ожени, након чега напушта мануату и одлази у бому.

mladog ratnika bi ženidba samo syebala i odvukla mu višak energije dok je svaki deo njegove mentalne i fizičke snage potreban za očuvanje bezbednosti plemena. kad dospe u klimaks ili neki period života gde se počne suočavati sa slabljenjem svojih fizičkih potencijala, a qita mu se ipak, hvala bogovima vatre, vode i zemlje, još uvek diže, on je spreman i savršen za ženidbu.
ovo zaista ima smisla i zvuči kao odličan savet.

Poslednja izmena:
Pa za mene je trpanje teska borba i moj rat protiv nezasitih i nedoebanih feministkinja i ostalih ostrokondji :hahaha: i cherez toga necu da se zenim sve dok sam sposoban da se borim.:per:

može i tako da se protumači.
i ratnik plemena masaji trpa i torba neinicirane devojke i ljubavnice, ali ne troši energiju na ženidbu i sve one pizdarije koje mu brak donosi.
onog trenutka kad sazri(ostari) i položi oružje, on sebi bira mlađu reproduktivno sposobnu ženu kojoj uvali par komada radi produženja loze.
stari isluženi ratnik, koji je prošao i ****** i frontove, izabere sebi pokornu ženicu koja će da mu, što bi dragan torbica rek'o, noge pere u lavoru i kosom ih briše i srećno i mirno živi do kraja života.
može li se današnjim mladim muškarcima dati bolji i smisleniji savet?

Back