Muška nevinost sa 30+

Ja sebe vidim kao naj- naj- grešnog stvora na ovome svetu ,kako da sudim drugome ? Sudeći o drugima čovek se uzalud zamara,najčešće se vara, i čini mnogo pogrešaka ...ali ispitajući sebe samoga i sudeći o samom sebi , uvek će imati koristi...naj grešnica ovoga sveta..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa u predhodnom postu si sudila. I to gomili ljudi, ko Isus u Jerusalimu bankarima.

- - - - - - - - - -

I sto meni pricas da si gresnica? To ce valjda Bog o tome da ti sudi. Lep jesam ali nisam Isus.

barone, suviše si se amerikanizovao, razmišljaš iz tog mejnstrima...
nije ti ovo holivud...

elem, ima jedna koleginica na ovom novom poslu na kom sam...
sviđa mi se.
pre neki dan smo pričali, nekako me uvažava...
gleda i u mene kad priča većoj grupi ljudi nešto, iznenađen sam pošto sam obično na margini, ignorišu me i izbegavaju svi redom ali ne i ona.
dosta je mlađa od mene, rekao bih da ima oko 25 god. ali onako ektrovertna, živahna...baš mi prija kad se vidimo i pozdravimo...
šteta što mi je kapak pao od nedavno a i ova bradurina koju gajim mi dodatno umanjuju šanse, ali planiram da se raspitam kod kolege u fazonu da li je sama, a on će me verovatno otkucati njoj ali nema veze... bitno je pokušati nešto promeniti...

eto, to je moj plan za sada...

druga opcija, da zivkam ove oglase za masažu, videćemo...

barone, suviše si se amerikanizovao, razmišljaš iz tog mejnstrima...
nije ti ovo holivud...

elem, ima jedna koleginica na ovom novom poslu na kom sam...
sviđa mi se.
pre neki dan smo pričali, nekako me uvažava...
gleda i u mene kad priča većoj grupi ljudi nešto, iznenađen sam pošto sam obično na margini, ignorišu me i izbegavaju svi redom ali ne i ona.
dosta je mlađa od mene, rekao bih da ima oko 25 god. ali onako ektrovertna, živahna...baš mi prija kad se vidimo i pozdravimo...
šteta što mi je kapak pao od nedavno a i ova bradurina koju gajim mi dodatno umanjuju šanse, ali planiram da se raspitam kod kolege u fazonu da li je sama, a on će me verovatno otkucati njoj ali nema veze... bitno je pokušati nešto promeniti...

eto, to je moj plan za sada...

druga opcija, da zivkam ove oglase za masažu, videćemo...

plan ti nije ni za k.

ovako cemo, jel zivis kod mame i tate? to trebas da resis.
drugfo, daj zenama osmejak, u prodavnici, u kafani, gledaj ih i shacuj ih. nek iz tvojih ociju vigurira sharm.
dotakni ih kadd prodjes, napisi na cedulji broj telefona.

ma uzmi ih za lakat i vodi kuci...

shit man, mrzi me da pisem

što se novosti tiče u vezi mog devičanstva, stvari se munjevito ubrzavaju, mada vesti nisu dobre.
došlo je do kraha prvog dela plana.
probao sam malo da ćaskam sa dotičnom koleginicom, ali se ona ubrzo udaljila od mene i izabrala da ćaska sa nekim koleginicama dalje od nas a mene ostavila samog... au, kakav poraz.... bila je moja poslednja nada...
sve je jasno, nije zainteresovana za mene.
dobro je što se nisam zaleteo i kolegi pričao o njoj.

dakle, ovo je prelomni trenutak, jasno je da m ne vredi išta pokušavati i bilo šta tražiti u toj priči zvanoj muvanje, zavođenje...
od sada samo kupoprodajni odnos, novac u zamenu za žensku toplinu i nežnost, to je jedina opcija.

što se novosti tiče u vezi mog devičanstva, stvari se munjevito ubrzavaju, mada vesti nisu dobre.
došlo je do kraha prvog dela plana.
probao sam malo da ćaskam sa dotičnom koleginicom, ali se ona ubrzo udaljila od mene i izabrala da ćaska sa nekim koleginicama dalje od nas a mene ostavila samog... au, kakav poraz.... bila je moja poslednja nada...
sve je jasno, nije zainteresovana za mene.
dobro je što se nisam zaleteo i kolegi pričao o njoj.

dakle, ovo je prelomni trenutak, jasno je da m ne vredi išta pokušavati i bilo šta tražiti u toj priči zvanoj muvanje, zavođenje...
od sada samo kupoprodajni odnos, novac u zamenu za žensku toplinu i nežnost, to je jedina opcija.

Mislim da si zamenio Ajnstajna sa zenama...
Da su zene takav kapacitet, 99% muskaraca ne bi nikad dobilo, ali ni zene ne bi dale...
A zenama je mnogo milije da daju, makar i blenti nego da ne daju....
Jedino ih nekad uhvati griza savesti da su se zaebale sto nisu manje arcile ako im to umanji sanse kod nekog ko je baja...
Klinke su posebno takve, jer ne cuju druge price, jer se brisu na medijima drugacije price drugacijih zena i muskaraca..
A nije da ne postoje zene koje ipak merkaju kome daju....
Ima i onih koje uvek daju ali merkaju kome daju...ali uvek daju...znaci nema 3 dana pauze....osim za halloween

Back