Muska izdrzljivost

Zasto muskarac mora biti izdrzljiv u seksu?

To se smatra da kao ceka zenu dok ona svrsi, a ustvari zene uvek cekaju muskarca.
Da li je svrsila ili nije ona kad on svrsi i sidje sa nje, ona je sva sretna i zadovoljna, ali u principu one cekaju nas.
I nije mi jasno one svasta nesto dozivljavaju a na kraju nista ne dozive, to je kao da imaju jako autosugestiju.

Jeste nekad na selu promatrali kad petao skoci na kokos, on je istorba sidje i ode, a ona sva zbunjena nastavi dalje hodati po dvoristu.

Tu nesto nije u vinklu. Znaci da je torbanje ustvari zbunjivanje ili ne?

A ne, nisi pažljivo posmatrao; kokoš se otrese, da joj svako perce zadrhti, a onda ponosno, sva sretna krene dalje...;) . Ili je taj tvoj pijetao zakazao? :think:

Ako posle ovoga ne budeš kresao ovde nećeš nikad.

- - - - - - - - - -

Ljudi ne varaju samo zato što su nezadovoljni.

Čim prelazi u drugi krevet, znači da je nečim nezadovoljna(an). A ako to radi zbog npr. znatiželje znači samo da je nezrela(o) ili možda maloumna(an) lud(a), jer da stvarno voli ne bi prevarila(o).

- - - - - - - - - -

Pa da, i onda kaze da vise ne moze dok ti ostanes kratkih rukava.

Kolilko ja znam zene mogu da se osjecaju dobro izhebane i zadovoljno iako nisu imale vrhunac, tako da ako joj i izostane orgazam nije narocito vazno ... samo nek' se sexa, ha ja :D

Magu samo da misle da su zadovoljne.:hahaha:

Zasto muskarac mora biti izdrzljiv u seksu?

To se smatra da kao ceka zenu dok ona svrsi, a ustvari zene uvek cekaju muskarca.
Da li je svrsila ili nije ona kad on svrsi i sidje sa nje, ona je sva sretna i zadovoljna, ali u principu one cekaju nas.
I nije mi jasno one svasta nesto dozivljavaju a na kraju nista ne dozive, to je kao da imaju jako autosugestiju.

Jeste nekad na selu promatrali kad petao skoci na kokos, on je istorba sidje i ode, a ona sva zbunjena nastavi dalje hodati po dvoristu.

Tu nesto nije u vinklu. Znaci da je torbanje ustvari zbunjivanje ili ne?

Ova tema je schajze

:)

Trajanje od par minuta ne mora da bude problem,ako cemo nastaviti sa mazenjem,pa onda ono pravo koje traje dovoljno;-),ali ako traje par minuta...ne znaci mi nista...Onda mozemo i da preskocimo to.Svakom se desi ponekad,ali ako je to pravilo,onda...:-( Najgore je ako neko ni ne pokusava da nastavi dalje,vec smatra da smo posao zavrsili...cemu onda?Nije problem ako orgazam izostane (mada je svakako bolje kada do njega dodje),bitno je da uzivam,ali ne mogu uzivati u necemu sto traje par minuta...

Čim prelazi u drugi krevet, znači da je nečim nezadovoljna(an). A ako to radi zbog npr. znatiželje znači samo da je nezrela(o) ili možda maloumna(an) lud(a), jer da stvarno voli ne bi prevarila(o).

- - - - - - - - - -

Magu samo da misle da su zadovoljne.:hahaha:

Ljudi imaju različite percepcije svega, tako i voljenja, kako već... Tako da i varaju iz hiljadu razloga, neko iz osvete, neko iz strasti, neko iz dokazivanja.. Itd,itd, nego je politički korektno da glume nezadovoljne.

Ne bih znao..
kod men zena svrsi dok joj lizem macu ,,malo duze naravno :rumenko: Posle kad joj dajem klip dozivi drugi orgazam ubrzo,pa ih redjam jos par kom,opustim i odradimo jedan zajedno ..;)
Nisam naisao na zene koje ne dozivljavaju orgazam ,ili jedva vec :eek:

Back