mrzim

• Začetnik teme Začetnik teme Fixa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
молим модераторе да обришу спем, јер је ово тема намењена ширењу мржње, верске, националне, расне и полне нетрпељивости према близанцима :cepanje: о кукању на шкорпије можете радити на другим темама.

молим модераторе да обришу спем, јер је ово тема намењена ширењу мржње, верске, националне, расне и полне нетрпељивости према близанцима :cepanje: о кукању на шкорпије можете радити на другим темама.

Ti si kralj :hahaha:

Poceli nas ruziti, necu vise. :rumenka:

Postoji i kod tebe sigurno neki ventil da izbacis iz sebe ljutnju, i ostale nepovoljne emocije.

Govorim ti da je mozda i joga za tebe, jer su nam negdje i slicno postavljene kuce, pretpostavljam da ti je 6. u strijelcu. :)

Poceli nas ruziti, necu vise. :rumenka:

Postoji i kod tebe sigurno neki ventil da izbacis iz sebe ljutnju, i ostale nepovoljne emocije.

Govorim ti da je mozda i joga za tebe, jer su nam negdje i slicno postavljene kuce, pretpostavljam da ti je 6. u strijelcu. :)

Ja ga nazalost jos nisam otkrio.E a za ovu drugu recenicu sto si napisala neznam jer neumem da citam natalnu kartu a i neznam kako da to napravim na internetu

Evo malo ti gledam kartu, skorpija je stvorena za tebe i to ona sa poprilicno prgavim karakterom. Pravo si izabrao. :D

Jel al bas pise sa prgavim? Daj kako si to provalila??? Pa ja cu nacisto da izludim ako je to istina???

Aj objasni kako se to gleda i sta znace oni simboli i onaj krug

Jel al bas pise sa prgavim? Daj kako si to provalila??? Pa ja cu nacisto da izludim ako je to istina???

Aj objasni kako se to gleda i sta znace oni simboli i onaj krug

Nemoj me preivse ozbiljno shvatiti, ne znam ni ja dobro.

To prgavim, ne mora bas ta bude tako. Uglavnom snazna licnost. :D

:rotf: :rotf: :rotf:

Nije da mrzim ali ni ne volem...
Vage(Laz je normalna pojava, kao kod mene dobar dan...),
nize tipove Ovnova(cak me vredja njihova egzistencija...),
Jarceve(mada ne znak kao znak vec ljude,
eto da nisam Ovan, izabrala bih Strelca ili Jarca... ne volem ih, ali ih cenim ...)
mada kod svakog znaka ima ono nesto, sto me nervira...

Otkud toliko netrpeljivosti prema Blizancima?
Ne volim neke kombinacije poput Ovan i Lav, toliko prepotencije u jednoj osobi je neizdrživo i sebičluk; Škorpija i Lav isto preteška kombinacija kao i Strelac Vodolija koji samo kukaju o slobodi ko da ih pa neko drži. Ne podrazumevam kombinaciju znak podznak nego malo širi pojam.
Recimo Rak sa mesecom u Lavu je toliko željan pažnje neprestano, da je to čudo. Još vladar u Ovnu.

Back