Mushkarci ulaze u brak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
treba razgraniciti saljivost od stvarnih problema nili oni materijalne ili duhovne prirode
ja i ne obozavam fudbal i pivo u toj meri da ne mogu bez toga niti zivim zivot u kome je moje vreme podredjeno obavezama koje ne bih mogao da promenim ukoliko se ukaze drugi prioritet

problematika ove price je strogo pitanje poverenja, odanosti, vere u onog sa kim zivis zivot

videlo bi se sve to posle dve tri dine zajednickog zivota i prvog deteta
ap ako da Bog zdravlja da do toga dodjem poslacu vam zenu pa je pitajte da li se prevarila sto me nije primorala da potpisujem a ostala ipak samnom..

pa dobro, salim se malo, pivo sam pomenula kao simbol momacke slobode, ne mislim da si povrsan niti sam zlonamerna...bices ti jedan dragi dobrić potpisao ili ne samo si onako malo namcor.:D

A da li je neko spomenuo da treba oko 2000 eura (troskovi razvoda) kad se raskida brak - bar sam ja tako cuo?
Taksa na tužbu je 1.800,00 dinara i taksa na presudu 1.800,00 dinara

Zivot je inache jedna besmislena borba. Presipanje iz shupljeg u prazno. Chovek se bori za shta? Da prezivi i da se uklopi u neko drushtvo koje mu namece svoje vrednosti.
Uz sve to dolazi i brak...mnogo je.
pa jeste
najbolje da se svi samoubijemo
To shto vashi perfidni mozgovi izjednachavaju brak sa porodicom je grana metafizike.
Missim....:roll:
kakvi mozgovi? :lol:

perfidan (lat. perfidus)
neveran, veroloman, izdajnički; zloban, podmukao

:lol:
kuku i lele...kao prvo osim ako mu izuzetno ne verujem nema tog Boga da nesto potpisem...dakle upravo za ozvanicenje tako necega je potrebno da verujes u nekog ili nesto i tako valjda razmislja svako normalan
kao drugo potpis nikako nije dokaz vernosti i odanosti...to je jedno prosto naprosto ozvanicenje...ako sam zaista spremna da se posvetim tom coveku i nasem zivotu onda to zelim i da ozvanicim pred Bogom (crkva) i pred ljudima (zakon, drzava)...zato sto to time dobija jednu tezinu...da zivim na gajbi mogu sa bilo kim to mi je ravno cimerisanju..i ako te brine zakon imaj na umu da je vanbracna zajednica izjednacena sa brakom sto znaci da postoje ista prava..
kola uvek mogu da krenu nizbrdo ne valja ziveti u bajci...to ti je ko ono zive ljudi dvadeset godina, kazu miran porodican covek...dok jednog dana ne uzme automatsku u ruke....sigurnost potpuna u zivotu ne poistoji ni u cemu
bracna zajednica malogradjanstina? pa zar covek i moze nesto da kaze na ovo
vencanje uopste ne mora biti spektakl

vidis normalni mogu i drugacije da razmisljaju pogotovo ako su uz to i casni, svesni, posteni pa i promisljaju kako sta da rade sa svojim zivotom i nece da glume dezurnu budalu kojoj se nista ne veruje vec trebaju potpisi i od najblizih

naravno da nije dokaz vernosti je zajednicki zivot medjusobno uvazavanje vesela porodica srecna deca, potpis je tu suvishan

ako neko ima potrebu da bude toliko teatrealan da se potvrdjuje crkvi i drzavi samo nek izvoli ja ne dam da mi se drzava i crkva mesaju u takva osecanja i nemam nikakvu potrebu da dokazujem ni demokratama ni radikalima a ni Bogu licno da li volim ili ne volim

Dobija tezinu muka mi je od toga a i muka je tezina

ako mozes da izjednacis cimerisanje sa zivotom sa covekom koga volis i sa kim imas decu samo zato sto nije potpisan brak onda to dosta govori o svemu kako vrednujes stvari..

eto, razlog vise da se nista ne potpisuje kad je vec sve izjednaceno

ili ona kad zena poludi pa krene da ... scratch the record... postoji i druga strana medalje zasto se uhvatis odma za primer muskarca u negativnom konektekstu? Sigurnost ne postoji ali to nije razlog da posesivno teatralno trazim dokaze da neko nece me napusti time sto ce da potpise da me voli kako da ne. Valjda je ljubav iznad braka i porodica iznad braka koi ce mi onda qratz brak?? :thumbdown:

pa dobro, salim se malo, pivo sam pomenula kao simbol momacke slobode, ne mislim da si povrsan niti sam zlonamerna...bices ti jedan dragi dobrić potpisao ili ne samo si onako malo namcor.:D

potrudicu se koliko mogu ali to ne potpisujem :lol: mora da mi veruje na rec ako vec ja njoj verujem ako nema toga ne idemo dalje ali necu potpisujem. :mrgreen:

Nisam rekao da se svi samoubijemo. Samo gledam na neke stvari iz drugog ugla.
Iz ugla koji je po meni realan.
:(
Za ziveti u dvoje ..nije potreban brak...
a za živeti u troje ... petoro ... osmoro ... ? :p

Ovo poslednje.:cool:
Ladno si morala iz Vujaklije da vadish...:hahaha:
znači
nazivaš mozgove nekih ljudi odavde podmuklim?
baš lepo
zašto?
zato što im se stavovi razlikuju od tvog?
ili ništa pametnije ni ne umeš da smisliš?

dobro bre...ko oće neka se ženi, ko neće ne mora...malo ste smorili...
...ubeđujete se i gađate bez potrebe...svako ima svoje mišljenje zašto i kako i...gotovo...

Pa ja to pricham od pochetka, al su pochele kvalifikacije za one koji ne zele da su klinci, slabici, maloumni, nesposobni etc. dok ja, recimo, nigde nisam osudio nikog ko se venchao, rekao sam samo da je to njihov izbor i mirna Bachka.
Medjutim, ovde je akcenat na uglu iz kojeg mushkarci posmatraju brak (kao shto i pishe u naslovu)..nishta vishe nishta manje...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back