mrzim

• Začetnik teme Začetnik teme Fixa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fixa:
nemoj da smarash!

generalno mrzim blizance, ali to ne znaci da imam u startu gard prema nekom blizancu pre nego sto ga/je upoznam.

Mrzim?

Kakva glupost!

A zasto mrzis?

Hm?

Neko ih voli.

Kao sto i tebe neko voli a neko ne.

Blizanci su ok Lavovima,Vagama,Ovnovima i ostalim Vatreno-Vazdusnim znacima,

ti si zemljani i bolje ti je da paznju usmerish ka Vodeno-Zemljanim znacima nego da

tracish vreme na neshto sto nije vredno tog vremena.

Ispadash uljez.

Pozz

Ovaj leptir Horoskopa, voli da oko sebe ima mnogo prijatelja. U suštini, oni imaju duplo više prijatelja od svih drugih znakova. Jedna polovina Blizanaca želi da ide na planinarenje, dok će druga polovina radije ostati kod kuće i igrati neku društvenu igru. Prijatelji Blizanaca moraju biti podjednako svestrani poput njih, da bi mogli da prate ovaj rasejani znak ili makar moraju da znaju kada treba da puste Blizanca da slobodno luta.Blizanci vole da se povežu sa mnogim ljudima i imaju nekoliko grupa sa kojima se druže. Ukoliko im jedna grupa dosadi, uvek imaju još nekoliko kojima mogu da se pridruže. Najbolji nacin da sa Blizancem razvijete čvrsto prijateljstvo, jeste da se sa njim najpre povežete intelektualno.Meni su blizanci 100% OK (ali ja sam lav).

saki8050:
mrzim kada neko ima istu stvar k'o ja,ili kada radi iste stvari k'o ja...drugim rechima-DA ME IMITIRA!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

xe xe xe...

Cist dokaz sebicnosti ili bolje receno,

KOMPLEKSA.

Niko ne moze tebe da imitira.

Ti si Ti.

Pozz

E bash nisam sebichna,ali to me jaaaaaako nervira.....
znam da nemozhe nikada da bude k'o ja,ali ja tako ne mogu da imam neshto samo svoje,druga ili stil oblachenja i sl.
pozz :D

saki8050:
E bash nisam sebichna,ali to me jaaaaaako nervira.....
znam da nemozhe nikada da bude k'o ja,ali ja tako ne mogu da imam neshto samo svoje,druga ili stil oblachenja i sl.
pozz :D

xe xe xe...

Glupo razmisljas.

Sve sto kupis u butiku ili bilo gde se masovno proizvodi.

Sto znaci da postoje isti modeli.

Ako se tebi neka stvar svidja i kupis je,

zar ne ostavljas mogucnost da se i nekom drugom ta ista stvar svidi i da je i on/ona

kupi?

Ako hoces da te neko ne 'kopira?' ti onda kupi unikatne modele (ako imas para) koje

postoje,

ili sama kreiraj nesto pa nosi.

xe xe xe...

Pozdrav

(i ne hvali se)

Fixa jedini smarac si ti. Vec si na jedno 5 tema rekao kako mrzis blizance......jel ti to neka opsesija?
A i mrznja je veoma teska rec.......steta sto je neki tako lako upotrebljavaju....

@Frci
Ti uopshte ne kontash......Mrzim kada drugarica radi isto shto i ja!!!!!Za ove ostale u gradu me boli du*e....mrzim kada ja kazhem neshto,a ona kazhe i ja cju isto,ili kada kazhem obucji cju ovo i ona kazhe i ja cju isto.....itd.
kontash sada?????

saki8050:
@Frci
Ti uopshte ne kontash......Mrzim kada drugarica radi isto shto i ja!!!!!Za ove ostale u gradu me boli du*e....mrzim kada ja kazhem neshto,a ona kazhe i ja cju isto,ili kada kazhem obucji cju ovo i ona kazhe i ja cju isto.....itd.
kontash sada?????

xe xe xe...

I ja mrzim sto se svi cesljaju,

sto su svi odeveni,

sto svi imaju kola,

sto svi jedu,

sto svi piju....

Ma daj majke ti...

Back