Muska i zenska prevara

Брак нека буде частан код свих и брачна постеља нека буде неокаљана, јер ће Бог судити блудницима и прељубницима. (Јеврејима 13:4)

Nisu iste, ali opet, sto ljudi - sto ćudi. Ne znam da li ih treba deliti na kategorije muške i ženske, ali opet slične su većinski među pripadnicima nekog pola.

Ja prevare ne razumem. Ako si sa nekim u vezi i poželiš nekog drugog, onda ti taj pravi očigledno više ne odgovara. Čemu varanje i zamlaćivanje sa nekim ko ti ne odgovara? Kažeš lepo ćao-zdravo, bude teško, jbg, nema lepih raskida, ali je makar pošteno.

Glavna razlika među muškarcima i ženama je što žene posmatraju sve to više kroz emocije, a kod muškaraca je to prečesto samo fizički i maltene beznačajno, momenat. Ali, ni jednima ni drugima, što se mene tiče, to nije opravdanje, jer su mi lojalnost, vernost i iskrenost jedne od najbitnijih stavki u svim međuljudskim odnosima.

Kakvom, bre, gnezdu? Šta ima da mi se vraća ako je odleteo? Može samo da svrati za stvari svoje i da odlepša nazad, jer prvi put kad svog vršnjaka umoči gde ne treba, gnezdo automatski prestane da bude gnezdo i postane hotel sa trpezarijom i vešerajem..... Tad samo može "ćao, zdravo" i decu da viđa vikendom....

:zcepanje: а можда си ти одлетела пре тога а да ниси свесна јер мислиш да је превара само оно што ти мислиш да је превара .

Проблем је у томе што дефиницију преваре даје она друга страна и то је готова ствар . Ако неко мисли да је превара шкаљиве поруке онда је то превара а не безазлено дописивање , како тумачиш .

Тако и она друга страна може да каже па то није превара , само сам спустио притисак у јајима из здравствених разлога ......види ме као нов сам сада .

Да се поновим , Дефиницу Преваре даје она друга страна , тј преварена страна .......шта се под тим подразумева је широк појам .

Директан одговор на тему је следећи , превара је превара ....

- - - - - - - - - -

Onaj ko voli svog partnera neće raditi ništa od navedenog i tačka.... iz ljubavi i iz POŠTOVANJA, a to je najvažnije za opstanak jedne veze.

ово је срж свега и ако се тако сви понашају онда нема проблема .....све остало је безвезе

Back