Muška nevinost sa 30+

Ovo mi je malo teško da poverujem,naročito pošto postavljač govori o ozbiljnim godinama...

Znači ipak bi smetalo....:lol:

Pa ako sam u vezi s nekim i saznam da je bio nevin necu ga zbog toga ostaviti, ako sam zaljubljena u nekog to mi ne bi smetalo, ali mislim da bi vecini devojaka smetalo da ima pored sebe nevinog u tim godinama jer vecina bezi od nevinosti. Zato za svaki slucaj bolje je ne pominjati :)

Ako želiš da promeniš a misliš da ne možeš sam potraži profesionalnu pomoć psihologa/psihijatra.

Da li osećaš potrebu da budeš sa ženom emotivno ili samo seksualno?

Da li imaš problema da budeš intiman sa ženama ili nemaš ni prijateljski odnos sa njima ili se generalno nedruželjubiv?

Psihijatar? :lol:
Psihijatar moze da mu pomogne samo ako se zadesi da bude neka bas zesce promiskuitetna zena.

u vezi plaćanja profesionalke -

When used consistently and correctly, condoms are highly effective in preventing HIV. They are also effective at preventing sexually transmitted diseases (STDs) that are transmitted through bodily fluids, such as gonorrhea and chlamydia. However, they provide less protection against STDs spread through skin-to-skin contact like human papillomavirus (genital warts), genital herpes, and syphilis.

jbg, ovo ne zvuči uopšte dobro, vidimo da se razne boleštine koje se prenose tokom seksa preko kože mogu nahvatiti vrlo lako...

saveti za početnike u vezi korišćenja kondoma:
HOW TO USE A CONDOM CONSISTENTLY AND CORRECTLY
Male Condom
Keep male condoms in a cool, dry place. Don't keep them in your wallet or in your car. This can cause them to break or tear.

Check the wrapper for tears and for the expiration date, to make sure the condom is not too old to use. Carefully open the wrapper. Don't use your teeth or fingernails. Make sure the condom looks okay to use. Don't use a condom that is gummy, brittle, discolored, or has even a tiny hole.

Put on the condom as soon as the penis is erect, but before it touches the vagina, mouth, or anus.

If the condom does not have a reservoir tip, pinch the tip enough to leave a half-inch space for semen to collect. Holding the tip, unroll the condom all the way to the base of the erect penis.

Be sure to use adequate lubrication during vaginal and anal sex. Only use water-based or silicone-based lubricants. Don’t use oil-based lubricants (e.g., petroleum jelly, shortening, mineral oil, massage oils, body lotions, and cooking oil) with latex condoms because they can weaken latex and cause breakage. Put the lubricant on the outside of the condom.

After ejaculation and before the penis gets soft, grip the rim of the condom and carefully withdraw. Then gently pull the condom off the penis, making sure that semen doesn't spill out.

Wrap the condom in a tissue and throw it in the trash where others won't handle it.

If you feel the condom break at any point during sexual activity, stop immediately, withdraw, remove the broken condom, and put on a new condom.

Use a new condom if you want to have sex again or in a different way.

Poslednja izmena:
Imam 35+, heteroseksualac sam, ali sam još uvek devac.
Nikada nisam ni imao devojku.
Pitam se šta je to u mom psihofizičkom razvoju krenulo naopako pa nisam ostvario bliskost sa nekom.

Ima li ovde još nevinih muškaraca i koliko vas to opterećuje?
Žene, kako gledate na muške devce 30+?
Da li biste otkačile vezu u povoju nakon što vam on to pomene, iako ste imali dobru hemiju do tada?

According to the Centers for Disease Control and Prevention, the average age Americans lose their virginities (defined here as vaginal sexual intercourse) is 17.1 for both men and women. The CDC also reports that virgins make up 12.3 percent of females and 14.3 percent of males aged 20 to 24. That number drops below 5 percent for both male and female virgins aged 25 to 29 and goes as low as 0.3 percent for virgins aged 40 to 44.

Koje sve wizards skills stičemo na ovom nivou devičanstva?
Muška babadevojka.

To i nije toliko neobicno, ima ih koji su nevini a nikad ne bi rekao da jesu. Cak mi se cini da dobar deo ljudi gubi nevinost posle 20e, samo se to krije da ne bi bili ismejani. Ne bi mi smetalo ako je muskarac nevin ili neiskusan ako mi se svidja, ali nema potrebe to ni da pominje. Samo ne treba odmah na prvom sastanku da kaze da je bio sa 20 i nesto devojaka jer se sve kasnije otkrije.

Mozda bih i voleo da mi skines forumsku nevinost...

- - - - - - - - - -

jel voliš bar da se biješ po kafančugama?

- - - - - - - - - -

ja ću da te vodim jedan dan,stavimo po 100e u dzep i gas!!!!!
provod se zove,sve u jednom danu
rizici su veliki,ali imaćemo sreće

Samo nemoj kod babasere da se probudi....

Imam 35+, heteroseksualac sam, ali sam još uvek devac.
Nikada nisam ni imao devojku.
Pitam se šta je to u mom psihofizičkom razvoju krenulo naopako pa nisam ostvario bliskost sa nekom.

Ima li ovde još nevinih muškaraca i koliko vas to opterećuje?
Žene, kako gledate na muške devce 30+?
Da li biste otkačile vezu u povoju nakon što vam on to pomene, iako ste imali dobru hemiju do tada?

According to the Centers for Disease Control and Prevention, the average age Americans lose their virginities (defined here as vaginal sexual intercourse) is 17.1 for both men and women. The CDC also reports that virgins make up 12.3 percent of females and 14.3 percent of males aged 20 to 24. That number drops below 5 percent for both male and female virgins aged 25 to 29 and goes as low as 0.3 percent for virgins aged 40 to 44.

Koje sve wizards skills stičemo na ovom nivou devičanstva?

nadam se da se zezaš
ako je ovo istina - šteta prijatelju...ne znaš šta si sve propustio u životu
to si trebao da se pitaš još sa 25, mislim da si za neka pitanja sebi malo zakasnio
mada mišljenje muškaraca te ne zanima, jer si uputio pitanje ženama...

Smatram da bi lik trebao ipak da ide polako...
Prvo upoznavanje sa materijom...

16122-34_a83e_850x850.jpg

Zatim kupovina rekvizita za vežbanje...
Pogotovo sad dok su na akciji...
http://www.sexshop.co.rs/kupi/sex-lutka-144665

Znači,prvo vežbanje,lagani peting,pa tek onda iskusnija dama sa Kaćke petlje koja će da ga lagano uvede u slatko carstvo čula,prvo vaginalnim a odmah zatim i analnim putem.

prostitutka.jpg

Back