Skafander
Domaćin
- Poruka
- 4.717
Gde si, bivši kolega. Hahahaupravo, alkohol je privid, posle ide depra jos gora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si, bivši kolega. Hahahaupravo, alkohol je privid, posle ide depra jos gora
ajd
Pa mornara i čipke.ajdkoga jos vodimo?
dogovoreno, ugovirite datumPa mornara i čipke.
Neke stvari su refleksne, podsvjest kontrolise reflekse,strah je podsvjesna rekacija nije svjesnaJa imam želudačnu kilu i razne probleme(panika, refluks, srce, tremor, kiselina, muka, bol...) sa njom pa sam i dalje kao normalan. U životu niko ne bi video i rekao. Čak i meni više sve to ne smeta za sada. Nije baš mnogo izraženo pa da moram da operišem.
Što se tiče prošlih ili budućih života, želim da verujem ali nemamo dokaze pa je glupo pričati o tome. Imam dokaz čak za Boga ili višu silu u vidu frekvencije, ali je logički i matematički.
Burago je bio popularan u detinjstvu, sad je bugati. HahaNeke stvari su refleksne, podsvjest kontrolise reflekse,strah je podsvjesna rekacija nije svjesna
Strah iz proslog zivota ili dogadjaj koji ti otezava ovaj zivot a da toga nisi ni svjestan otkada si se rodio,to ti je kao da citav zivot zivis u kuci i negdje kada si bio mali majka ti je neki omiljeni autic stavila tamo negdje na tavanu i on tu stoji 40 godina da si ti potpuno zaboravio na njega a cini bitan dio tvog djetinjstva,vezu te uspomene za njega itd,i onda negdje slucajno nakon 40 godina dok cistis kucu i sredjujes tavan odjednom izleti prasnjavi Burago auto,i ti se odjenom sjetis cekaj sta bijase ovo i nakon 10 sekundi vracaju ti se slike iz djetinjstva, kao nekom slike na regresiji iz proslog zivota, odjednom se pitas eeeeeej covjece pa jel ovo moguce pa ja sam zaboravio na ovaj auto Burago,jel moguce da stoji tu 40 godina a da ga nijednom nisam vidio makar slucajno
Tako ti podsvejst ima zapise iz proslih zivota koji su u tvom mozgu a kojih nisi svjestan
Први је заиста добар заправо.
Dozivljaj je ako nista. Mada znam za slucaj, zena je ceo zivot imala strah od davljenja, tipa ode na more ne koze da udje u vodu, i kad ne otisla na hipnotetapiju, lik je vodio kroz prosle zivote, i u jednom je videla kako se davi, tako je navodno izgubila tad zivot, nakon toga nije vise imala fobije. Znam iz druge ruke pricuMeni je nudila jedna prijateljica koja je to negde učila, ali ne bavi se time. Radila je nekim ljudima i kaže da su bili zadovoljni.
Ja koji imam iskustva više od njega sprcanog u dupe sa ovih 40 godina mogu da kažem da su ljudi go*na.Ovaj covek po njegovom pisanju nema nikakva iskustva.
.ok, ali zašto mrziš ljude?Као неко, ко је тотално емоционално некорумпиран ни од једног другог људског створења, могу да кажем:
Мрзим све људе, читаву цивилизацију, све је засновано на присили, закону јачег и по потреби лицемерју. Људи кад те се плаше поштоваће те, када си ненаметљив и понизан газиће те, разумеју само језик силе. Неће те поштовати ако си фин и љубазан. Ти за људе ниси добар ако си поштен, ако си поштен можеш бити чудан или чак и лош ако се не уклапаш, ти си за људе добар само ако си понижен (не и ако си сам понизан), ако се мучиш, ако си поданик и жртва, зато што су људи у ствари сатанистички отпад. Људи су, поред мрава (који имају развијену друштвену хијерархију), једина врста која ратује, која има организовано међусобно насиље. Атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки, то су људи урадили, то нису урадили црви, глисте, вукови. Је ли вам то звучи "онако", "па добро, јбг, десило се тамо негде", не, то је незамисливо зло. Цивилизација је овоземаљски пакао.
Uzmi novi nick. Alibaba i 40 bolestiJa imam želudačnu kilu i razne probleme(panika, refluks, srce, tremor, kiselina, muka, bol...) sa njom pa sam i dalje kao normalan. U životu niko ne bi video i rekao. Čak i meni više sve to ne smeta za sada. Nije baš mnogo izraženo pa da moram da operišem.
Što se tiče prošlih ili budućih života, želim da verujem ali nemamo dokaze pa je glupo pričati o tome. Imam dokaz čak za Boga ili višu silu u vidu frekvencije, ali je logički i matematički.
Ima divnih ljudi. Oni stoje po strani i posmatraju. Ujedno žive svoj skromni život na način koji sami odrede i žele. Ispunjeniji su i srećniji od onih u prvom planu.Ja koji imam iskustva više od njega sprcanog u dupe sa ovih 40 godina mogu da kažem da su ljudi go*na.
Svi do jednog uključujući i mene tu.
Nisam upoznao poštenog i dobronamernog čoveka za svo ovo vreme provedeno na ovom kamenu što pliva kroz svemir.
Priznaj da si mislila na mene dok si ovo pisala!Ima divnih ljudi. Oni stoje po strani i posmatraju. Ujedno žive svoj skromni život na način koji sami odrede i žele. Ispunjeniji su i srećniji od onih u prvom planu.
Kada se povedeš za masom naravno da postoji nezadovoljstvo i osjećaj manje vrijednosti. Na maratonu ne mogu biti svi prvi. Neko je iza prvih, u sredini, a dosta njih u začelju. Nebitno. Uglavnom učestvuješ u životu na svoj način.
Važno je da živiš svoj život na način koji tebi odgovara. Materijalno nije nevažno, ali nije ni presudno za kvalitet života.
Budi svoj, radi ono što želiš i na način koji možeš. Ne poredi. Ne želi nedostižno. Probudi optimistu u sebi često. Neke stvari pažljivo posmatraj, ali ne učestvuj. Ne postavljaj granice. Istražuj. Biraj.Uči. Daj svim ljudima šansu, a onda selektuj.
Lako resivo,edukuj se za neki online posao.. zivis u eri interneta.Цивилизација ме тера да будем међу људима на послу.
Kazu sa kim si takav si.Ja koji imam iskustva više od njega sprcanog u dupe sa ovih 40 godina mogu da kažem da su ljudi go*na.
Nisam upoznao poštenog i dobronamernog čoveka za svo ovo vreme provedeno na ovom kamenu što pliva kroz svemir.
U reduKazu sa kim si takav si.
Ima dobrih ljudi, ja ih poznajem mnogo i imah ih za bliske prijatelje. Sto se generalno ljudi tice, tu je matematika prosta, moras znati sa ljudimaJa koji imam iskustva više od njega sprcanog u dupe sa ovih 40 godina mogu da kažem da su ljudi go*na.
Bože, svi ste se ovog jutra sjetili meneIma dobrih ljudi, ja ih poznajem mnogo i imah ih za bliske prijatelje. Sto se generalno ljudi tice, tu je matematika prosta, moras znati sa ljudima
Imah? Prošlo vreme?Ima dobrih ljudi, ja ih poznajem mnogo i imah ih za bliske prijatelje. Sto se generalno ljudi tice, tu je matematika prosta, moras znati sa ljudima
Vi mrzitelji ako ste toliko dobri lecite se bar zbog drugihi.I ja sam u tom stanju, pogotovo u srbiji, ali ne mrzim sve ljude, nego većinu, zbog ega, lenjosti i poroka, svejedno mi je da sam živ ali volim život i život je lep i ako i ja imam dosta problema. Ali znam da je zdravlje najvažnije i poštujem to. I onda kažem ako ne može bolje samo da nije gore, daleko bilo. I nije neprirodno i nezdravo. Svaka greška ili problem je moranje prirode kao inverzija da bi ti posle bilo mnogo bolje. To je zakon prirode. Mora da postoji balans. Jer ako ne znaš za loše, nećeš znati ili ceniti dobro. Razumeš? Po tom principu radi Bog, priroda, wi fi, frekvencija, struja, internet, sve. Nijedan neprijatelj ti nije pravi neprijatelj ako te ne ubije, nego te ojača i nauči bez obzira na traumu. Trauma ostaje da se sećaš da ne pogrešiš ponovo. Znači gledaj pozitivno na negativno jer je bukvalno tako. Čak i ako je tragedija u pitanju....sve ima svoj razlog i zašto je tako, i ko zna zašto je to dobro. Možda bi bilo gore a ne bolje. Zato ćuti. Svako zlo ima svoje dobro. Jin jang. Svaka religija to propoveda. Možda su deca u gazi kolaterala da bi se svet udružio. Ne možeš sve da spasiš. Možda zvuči grubo, i mene boli duša. Ali ne možeš da promeniš i da svima bude lepo. Tako život ne funkcioniše. Mora i dobro i zlo. Balans. Kao dan i noć, svetlost i tama, i sve živo što postoji. Samo treba biti jak i ne odustati kao ovaj trenutni mračnjak. On ne vidi svetlo na kraju tunela. Možda treba više da sluša nego što priča. Nadam se da će se izvući. Samo treba biti svesniji. I potisnuti demona zvani ego i lenjost. Itd. I kod nas u srbiji je zlo 35 godina i mi smo kolateralna šteta ali biće nekom za nauk i bolje posle nas. Nismo mi toliko bitni. Nije sve sad. Sve u krug.
Imaš i na limunadi grešku u kucanju, f umjesto dgreska u kucanju
imam"
Upoznao si maskuIma dobrih ljudi, ja ih poznajem mnogo i imah ih za bliske prijatelje. Sto se generalno ljudi tice, tu je matematika prosta, moras znati sa ljudima
previse mislim na to kako si ti dobra osoba pa puno grešimImaš i na limunadi grešku u kucanju, f umjesto d![]()