Mrzim ljude

У три наврата по пар месеци. Променио сам 4 или 5 антидепресива. Једино ми је био од помоћи један лек за смирење. Не може то да ми помогне јер није ни до сад и јер је немогуће да се одрекнем жеље за анализирањем и рационалношћу.
To je suviše kratko. I za terapiju i za zaključak da li nešto može ili ne, za ovo drugo pogotovo.
Tebi nije problem analiziranje nego neke druge stvari. Racionalan nisi, na mnogo načina. Ali to treba da raspraviš s nekim stručnijim 1 na 1.

Ego i razmaženost. Zna se šta su pravi problemi u životu kao što je bolest, daleko bilo.
Ја и нико није заштићен од болести и од смрти без обзира колико год се трудили и страховали за здравље. Кад уживаш у животу онда се лакше подноси и болест, најбитније је имати лепе ствари које те извлаче из размишљања о проблемима. Пушачи су нпр. размажени или они који једу пуно меса, ја не спадам у такве а и не идем ни на летовања, већина је размаженија од мене, ја нисам размажен ако хоћу поштење и ненасиље.

Ја и нико није заштићен од болести и од смрти без обзира колико год се трудили и страховали за здравље. Кад уживаш у животу онда се лакше подноси и болест, најбитније је имати лепе ствари које те извлаче из размишљања о проблемима.
Ne filozofiraj, nego budi jak na dobrim delima a ne na negativnim rečima. Da li si ti 100% ispravan? Ne verujem da bi prošao moj test ispravnog čoveka kroz 30. - ak pitanja na koje moraš da odgovoriš sa da, da bi bio čestit.
Navedi mi sve tvoje vrline kojima se ponosiš a da ne misliš da se hvališ.
I mane, ako misliš da ih imaš. Ako možeš da prepoznaš.
Budi totalno otvoren, transparentan i iskren.

Navedi mi sve tvoje vrline kojima se ponosiš a da ne misliš da se hvališ.
Рецимо, поносим се што никад никог не желим да преварим чак ни за најмању ситницу, што би ми било јако глупо да случајно понесем више кусура и сл, и у почетку сам био разочаран што изгледа припадам мањини. Поносим се што се ником непознатом не обраћам и не узнемиравам га а ако баш морам онда сам јако пажљив да му не буде непријатно и буквално баш баш ретко ко је пажљивији у таквим ситуацијама од мене, екстремна супротност бахатом галамџији. Што нисам преписивао у школи. Можда ово није врлина али сматрам да сам као појава кориснији за опште друштво ако сам поштен па тражим и да други буду поштени према мени него да сам поштен па да храним хијене (ако се жртвујем онда ширим такву климу да ће због мене морати исто тако да се жртвују и многи други иако нису дужни, друштво је добрим делом лоше место због тога), умножи мене са пар милијарди људи ја мислим да свет неће бити тако лоше место.

I mane, ako misliš da ih imaš. Ako možeš da prepoznaš.
Budi totalno otvoren, transparentan i iskren.
Што се тиче мана, трудим се да се тичу само мене и да буду мој проблем, иако не могу тако све. То је могућност за будући алкохолизам или већ почетни алкохолизам. Велике сексуалне фрустрације. Тражење пажње или љубави.

Ne mislim na ego, mislim na mentalno stanje u kom je a koje nije ni prirodno ni zdravo.
I ja sam u tom stanju, pogotovo u srbiji, ali ne mrzim sve ljude, nego većinu, zbog ega, lenjosti i poroka, svejedno mi je da sam živ ali volim život i život je lep i ako i ja imam dosta problema. Ali znam da je zdravlje najvažnije i poštujem to. I onda kažem ako ne može bolje samo da nije gore, daleko bilo. I nije neprirodno i nezdravo. Svaka greška ili problem je moranje prirode kao inverzija da bi ti posle bilo mnogo bolje. To je zakon prirode. Mora da postoji balans. Jer ako ne znaš za loše, nećeš znati ili ceniti dobro. Razumeš? Po tom principu radi Bog, priroda, wi fi, frekvencija, struja, internet, sve. Nijedan neprijatelj ti nije pravi neprijatelj ako te ne ubije, nego te ojača i nauči bez obzira na traumu. Trauma ostaje da se sećaš da ne pogrešiš ponovo. Znači gledaj pozitivno na negativno jer je bukvalno tako. Čak i ako je tragedija u pitanju....sve ima svoj razlog i zašto je tako, i ko zna zašto je to dobro. Možda bi bilo gore a ne bolje. Zato ćuti. Svako zlo ima svoje dobro. Jin jang. Svaka religija to propoveda. Možda su deca u gazi kolaterala da bi se svet udružio. Ne možeš sve da spasiš. Možda zvuči grubo, i mene boli duša. Ali ne možeš da promeniš i da svima bude lepo. Tako život ne funkcioniše. Mora i dobro i zlo. Balans. Kao dan i noć, svetlost i tama, i sve živo što postoji. Samo treba biti jak i ne odustati kao ovaj trenutni mračnjak. On ne vidi svetlo na kraju tunela. Možda treba više da sluša nego što priča. Nadam se da će se izvući. Samo treba biti svesniji. I potisnuti demona zvani ego i lenjost. Itd. I kod nas u srbiji je zlo 35 godina i mi smo kolateralna šteta ali biće nekom za nauk i bolje posle nas. Nismo mi toliko bitni. Nije sve sad. Sve u krug.

Као неко, ко је тотално емоционално некорумпиран ни од једног другог људског створења, могу да кажем:

Мрзим све људе, читаву цивилизацију, све је засновано на присили, закону јачег и по потреби лицемерју. Људи кад те се плаше поштоваће те, када си ненаметљив и понизан газиће те, разумеју само језик силе. Неће те поштовати ако си фин и љубазан. Ти за људе ниси добар ако си поштен, ако си поштен можеш бити чудан или чак и лош ако се не уклапаш, ти си за људе добар само ако си понижен (не и ако си сам понизан), ако се мучиш, ако си поданик и жртва, зато што су људи у ствари сатанистички отпад. Људи су, поред мрава (који имају развијену друштвену хијерархију), једина врста која ратује, која има организовано међусобно насиље. Атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки, то су људи урадили, то нису урадили црви, глисте, вукови. Је ли вам то звучи "онако", "па добро, јбг, десило се тамо негде", не, то је незамисливо зло. Цивилизација је овоземаљски пакао.
Nije sve tako crno, ali crnilo prevladava. Na žalost, dosta istine u tvom postu, ali nismo svi loši ni pokvareni. Daleko od toga. Logično razmišljaš, i u mnogome se slažem sa tobom, ali dopusti, jednom delu ljudi, koji nije zanemarljiv, da razbiju bar deo tog crnila i označe put svetlosti i nade. . Ovo je sve, naravno figurativno, da bi bolje shvatio poentu.

Рецимо, поносим се што никад никог не желим да преварим чак ни за најмању ситницу, што би ми било јако глупо да случајно понесем више кусура и сл, и у почетку сам био разочаран што изгледа припадам мањини. Поносим се што се ником непознатом не обраћам и не узнемиравам га а ако баш морам онда сам јако пажљив да му не буде непријатно и буквално баш баш ретко ко је пажљивији у таквим ситуацијама од мене, екстремна супротност бахатом галамџији. Што нисам преписивао у школи. Можда ово није врлина али сматрам да сам као појава кориснији за опште друштво ако сам поштен па тражим и да други буду поштени према мени него да сам поштен па да храним хијене (ако се жртвујем онда ширим такву климу да ће због мене морати исто тако да се жртвују и многи други иако нису дужни, друштво је добрим делом лоше место због тога), умножи мене са пар милијарди људи ја мислим да свет неће бити тако лоше место.

Што се тиче мана, трудим се да се тичу само мене и да буду мој проблем, иако не могу тако све. То је могућност за будући алкохолизам или већ почетни алкохолизам. Велике сексуалне фрустрације. Тражење пажње или љубави.
Ne želiš nikog da prevariš, uznemiravaš, trudiš se da budeš pažljiv, da nekom ne bude neprijatno... to se nekako kosi sa onim da mrziš ljude.

Рецимо, поносим се што никад никог не желим да преварим чак ни за најмању ситницу, што би ми било јако глупо да случајно понесем више кусура и сл, и у почетку сам био разочаран што изгледа припадам мањини. Поносим се што се ником непознатом не обраћам и не узнемиравам га а ако баш морам онда сам јако пажљив да му не буде непријатно и буквално баш баш ретко ко је пажљивији у таквим ситуацијама од мене, екстремна супротност бахатом галамџији. Можда ово није врлина али сматрам да сам као појава кориснији за опште друштво ако сам поштен па тражим и да други буду поштени према мени него да сам поштен па да храним хијене (ако се жртвујем онда ширим такву климу да ће због мене морати исто тако да се жртвују и многи други иако нису дужни, друштво је добрим делом лоше место због тога), умножи мене са пар милијарди људи ја мислим да свет неће бити тако лоше место.
Ja sam isti takav, infj tip ličnosti, nađi test i prepoznaj se. Nije bitna većina ili manjina, to je kvantitet. Gledaj kvalitet.
Imaš nikad bolje vrline i vrednosti kojima treba da se ponosiš i raduješ što si takav, više vrediš ako si ređi. Nema šta to da te sputava. Yebe ti se za većinu koja je egoistična. Tako su programirani i indoktrinirani. A i vole da su sebični. Ali to može samo još više da istakne tvoje vrednosti. A te vrednosti koje poseduješ su prave, nije iluzija kao ego. To je pravo dobro za razliku od ega, to jest zla.
Ne smeš nikad da piješ, to je put ka totalnoj propasti i psihički i fizički. Trenutno ti je lepo pa čak i godinama ali te alkohol izopači i upropasti. A može i pare da ti potroši i da te navede na veće droge ili nasilje ili nezgode u saobraćaju.
Neće ti alkohol rešiti problem samo odložiti i pogoršati.
Mnogi nisu srećni jer su usamljeni baš zbog ega i para. Ili ne izgledaju lepo.
Ali probaj da kontrolišeš hormone. Nisi životinja da te testosteron prevlada. Imaš svest i svest o svesti. To nas razlikuje. Da ne budemo primitivni. I nije sve u seksu.
A uvek možeš da platiš za seks.
E sad za ljubav, nije lako naći nekoga ni površno a kamoli da se uklapate.
Bolje sam nego u lošem društvu ili lošoj vezi. Ali koliko očekuješ, toliko i pružaj.
Nađi još neku ljubav u životu prema nečemu osim seksa i žena/muškaraca, svejedno. Šta voliš, šta te ispunjava? Da li radiš posao koji voliš? Bavi se sa nečim što voliš. Nemoguće da bi samo seks 24h. I ja obožavam žene i seks ali mi je opuštenije i lakše bez toga. Volim mnogo drugih stvari, na primer biciklizam. Izvor zdravlja...

Nije sve tako crno, ali crnilo prevladava. Na žalost, dosta istine u tvom postu, ali nismo svi loši ni pokvareni. Daleko od toga. Logično razmišljaš, i u mnogome se slažem sa tobom, ali dopusti, jednom delu ljudi, koji nije zanemarljiv, da razbiju bar deo tog crnila i označe put svetlosti i nade. . Ovo je sve, naravno figurativno, da bi bolje shvatio poentu.
pa brate u životu Bogu hvala biras ljude, samo porodicu ne mozes da biras, sve ostale mozes. Okruzis se ljudima koji te inspirisu, motivisu itd
E sad, sa ostalima na distanci

Зато што сам поштен.
Tebra, i ja sam pošten. Šta pošten, ma poštena budala. Ali ima dobar broj ljudi, koji su ok i takođe na sličan način gledaju, haos oko sebe. Pa ne gledaju baš tako crno. Pa ebem mu miša, svi imamo neke probleme i životne situacije, koja nas tište i lome, ali čovek mora biti pozitivan. Jer, ako nisi, pojede te sistem u momentu. Evo, ako ja mogu da ti pomognem, bilo šta, na bilo koji način, da se oraspoložiš, tu sam.

Tebra, i ja sam pošten. Šta pošten, ma poštena budala. Ali ima dobar broj ljudi, koji su ok i takođe na sličan način gledaju, haos oko sebe. Pa ne gledaju baš tako crno. Pa ebem mu miša, svi imamo neke probleme i životne situacije, koja nas tište i lome, ali čovek mora biti pozitivan. Jer, ako nisi, pojede te sistem u momentu. Evo, ako ja mogu da ti pomognem, bilo šta, na bilo koji način, da se oraspoložiš, tu sam.
Nikad nemoj reći da si budala ako si dobar i pošten. Budi i dalje naivan ali ti ostaje obraz i duša. Razumeš? Bog ili viša sila to vidi. Svaka čast.

Back