mt:s- Pitanja i odgovori

Ja imam MTS karticu u USA. I od kuce hoce da mi salju sa njihovih MTS kartica poruke na moju MTS karticu dok sam u USA. Pa me je zanimalo koliko ce ih to kostati, da li po normalnoj ceni poruke ili nesto vise. Ja kuci u srbiju necu slati poruke sa MTS kartice vec sa neke americke. Valjda sam sad lepo napisao, koliko sam vas razumeo nije vazno gde sam ja, mojim ukucanima se isto naplacuje poruka koju oni posalju meni, jel tako ?

Bolje je da ti salju poruke na americku karticu, nego na mts... Sto je sigurno, sigurno je... :cool:
 
Zna li neko, ako uzmem mix 500 tarifu, da li mi se pozivi ka f&f brojevima ubraja u besplatne minute ili posebno naplacuje po onoj nizoj tarifi i dodaje na iznos koji se uplacuje kao petplata ?

Nemas vise mix 500.
Ima mix 400 (u kome imas 100 minuta i 100 sms ) i mix 750 ( 250 min. i 250 sms).

Pozivi ka f&f brojevima ulaze u besplatne minute. Tek kada potrosis besplatne minute,pozivi ka f&f brojevima se posebno tarifiraju (za mix 400 to je 3,45 din/min +pdv, a za mix 750 to je 2,95 din/min+pdv)
 
Imam karticu koju sam dobio uz CD Miligram,uz nju sam dobio 2010 sms ka svim mrežama,nakon 4 meseca sam potrošio te poruke a sada sam uplatio ponovo 200 din i treba da dobijem opet 2010 sms,ali još nisam dobio a prošlo je 24h od uplate,u MTS su rekli da malo sačekam i da će mi stići poruke?Čudi me da se to ne može drugačije napraviti pa da se odma poruke dobiju kada se uplat,koliko ću još dugo čekati?
 
pozz svima

kakvi su to bodovi u mtsu,neki rang? zbog sledeceg...

drugar mi danas podigne tel samsung i7500 spica za 1din na mix 750.istekao mu je ugovor i kao ima pravo da bira tih par telefona po 1din
ja sam takodje produzio pre par meseci ali nije bilo toga,a nigde ne vidim na sajtu,pa da pitam jel greska,ili nesto trenutno ili sta vec?

inace takav tel na mix 750 kosta preko 20 000din
 
Vidim da MTS ne naplaćuje slanje poruka. Je li to neki promotivni period, ili dobiješ određeni broj besplatnih SMS-ova kad dopuniš kredit ili tako nešto?

Ja sam dobio poruku od MTS-a,ako dopunim 100 din i više dobiću još 500 din koje mogu koristiti za pozive,sms u mreži i GPRS.Pozivi i sms su 0.60 din+pdv 28% i naplata za uspostavu veze oko 3 din,pa minut priče u mreži izađe oko 4 din,a sms je oko 0.80 din a mogu ih trošiti do kraja avgusta
 
:rtfm: Nije istina, provereno, uplatila i na bonus racunu nema nista ni u besplatnim sms-ovima nema nista. Mozda samo vama odabranima :think:

Ne šalju tu poruku svima nego samo nekima?Ko dobije tu poruku kad dopuni najmanje 100 din dobiće tih 500 din bonusa,a mislim da se bonus proverava na zvezdica 108#ja ću baš sutra da uplatim pa ću vam javiti
 
Poslednja izmena:

Back
Top