Mrzim ljude

Sve zavisi,ako je asocijalnost posledica nekih losih zivotnih iskustava kod osobe i ta losa iskustva su osobi izazvala mnoge nelagodnosti i manjak sampopuzdanja osoba moze da se izoluje i povuce u sebe i onda vidi sve kroz crne naocare i tada je tacno to sto ti pises,da osoba mora upoznati ljude ne moze generlizovati i sve ljude gledati kao zlobne.A opet ako to nije stvar loseg iskustva kod osobe vec ima neke prirodne osjecaje u sebi koji joj pomazu da vidi ono sto drugi ljudi ne vide onda se cijela stvar mijenja

Ako je asocijalnost posledica senzibiliteta i sposobnosti osobe da vidi stavri mnogo sire i da predvidi dalje situacije i ljude nego drugi ljudi i ako osoba moze da vidi mnoge stvari koje socijalni ljudi ne vide onda to sve sto pises nema veze sa vezom,jer takva osoba je onda stvarno u pravu.Asocijalni ljudi su razliciti svaki je zasebna jedinka i ima neke svoje razloge za asocijalnost,da li je neki od njih u pravu,pa jeste ali mnogi nisu
Ne znam kakve veze ovo ima s onim što sam ja pisala

Као неко, ко је тотално емоционално некорумпиран ни од једног другог људског створења, могу да кажем:

Мрзим све људе, читаву цивилизацију, све је засновано на присили, закону јачег и по потреби лицемерју. Људи кад те се плаше поштоваће те, када си ненаметљив и понизан газиће те, разумеју само језик силе. Неће те поштовати ако си фин и љубазан. Ти за људе ниси добар ако си поштен, ако си поштен можеш бити чудан или чак и лош ако се не уклапаш, ти си за људе добар само ако си понижен (не и ако си сам понизан), ако се мучиш, ако си поданик и жртва, зато што су људи у ствари сатанистички отпад. Људи су, поред мрава (који имају развијену друштвену хијерархију), једина врста која ратује, која има организовано међусобно насиље. Атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки, то су људи урадили, то нису урадили црви, глисте, вукови. Је ли вам то звучи "онако", "па добро, јбг, десило се тамо негде", не, то је незамисливо зло. Цивилизација је овоземаљски пакао.
Congratulations Congrats GIF

Поштен и добар човек не очекује ништа заузврат.
Поштење треба да буде обострано. Ово је једна класична цивилизацијска грешка која доводи до лоших ствари, сви би да искоришћавају поштене, то није ствар само појединца него и опште климе, по моралном закону свако ко је поштен заслужује да буду поштени према њему.

Живот није плесни подијум.
И то је нешто лоше против чега се или треба борити или од чега треба бежати, а не препоручивати неком "за његово добро".

Не фунционише свет тако. Ако дајеш јер мораш, заправо ниси дао, него одужио.
Ако дајеш јер желиш, јер си такав па то те већ испуни задовољством, не треба да ти се узврати.
А када не очекујеш, увек добијеш са неке друге стране.
Не функционише свет тако јер свет није моралан. Ако се ја неком одужујем можда јер сам дужан, заслужујем и да се мени одуже ако су ми дужни. Ако дајем јер желим не видим никакав леп разлог зашто ми се не би узвратило или бар показала воља, чак и да тај воли да даје може се осетити искоришћеним а и тиме се храни незахвалност. Добар је онај који даје и не добија ништа заузврат али то је лоша ситуација и тиме се шири зло, такве идеје су средство за искоришћавање других.

Na osnovu onog sto si do sada pisao ti imas vrlo visoko misljenje o samom sebi, a vrlo nisko o drugima. I po sebi si ti uvek zrtva. A znas da je to odlika ranjivih narcisa?
То је лепљење етикета, чак и да јесам такав такав раније нисам био.

Ali hajde da ovo ne bude tema o tebi - Da je svet takav kakvim ga ti opisujes i da su ljudi iskljucivo takvi kako ih ti vidis, pa ti tako „posten i ponizan“ ne bi ni postojao.
Ја скоро и не постојим, не бих уопште ни постојао да нисам постао "нарцис", изгледа да је и добро што сам такав постао јер бити нарцис је лек против психопата и људима који нагињу ка томе.

ja zapravo mislim suprotno, da on ima vrlo nizak nivo samopouzdanja
0 самопоуздања и високо самопоштовање које је временом изграђено.

Pitala sam KAKVE
Pa Bezimeni je asocijalan,ako on gleda ljude i svijet kroz crne naocare on to govori iz pozicije asocijalne osobe,e sada kako ces da znas ljude kada se sa vecinom nikada druzio nisi,i to kazes fali mu prava interakcija,e sada opet kazem mozda mu fali a na osnovu loseg iskustva licnog npr ima losu sliku o ljudima,ali mozda mu i ne fali interakcija,nego suvise jasno i dobro vidi ono sto mnogi ne vide

Pa Bezimeni je asocijalan,ako on gleda ljude i svijet kroz crne naocare on to govori iz pozicije asocijalne osobe,e sada kako ces da znas ljude kada se sa vecinom nikada druzio nisi,i to kazes fali mu prava interakcija,e sada opet kazem mozda mu fali a na osnovu loseg iskustva licnog npr ima losu sliku o ljudima,ali mozda mu i ne fali interakcija,nego suvise jasno i dobro vidi ono sto mnogi ne vide
vidi ono sto drugi ne vide, ili samo ima previse alobodnog vremena pa obraca paznju i vrti centrifugu oko stvari na koje ne treba trositi energiju

Људи кажу да је река плава, већина тако каже јер "тако се каже". Ја, који кажем да је река зелена или мутна јер нисам слушао друге него сам сам то видео, ја сам грбав и болестан. Људи који су ширитељи туђих идеја и разних непреиспитаних клишеа никад не могу да буду више у праву од некога ко све и све преиспитује, ко све гледа и анализира. Боли ме уво што су они већина а ја мањина, битније је трудити се да будеш што више исправан а не што више део већине, то што се више цени кад си део већине је само зато што су људи и даље животиње али само које знају да причају људским језицима.

Vidimo mi svi sve isto. Niko od nas nije slep i toliko emotivno obogaljen da ne vidi svet oko sebe i ne pati nekim delom zbog toga. Ali retko ko toliko mantra, misli, piše, ubeđuje, crta, mrači kao on.

Život se ne svodi na takve stvari, što je najbitnije. Istina je i da ima ljudi koji su po okolnostima neuporedivo nesrećniji od njega, pa ne kukaju i ne "otvaraju oči" drugima tako što ih teraju u depresiju, apatiju ili još gore stvari, da ne imenujem.

Ovo što on radi nije zdravo u najmanju ruku, i kraj priče.

Као неко, ко је тотално емоционално некорумпиран ни од једног другог људског створења, могу да кажем:

Мрзим све људе, читаву цивилизацију, све је засновано на присили, закону јачег и по потреби лицемерју. Људи кад те се плаше поштоваће те, када си ненаметљив и понизан газиће те, разумеју само језик силе. Неће те поштовати ако си фин и љубазан. Ти за људе ниси добар ако си поштен, ако си поштен можеш бити чудан или чак и лош ако се не уклапаш, ти си за људе добар само ако си понижен (не и ако си сам понизан), ако се мучиш, ако си поданик и жртва, зато што су људи у ствари сатанистички отпад. Људи су, поред мрава (који имају развијену друштвену хијерархију), једина врста која ратује, која има организовано међусобно насиље. Атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки, то су људи урадили, то нису урадили црви, глисте, вукови. Је ли вам то звучи "онако", "па добро, јбг, десило се тамо негде", не, то је незамисливо зло. Цивилизација је овоземаљски пакао.
Ovo "mrzim" iz naslova je osnovni problem iz koga proističe sve ostalo.
Nisam siguran da je to stvarno tako, ali ako uzmemo hipotetički da jeste, onda nema rešenja.

Koliko dugo?
Kako znaš da ne može?
У три наврата по пар месеци. Променио сам 4 или 5 антидепресива. Једино ми је био од помоћи један лек за смирење. Не може то да ми помогне јер није ни до сад и јер је немогуће да се одрекнем жеље за анализирањем и рационалношћу.

Back