mrzim

• Začetnik teme Začetnik teme Fixa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja mislim da bi sve blizance trebalo spaliti na lomaci. Tako da ostatak sveta bude srecan:D
Mi blizanci smo zli, i ljigavi i musavi ( kako rece neka pametnica ).
Evo ja se uvek umusavim kad jedem burek...to je zato sto sam vecito dete i ne umem da jedem burek kao ostali.

ma ne mrzim ja nikoga,ne daj Boze....samo sam kazala na sta me asocira rec "blizanci"....I zasto se vi uopste tako zovete,ja bih vam dala neko drugo ,lepse ime....:lol::heart:

Nisi ti strasan.;)

Opet ja sam poput bebice, odspavam koji satic, i prode ljutnja...ako je nesto blago.:D

E vidis to vam jedna mnogo dobra stvar sto imate taj filter za ljutnju.Ili se istresate na nekog ili pustite muziku do daske ili kao ti odspavate i kraj.To vam je dobro tu smo mi komplikovani jer ne umemo tako mi to sve zadrzavamo u sebi i onda ludimo.Prosto nemamo taj filter za ljutnju.:confused:

E vidis to vam jedna mnogo dobra stvar sto imate taj filter za ljutnju.Ili se istresate na nekog ili pustite muziku do daske ili kao ti odspavate i kraj.To vam je dobro tu smo mi komplikovani jer ne umemo tako mi to sve zadrzavamo u sebi i onda ludimo.Prosto nemamo taj filter za ljutnju.:confused:

Svakako lakse je drzati u sebi, i ne jesti maltretirati sebe. Imas i ti sigurno, samo moras pronaci, mozda nesto poput joge za unutrasnji mir. :ok:

Back