Mudre misli, izreke i citati

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
а.gif

,,,oprostio sam,,,ili ne,,,ali to ne znachi da ti još uvek verujem,,,samo mi bilo mrsko da se raspravljam,,,
,,,zaboravio sam,,,ko zna,,,mozhda bi i ti da imash iole savesti,,,
,,,oprostio sam,,,da li,,,jer sam dobra dusha,,,ali ne brini,,, karma,,,ima bolju memoriju od mene,,,
,,,oprostio sam,,, da li,,, ne zato shto neshto posebno zasluzhujesh već da mi ne troshish bateriju na misli,,,
,,,oprostiorsam ti,,,da li,,,ali sledeći put ću te pozdraviti sa tihim prezirom i neshto malo većom dozom ignora,,,
,,,i posle svega,,,još misliš da si zasluzhila da budesh josh uvek ovde,,,
,,,moja malenkost n , n 😜

Ljubav je bezrezervno davanje, začinjeno razumevanjem, poverenjem i podrškom. Lepota ćutanja s onim koga voliš. Uzbuđenje spajanja. Koračanje ka istom cilju. Ljubav je kad u dubokoj starosti ona istinski pomisli i kaže: „Kako si ti meni lep”, a ti istinski poveruješ u to... i umreš od sreće, zaljubljen kao neki dečačić

Žarko Jokanović

"Verujem da je ljubav glavni ključ koji otvara vrata ljudskog razvoja. Ljubav i jedinstvo sa nekim ili nečim izvan sebe, jedinstvo koje dozvoljava čoveku da sebe dovede u odnos sa drugima, da se oseti jedan medju drugima, a da ne ograniči lični integritet i nezavisnost. Ljubav je produktivna orijentacija za koju je najvažnije da su istovremeno prisutni: staranje, odgovornost, uvažavanje i poznavanje onoga sa čime se čovek povezuje."

Erih From

,,,kada se oN,n ,a povezala sa nečim _ničim,,,ničim se nije povezala,,, ništa uvazhavala,,, odgovornosti iz koristi,,,starenje ,,, e starenje joj pochelo i to u samoći,,,tako je bilo,,,tako je ,,,tako će biti,,,
,,,veruj choveku kome su mali milion dusha proshle kroz ruke,,,,

moja malenkost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back