Mudrost muskarca u vezama

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Jeste vi primetili da muskarac ima najmanje problema (ili skoro uopste nema problema) sa zenama kad se u vezi ponasa kao da i nije u vezi?

Znaci zaljubljen je dovoljno da moze biti u toj prici, retko zove, ne zanima ga di je ta zenska i sta radi, kad ga nazove on je skroz ljubazan itd. i sve je super, u toj prici se jedino zena nervira sto se njoj cini da njemu nije stalo, ali zato je muskarcu super, a bilo bi i njoj da nije luda zenska glava.

Na kraju se svodi da muskarcu treba samo pun stomak i prazna jaja.:D

Jeste vi primetili da muskarac ima najmanje problema (ili skoro uopste nema problema) sa zenama kad se u vezi ponasa kao da i nije u vezi?

Znaci zaljubljen je dovoljno da moze biti u toj prici, retko zove, ne zanima ga di je ta zenska i sta radi, kad ga nazove on je skroz ljubazan itd. i sve je super, u toj prici se jedino zena nervira sto se njoj cini da njemu nije stalo, ali zato je muskarcu super, a bilo bi i njoj da nije luda zenska glava.

Mnogo degradiras muski rod i svodis na nivo kontejnera

Па то и јесте мудрост. Сам саам испробао и баш тако иде. Ја изгледам како да ми није стало, она се нервира. А када она изгледа да јој није стало, ја се нервирам. Онда сам схватио да ако се будем нервирао нема користи, јер брзо пукнем, посвађам се и на губитку сам, она ће да ме се отараси. А и штетим здрављу. Када изгледаш хладно, онда она тежи да те задржи, тако да ништа не губиш.

Наравно, треба разликовати од онога када је волиш и стало ти је, а не причаш о томе и хладан си, има таквих људи, који не кажу своја осећања од онога када ти стварно није стало.

ne, to nije muskarac, to je manje

- - - - - - - - - -

Bolje da je manje stalo nego da je skropz prestalo.:)

bolje da je prestalo

jesam primetio sam...samo što mi nekako ne ide da je zaljubljen a da ga ne zanima gde mu je ženska...
a i nema tu šta mnogo da se primećuje...to je staro pravilo...misim to da što više jurcaš za njom to je lakše izgubiš...ne zato što joj dosadi to jurcanje za njom, nego zato što žene ne vole papučare već jake, čvrste muškarce...

Nemam pojma, ne razumem se u te složene ljubavne odnose, msm uopšte :lol:. Možda si u pravu. Mada imanekih muških primeraka koji sem obreda hranjenja & pražnjenja jaja imaju i druge potrebe, da ne širim priču, ali postoje, života mi.

:eek:
ja za to nisam cula

salu na stranu
mislim, ok, to stvarno ne moze da se nazove muskarcem
mislim, svako ima pravo na izbor al ako se zadovoljava samo time, u odnosu na zensku osobu sa kojom je
to je ozbiljan problem ondaK

Sta mu drugo treba od nje? Sta je to sto ona moze jos da donese u vezu sto bi njemu trebalo? Znam da njoj treba osecaj sigurnosti, da je neko podrzava emotivno, da je razume i dodirne iznutra (hmmm)...njemu to ne treba. Zenama treba veza, ne muskarcima.

:eek:
ja za to nisam cula

salu na stranu
mislim, ok, to stvarno ne moze da se nazove muskarcem
mislim, svako ima pravo na izbor al ako se zadovoljava samo time, u odnosu na zensku osobu sa kojom je
to je ozbiljan problem ondaK
Šarena je božija bašta...;)
Nego, bilo bi površno govoriti u ime čitave populacije kome šta treba, jer generalno Sinke je ,,ubo" temu, samo msm da postoje različiti ljudi. Msm da u čoveku postoji spektar htenja i potreba, nismo na nivou paramecijuma.

Nemam pojma, ne razumem se u te složene ljubavne odnose, msm uopšte :lol:. Možda si u pravu. Mada imanekih muških primeraka koji sem obreda hranjenja & pražnjenja jaja imaju i druge potrebe, da ne širim priču, ali postoje, života mi.

Tacno, zaboravio je one koji prate sport ili se bave sportom, i time bi, cenim, svi muskarci bili obuhvaceni, pice je kao i hrana, ljubitelji kafana su vec uracunati.

Pa nije mu stalo....
Bila u takvoj vezi... a ja mlada i neiskusna, rekla mu kako njemu nije stalo... samo mi rekao da je on krajnje korektan prema meni...
Tu je bio prekid filma... ja sam se ugasila što se te veze tiče, počela da se ponašam isto kao i on.... i bilo mi daleko bolje...
A korektnost tražim i od prodavačice kad dođem da kupim hleb.

Meni to nije mudrost. Ja žalim takve ljude. Zbog čega se ponašati tako prema nekoj devojci s kojom je na primer, a njoj je stalo, ok je, fina i pažljiva prema njemu? I sada je on kao frajer..frajerčina, šta, znajući da se nekome dopada, m? Iskreno, meni je to klinačko i nezrelo ponašanje. Tužno je to, da ti ja, kao žensko kažem. Svaki zreo, karakteran i normalan muškarac se ne ponaša tako, jer je i njemu stalo, da i drugome do njega bude stalo. A, kada to vidi, prepozna, sasvim je prirodno, da će se na isti način ponašati, kao i ona. A, ako uvidi, da mu nije stalo, da ona nije što on želi, razići će se, on će to joj i reći...a neće je, kao u gore navedenom opisu , možda vući za nosić. Ne, ne...to ne rade karakterni i fini muškarci. Meni je žao, takvih muškaraca, koji se pronalaze u gore navedenom opisu..jer i oni zapravo žude za ljubavlju, više nego bilo koji profil muškaraca, ali se boje da se otvore i vežu za nekoga. Tuga je to. I za žaljenje..a ne za ponos ikakav. :( Znači, sve je do toga, kakav si kao čovek. Ako si korektna ličnost, fer i ozbiljan čovek..čak i kada ne ide, lepo kažeš gudbaj i svako sreću neka sebi traži. A, izigravanje ono kao mačo mena...ma, ajte. To je samo u crtanom filmu.

:hvala:

Ne cini se svakoj zeni da mu zbog takvog ponasanja nije stalo. Nekima odgovara, i same se tako ponasaju.
Ako nesto ne volim, to je da gusim i da me guse. Zasto nam ne bi bilo lepo, a da opet svako od nas "dise":heart:

Back