Mrzim fiziku.

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

E sad ja se tu mogu dobro snaci jer sam prirodno talentovan za prichanje prichice milina me slushati :rumenko: (kako neskromno sad cete da me pljunete :P )

Brate isti slucaj....IZ istorije covek samo treba dobro i dugo da prica...A taj ortak i nije neka pamet cim nemoze da se snadje u naj banalnijim situacijama...Predjes call of duty i imas pet za bilo koju oblast iz WW2

Meni je fizika glupa... mislim, imam jednu formulu i 10 zadataka koje treba da resim pomocu te formule...? u cemu je tu poenta...???
inace, imala sam ludu nastavnicu koja je govorila "kulirajuce", "ma on je najbolji", "osmo trica", "dobices asa" i mnoge druge stvari... O.o

au brate koju ti skolu pohadjas? :D
ja na drustvenom pa je imam sve 4 -.-

realno, teorija je laganica. samo da skapiras sve kako ide u vremenu i prostoru. :mrgreen:
a i zadaci nisu teeeski. 1 formula i to primenjujes na celu oblast :mrgreen:

Sad nije baš da mrzim fiziku, ali nisam baš neki ljubitelj... U osnovnoj niko ništa nije znao (a mislim da nije ni nastavnica), i ja se apsolutno ničeg ne sećam... Mada su mi zadaci išli lakše nego teorija neki put... Ne znam na koju foru sam ja imala 5... :mrgreen: Videćemo kako će biti u srednjoj... ;)

Ne vidim kakav smisao ima ova nauka uci nas necemu sto vec znamo naravno da ce casa da padne nece sigurno da stoji u fazduhu i to je genijalno otkrio Isak Njutan.E bezveze.Svi koji je mrzite kazite mi zasto a ako je neko slucajno voli molim ga neka mi samo kaze zbog cega.

Hahahah...nema smisla...paz' ovo...da ti nije bilo te fizike pitam li se da li bi ti sad postavljao ovako pametne teme...:confused:

Nek se pita..samo nek se pita.
Pitanja su važnija od odgovora.
Dokazuju da u čoveku još uvek ima dovoljno uma da se uopšte zapita...

Onda kada se niko ne bude pitao a većina bude samo prihvatala dogme, treba da se zabrinemo.

Ne razumem kako neko moze da pita kakav smisao ima bilo koja nauka? A tek fizika.
Iako mi ide, ne volim fiziku jer je dosadna... MNOGO, ali je ipak uvazena i uci se (bar bi trebalo) u celom svetu!!!

fizicari imaju jak lobi
u svakoj vladi imas nekog fizicara
zato se u gimn uci fizika 4 godine
a meni najdraza matematika
nekako mi.nzm.ima smisla
msm,sve ima smisla,ali meni je ovo nekako.nzm.klikne mi nekako

Uhhh. Ne mrzim fiziku kao predmet jer stvarno moze da bude zabavno i zanimljivo (ako dolazi od normalnih ljudi), ali zato me cinjenica da moram da sedim i slusam kojekakve idiote satima - ubija. U sustini, problem je u predavacima ne nama.

Да, мрзим је.
Имам 4 и срећна сам, али то је зато јер је професор добар к'о 'леб, и дели оцене шаком и капом.
Али, ваљда је то због гриже савести, јер не уме ништа да објасни.
Ј.еботе, вежбам физику 10 дана и на контролном ни један задатак не урадим цео. Лепо је рекао да жуте задатке не морамо да вежбамо и онда је дао два жута. Није фер.

Back