Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ljubavnice su samo za one muškarce koji su sposobni da zbog ljubavnica ne žrtvuju niti ugrožavaju egzistenciju porodice, ni dostojanstvo svoje kao ni drugih tudjih žena. - (m.m.)
Žena sa otvorenim očima i zatvorenim srcem je najlepša i neodoljivo privlačna, jer samo takva žena primorava muškarca da traži ključ, ili bar napravi kalauz za njeno srce. - (m.m.)
Najbolje je kada se usklade godine i iskustvo. Ljudska tragedija nastaje kada nas godine stignu a iskustvo mimoidje, ili pak kada iskustvo porani ili zakasni. Onda nam se čini kao da nismo ni živeli, ili smo u najmanju ruku preskočili jedan period detinjstva i mladosti. - (m.m.)
Nikada ne iznosim svoje mišljenje zato što mislim da sam u pravu, već jednostavno zato što mislim svojom glavom. A ispravnost mišljenja je zavisno od razumevanja isključivo od strane većine. Jer za razumevanje nisu potrebni prijatelji nego većina. - (m.m.)