- Poruka
- 16.622
Na ovom topiku se ispomazemo, retko vidjeno medju muskarcima, al evo prvu put u vasem gradu. Mladji muskarci, momci, ovde mozete da pitate anonimno o svemu. Kolege ce da odgovore, takodje anonimno, sve sto vas zanima. Ima nas ovde svakakvih i vreme je da se solidarisemo. Zene su solidarne, mi nismo, vreme je da to budemo. Stariji mogu da pitaju takodje, nezenje isto, chak i brzi recepti dolaze u obzir.
Evo prvi savet za pochetak - ako izadjes sa zenskom, znaci prvi dejt, i zavrsi se vece, dodje vreme da se plati racun , izvadi novcanik i gledaj njenu reakciju. ako kaze, platicu pola, nisi mi ni otac ni brat - to je zena za tebe. ako moras da platis (nije ti gost, ni je ti rod), to ti je znak da ce da ti kad se razvede, uzme sve sto imas, i decu i kucu i buducnost.
Evo prvi savet za pochetak - ako izadjes sa zenskom, znaci prvi dejt, i zavrsi se vece, dodje vreme da se plati racun , izvadi novcanik i gledaj njenu reakciju. ako kaze, platicu pola, nisi mi ni otac ni brat - to je zena za tebe. ako moras da platis (nije ti gost, ni je ti rod), to ti je znak da ce da ti kad se razvede, uzme sve sto imas, i decu i kucu i buducnost.
Poslednja izmena od moderatora: