Muška nevinost sa 30+

verovatno u ovom boldovanom delu misliš na to da su ljudi poput mene opasnost po okolinu?

To je bila mala provokacija, dobro si je prepoznao ;)

Vidis, inteligentan si, lepo ovde komuniciras sa nama, i verujem da ti treba samo mali podsticaj i mala strucna pomoc da lakse definises sta je to sto te koci u ostvarenju tog bliskog odnosa, i vrlo lako mozes da prevazidjes to.

A sa druge strane, ne bih da te plasim ni da aludiram na bilo sta, vec samo cu ti izneti jednu opstepoznatu cinjenicu: jedan od uzroka takve nesposobnosti za bliski kontakt, moze biti i nedostatak sposobnosti za empatijom, a to je glavna zajednicka osobina svih serijskih ubica.
I naravno, nije serijski ubica svako ko ima nedostatak empatije, kao sto ni od upale pluca ne umire svako ko se razboli od iste, nego manje od 8%.

A sa druge strane, ne bih da te plasim ni da aludiram na bilo sta, vec samo cu ti izneti jednu opstepoznatu cinjenicu: jedan od uzroka takve nesposobnosti za bliski kontakt, moze biti i nedostatak sposobnosti za empatijom, a to je glavna zajednicka osobina svih serijskih ubica.
I naravno, nije serijski ubica svako ko ima nedostatak empatije, kao sto ni od upale pluca ne umire svako ko se razboli od iste, nego manje od 8%.

bez brige, imam empatiju.
evo primera od danas, nosim tortu i idem ka svom autu na parkingu. mala cigančica mi prilazi i kaže "daš 5 dinara" pa drugo pitanje "kome je rođendan?" i tu me je dirnula tim drugim pitanjem, šta ti je dečja logika, torta=rođendan.... i ja joj dam sve kovanice koje sam imao u novčaniku.
možda je čak ta preosetljivost doprinela mom fijasku, ne umem biti hladni predator, a znamo da žene balave za takvima, dok sam ja na suprotnom kraju tog kontinuuma. suviše sam mek, nesiguran, neodlučan, uviđavan, sanjarski nastrojen...

Pa, i ja sam slican takav, i bas zbog te decacke otvorenosti i srdacnosti sam imao puno uspeha, jer jako puno zena bas voli takve muskarce. Opet ja sa izrekama, ali ima ona stara: "Devojke se zabavljaju sa losim momcima, ali se vezu za dobre."
Izadjes otvorenog srca i duse, pokazes slobodno svoja osecanja, ali opet, i zadrzis malo onu dozu muskosti (ipak smo razliciti polovi), i budi siguran da ces naci super curu.
Ima jako puno dobrih cura, koje bas traze i zele muskarca sa emocijom, a ne grubijana, veruj mi.

Nikad se ne treba odricati kvaliteta na uštrb kvantiteta.

Ako se još nije pojavila ona prava ne snižavaj kriterijume na daj šta daš da bi selu ugodio.

Ovi što su to uradili kao "na vreme" pa još naklackali i par komata decurlije, sad umiru od dosade, a tebe tek čeka produženi medeni mesec sa izabranicom tvog života uz koju ćeš iskusiti sve čari do sada propuštenog.

Podrška z:)

Kako sam ja njega shvatio ne radi se o tome da on ide na kvalitet na ustrb kvaliteta, jednostavno njega devojke izbegavaju iz nekog razloga.

Ako želiš da promeniš a misliš da ne možeš sam potraži profesionalnu pomoć psihologa/psihijatra.

Da li osećaš potrebu da budeš sa ženom emotivno ili samo seksualno?

Da li imaš problema da budeš intiman sa ženama ili nemaš ni prijateljski odnos sa njima ili se generalno nedruželjubiv?

Ja imam potrebu da budem sexualno ali ne emotivno. Barem ne ono u fazonu duboke emocije i to....

- - - - - - - - - -

Ima jedna dobra izreka: "Idite kod psihologa, da ne biste morali da idete kod psihijatra".
Na Balkanu je higijena zuba taboo, a o mentalnoj higijeni da ne govorim.
Razgovor sa psihologom je mnogo bolja stvar nego izlagati svoj problem na krstarici. Psiholozi su, ipak, strucniji da nas saslusaju, da razumeju, i usmere nas kako da resimo neke stvari, donesemo neke odluke, itd.
Razgovor sa psihologom je povremeno potreban svakome. I sam sam, par puta, kada sam bio u nekim teskim situacijama zivotnim, isao kod psihologa, i svaka poseta je imala smisao.

Pa jeste ali mnogi od njih su u stvari prodavci tableta a ne psiholozi.

- - - - - - - - - -

To je ovaj trend sto je dosao sa zapada i psihologijom. Svako trece musko dete pati od poremecaja paznje i hiperaktivnosti... idemo lekici. Ja bih te kvazi psihologe sve na vesala.
A nemoj da te iznenadjuje i kod nas. Vidjao sam vise slucajeva gde pripisuju shizofreniju na bipolarne poremecaje.

Mislim da zdrave savete ne treba davati, kad je u modi bolesno razmisljanje....

Npr davati zdrave savete mkflaju je kao staviti nesto da se przi......ide tiganj, ide ulje, ide hrana, ide voda, medjutim on stavi tiganj, stavi ulje i onda stavi mokru hranu i eto ti kap vrelog ulja u oko....
Ako mu dajes savete MORAS naglasiti nesto sto je svima normalno a on ne zna....a to vec lici na dve stvari....ili nikad nije usao u kuhinju ili je stalno ulazio ali ga ustvari ne interesuje...
Prevedeno na drustvo ili nikad nije imao drustvo ili je imao ali ga ponasanje zena nikad nije interesovalo...

Mislim da zdrave savete ne treba davati, kad je u modi bolesno razmisljanje....

Npr davati zdrave savete mkflaju je kao staviti nesto da se przi......ide tiganj, ide ulje, ide hrana, ide voda, medjutim on stavi tiganj, stavi ulje i onda stavi mokru hranu i eto ti kap vrelog ulja u oko....
Ako mu dajes savete MORAS naglasiti nesto sto je svima normalno a on ne zna....a to vec lici na dve stvari....ili nikad nije usao u kuhinju ili je stalno ulazio ali ga ustvari ne interesuje...
Prevedeno na drustvo ili nikad nije imao drustvo ili je imao ali ga ponasanje zena nikad nije interesovalo...

Pa ok, ili mu fali po modernoj psiholoziji samopouzdanje koje je mozda preslo u hronicnu tegobu. Da mu sada ja ne dajem dijagnoze.
Ima puno momaka koji su nevini i zasli u neke godine. I dalje to ne mora da bude alarmantno. Sex je jedna poremecna delatnost medju zivotinjama. To nije ono e ljudi rodio sam se bez bubrega - sta mi je? Hocu da kazem da moras da igras igru. Ako je ne igras nece sam pasti s neba kako neki romanticni romani pisu o tome. Sex se ne desi sam od sebe, barem ne muskarcu. Ili u krajnjem slucaju desi se ali veoma retkim muskarcima.
A ako misli da je problem sto mu srce lupa, ima frku, anksiozan i deluje mu da izgleda kao balavi trol kada prica sa devojkom koja mu se dopada, onda taj problem imamo skoro svi. To je prirodno urodjeno u genima kod muskaraca.

- - - - - - - - - -

Zato i jeste mozda onaj klasican savet najbolji: Prihvati sebe kakav jesi i trudi se da napravis najbolje od sebe sto moze. Uzivaj u svojoj kozi. Zene se lepe na dobro raspolozenje ko muve na lepak.

Pa, i ja sam slican takav, i bas zbog te decacke otvorenosti i srdacnosti sam imao puno uspeha, jer jako puno zena bas voli takve muskarce. Opet ja sa izrekama, ali ima ona stara: "Devojke se zabavljaju sa losim momcima, ali se vezu za dobre."
Izadjes otvorenog srca i duse, pokazes slobodno svoja osecanja, ali opet, i zadrzis malo onu dozu muskosti (ipak smo razliciti polovi), i budi siguran da ces naci super curu.
Ima jako puno dobrih cura, koje bas traze i zele muskarca sa emocijom, a ne grubijana, veruj mi.

Lepo si ovo napisao ali u praksi to nije bas tako. U teoriji da ali u praksi ne.
Sta je recimo dobar muskarac - recimo da je to neko ko je stalozen, kulturan, druzeljubiv, odmeren, nije incidentan, nije problematican, odgovoran je, osecajan, skroman... eto uzmimo da su to neke osobine koje cine jednu dobru osobu. E sad, sve te osobine zajedno su u m/z odnosima nista. Znaci nebitne su skroz. Ne igraju nikakvu ulogu. Ne kazem da neko ko je takav ne moze da uspe kod zena, moze naravno, ali ne na konto toga vec neceg drugog. Ovo navedeno je u m/z odnosima bitno isto onoliko koliko je bitno za jednog automehanicara da li ima plavu ili crnu kosu. Dakle skroz nebitan podatak.

Imam 35+, heteroseksualac sam, ali sam još uvek devac.
Nikada nisam ni imao devojku.
Pitam se šta je to u mom psihofizičkom razvoju krenulo naopako pa nisam ostvario bliskost sa nekom.

Ima li ovde još nevinih muškaraca i koliko vas to opterećuje?
Žene, kako gledate na muške devce 30+?
Da li biste otkačile vezu u povoju nakon što vam on to pomene, iako ste imali dobru hemiju do tada?

According to the Centers for Disease Control and Prevention, the average age Americans lose their virginities (defined here as vaginal sexual intercourse) is 17.1 for both men and women. The CDC also reports that virgins make up 12.3 percent of females and 14.3 percent of males aged 20 to 24. That number drops below 5 percent for both male and female virgins aged 25 to 29 and goes as low as 0.3 percent for virgins aged 40 to 44.

Koje sve wizards skills stičemo na ovom nivou devičanstva?

kompletno sam nevin po cenzusu iz 48-e. chak imam i dve zene po zakonima tri drzave.
moj savet ti je posto ga ocigledno trazis, postani arapin.

da - arapin. idi sam u nocni klub gde se skupljaju ove jednomajcanke, pa kreni. od 10 ili 20 jedna oce. ostale tretiras, ma ne ostale, nego sve tretiras kao los ili dobar ulov.

samopostovanje i nipodostavanje.

to ti je kad nemas sharm i izgled.
aj pichi

Najbolji savet mu je izadji veceras...
Znaci , da li zbog toga sto je bilo hladno ili zato sto je mesec u nekoj fazi, ali klinke su danas bile totalno lude...
Hajde kad izgledam dobro , pa me napadaju, npr dodjem sa planine pa zategnuta koza, sijaju okice i onda su kao gladijatorke, napadaju na nevidjene nacine..
Ali bas se gledam u ogledalo kad sam dosao kuci, znaci nisam cak ni za 4, nego sam bas kao kad imas 6 casova ili 7 u skoli pa si ono smoren i malko olinjao...
Nije 1 i 2 jer lepo izbrijan, lepa kosica, krupan deckic, to ne moze da bude 1 ili 2...ali...daleko sam od 5....a one poludele...mislim u pozitivnom smislu...
Zainteresovane, to mi je poludele u pozitivnom smislu, ne dizu nos, ne prave se nezainteresovane i slicno...

Tako da...ebiga, kad ja ne izlazim, a vidim da reaguju, reagovace na nekog drugog...i eto najboljeg saveta...

Inace mogu da se pohvalim, to moji drugari znaju, da ja isto ovako osetimo kao veceras, kako prosek reaguje na mene i onda im dam znak i oni to tumace da umem da nanjusim zabavu...
Ustvari ja samo nanjusujem napaljenost suprotnog pola, a zabavu nanjusis po drugom principu, totalno drugacijem od ovog....

Tako da spremaj se , prvi topli dan pirka jugo i zene su poludele pa im se namesti...

ma bre otiso da kupim pljeskavicu i chekam kad me pozva doticna za priloge i reko ocu TUCANU papriku, ona sune, ja reko jos tucano uz osmejak i gledne me ona itdm, razmena broja telefona kad ona 17 godina ima.

znaci mora da se obrati paznja

Prošlo je tvoje vreme druže. Tj. prošlo je sem ako se neko čudo ne dogodi, ako odjednom ne poludiš, skapiraš da te boli ***** za sve i zajebeš sve što te sputava i jednostavno podivljaš. Ali sudeći po ovome što pišeš već godinama ovde na forumu to se po svoj prilici neće dogoditi, tako da...

Imaš dve opcije - iznajmi kurvu i zajebi te jajarske strahove ili izadji na ulicu i napravi masakr. Ako si toliki plašljivac da bi radije ostao suve kite nego rizikovao neku polnu bolest ali da ***** (i to sa kondomom!), onda ti je ovo drugo sjajna opcija. Naravno postoji i opcija da se ubiješ pošto si skroz propao u životu, ali ipak mislim da je masakr proaktivnija opcija jer ćeš dobiti bar neku satisfakciju nad svetom koji te je tako okrutno zajebao. A kad napraviš masakr dospećeš i u medije, znači sledi ti i slava, a plus ćeš morati da se ubiješ na kraju da ne bi dopao zatvora, znači krupan dobitak, tri u jednom.

Imaš doduše i bonus opciju da predješ na Islam, udji u veru, ne zajebavam se. Idi u džamiju, upoznaj se sa vehabijama. Onda odeš u Siriju i pridružiš se junačkim džihadistima, nadju ti neku dobru Arapkinju za ženu, ma nadju ti i više žena, boriš se na frontu, karaš robinje, dakle prolaziš u jednom danu ono što mnogi neće proći u sto života.

Prošlo je tvoje vreme druže. Tj. prošlo je sem ako se neko čudo ne dogodi, ako odjednom ne poludiš, skapiraš da te boli ***** za sve i zajebeš sve što te sputava i jednostavno podivljaš. Ali sudeći po ovome što pišeš već godinama ovde na forumu to se po svoj prilici neće dogoditi, tako da...

Imaš dve opcije - iznajmi kurvu i zajebi te jajarske strahove ili izadji na ulicu i napravi masakr. Ako si toliki plašljivac da bi radije ostao suve kite nego rizikovao neku polnu bolest ali da ***** (i to sa kondomom!), onda ti je ovo drugo sjajna opcija. Naravno postoji i opcija da se ubiješ pošto si skroz propao u životu, ali ipak mislim da je masakr proaktivnija opcija jer ćeš dobiti bar neku satisfakciju nad svetom koji te je tako okrutno zajebao. A kad napraviš masakr dospećeš i u medije, znači sledi ti i slava, a plus ćeš morati da se ubiješ na kraju da ne bi dopao zatvora, znači krupan dobitak, tri u jednom.

Imaš doduše i bonus opciju da predješ na Islam, udji u veru, ne zajebavam se. Idi u džamiju, upoznaj se sa vehabijama. Onda odeš u Siriju i pridružiš se junačkim džihadistima, nadju ti neku dobru Arapkinju za ženu, ma nadju ti i više žena, boriš se na frontu, karaš robinje, dakle prolaziš u jednom danu ono što mnogi neće proći u sto života.

pogresan savet. samo ga bacas jos vise u bedak.
stvar je prosta, od malena zbog komplersa sam ima mali nivo samopouzdanja i moj otac mi reche da idem i vatam, ova je upisulja ova nije i startujem sve redom. pasce jedna izmedju 10 ili medju 100.

zeljne su ka i mi, smrtne kao i mi...

a kad sam poco da sviram tenor sax
lele bate, nisam mogao ni da pisam a da me ne uznemiravaju

- - - - - - - - - -

ah da, cuporijska brigada, dom JNA pa onda zvezdara teatar pa rupa pa mali pingvini celu srbiju sam hebo. a ruzan sam u pm.

- - - - - - - - - -

ah da, zaboravih nustar vinkovce i vukovar...

o da vukovar i jagodina bili bratski gradovi. EKV svirali, bio sam sa bendom iz cuprije kao predgrupa. Video sam Mladena, vec je bio mrtav, samo buljio u prazno.
al kad su se popeli na binu ko da je shmrkno deeebelu belu liniju.

- - - - - - - - - -

posle je doslo 56 topova, 130mm dalekometna...
bratski

Back