mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni hitno treba muzika iz filma: "Crni bombrader", pesma: "Svecane bele kosulje". Gledao sam svuda po netu, nigde je nema, a ni na WinMX-u. Ako je neko ima bio bih mu\joj mnogo, mnogo zahvalan kada bi mi je dali.

Dita:
Ja sam skinula program,ali ne znam kako se koristi!Kako da skinem pesme?Bicu mnogo zahvalna onom ko mi pomogne.
Ako je tako onda--->

Uputsvo za Dc++

1 . kada instalirate dc++ idite na ¨settings¨. Na ¨general ¨stavite svoj nick , zatim stavite tip vase konekcije . Veoma je vazno staviti IP i podesiti na ¨activ¨. Tako , kasnije cete moci da od bilo kog usera preuzimate fajlove . Ukoliko ne znate da nadjete svoj IP , evo vam uputstva . [ 1. za one koji imaju windows 98 : idite na ¨start ¨, pa zatim ¨run ¨. Otvorice se DOS . Ukucajte WINIPCFG i posle udarite enter . 2 za one koji imaju windows XP :idite na ¨run¨i ukucajte cmd . Pojavice se DOS . Ukucajte ipconfig/all
i naravno posle udarite enter . ] MEDJUTIM ukoliko imate firewall ili router morate staviti na PASIV ! Znaci , ukoliko ste podesili na ACTIV i imate problema sa konekcijom MORATE PRMENITI MOD I STAVITI NA PASIV !

Kada ste uneli svoj nick , stavili svoj IP i podesili na activ kliknite na OK .(ili ste umesto na activ stavili na pasiv)

2 . Idite ponovo na ¨settings ¨. Sada otvorite ¨downloads¨ . U gornjem prozorcicu ¨defolt download dorectory¨ stavite gde hocete da vam se skladaju fajlovi koje skidate . U ¨limits ¨ na ¨maximum simultanious downloads ¨stavite 3 .Taj broj mozete kasnije menjati u zavisnosti od vasih potreba (on znaci koliko istovremenih skidanja mozete imati , tacnije obroj usera od kojih istovremeno mozete skidati fajlove ). U donjem prozorcicu stavite brzinu , recimo 50 kb/sec . Da napomenem da od ovog broja nece zavisiti brzina skidanja filova , vec od vase konekcije i konekcije usera od koga skidate , kao i od broja trenutnih usera koji skidaju zajedno sa vama u istom trenutku od istog usera . ¨Public hubs list URL ¨ce biti vec napisna . Nakon svega kliknite na OK .

3 . Sada idite na ¨sharing ¨. Idite na ADD i stavite fajlove koje vi zelite ponuditi ostalim userima . Ne smete stavljati vec instalirane programe ! Svaki hub ima svoj limit sharinga koga morate imate da bi bili konektovani na pomenuti hub . Kod nekih je to 1 GB minimum , ali kod nekih je daleko vise , na primer 30 GB...i tako dalje . Doleu ¨uploads slots ¨stavite ¨ najmanje 4 . Taj broj oznacava broj usera koji ce moci istovremeno da skidaju od vas . Takodje i za taj broj Hubovi imaju svoj minimum , tako da vam preporucujem broj 4 da nebi imali problema . Iznad , brzinu mozete staviti po vasoj zelji, recimo 30-50 kb/sec .( naravno brzine podesavajte u skladu sa vasom konekcijom). Nakon toga kliknite na OK .

4 . Ovim vi ste zavrsili podesavanje DC++ a . Molim vas da se striktno pridrzavate mog uputsva i da ne unosite podatke koje nisam pomenuo . Znaci idite redom kako je napisano .

Nakon svih ovih podesavcanja vas dc++ bi trebao da radi . Odite na ¨ hub list ¨( plavi ekrancic sa gornje leve strane ) i probajte se konektovati na neki od hubova . Ukoliko vam na ekranu napise UNKOWN Adres probajte na neki drugi .
Ukoliko na ekranu dobijete informaciju ¨conect time out ¨znaci da vas dc++ radi ali da se trenutno ne moze konektovayti na taj Hub .
Ukoliko se konktujete i odmah nakon toga diskonektovani , znaci da nemate dovoljno za SHARE (naravno ukoliko ste se striktno pridrzavali mog uputsva jedino Share moze biti problem) . Nadjite neki drugi hub koji ce vas primiti sa vasim ¨share ¨.

Kada se konektujete na neki od hubova (najbolje je konektovati se na nekoliko njih istovremeno) najlakse trazite ono sto je potrebno na SEARCH ( dugme koje se nalazi gore-u obliku lupe-prvo) VAZNO (ukoliko imate router moze se desiti da imate problema kada trazite na search).Posle ukucajte sta vas zanima - ime filma , igrice , pesme , pevaca...ma sta pozelis...i posle samo ENTER (ili search) ..i na listi ce vam se pojaviti svi oni koji imaju to sto trazite. Sada je na vama da odlucite od koga cete skidati. Naravno kod nekih necete moci da se konektujete ako su im svi slotovi zauzeti , onda probajte kod nekog drugog. Takodje kod nekih ce brzina biti veca a kod nekih manja sto zavisi od njihve konekcije , broja slotova koji su im zauzeti...itd.

TAkodje je VEOMA VAZNO da znate da kada pocnete skidati od nekoga nesto i kada se prekine iz bilo kog razloga SKIDANJE SE AUTOMATSKI NASTAVLJA sledeci put kada obojica budete ON LINE na istom hubu kao i kada ste poceli skidanje . Vecina korisnika uglavnom koristi nekoliko hubova i stalno su tu na istom mestu tj hubu.

TAKODJE JE VEOMA VAZNO DA ZNATE da mozete nastaviti skidanje i od nekog drugog korisnika (USERA) . Na primer , poceli ste skidati film ¨Boj na Kosovu ¨ ,skinuli ste ga pola , ali se osoba od koje ste ga skidali ne pojavljuje vise (ili na primer niste zadovoljni brzinom i ne zelite vise nastaviti skidanje kod te osobe). Odete ponovo na SEARCH , nadjete film kod nekog drugog ,selektujete ga ,zatim desni klik (mis) , i idete ne DOWNLOAD to... BROWSE , zatim nadjete gde je film koga ste vec pola skinuli ,selektujete ga i kliknete na OK . FILM ce nastaviti da se skida od te druge osobe .

VAZNO : morate paziti o formatu - na primer ako ste skidali film u Avi formatu , ne mozete nastaviti sa filmom koji je u mpeg !!!!
Isto vazi i za muziku , igrice ...

Kako se zove grcka pesma i izvodjac koja je bila hit ovog leta po diskotekama (zajedno sa O-zone:Dragostea din tei)a karakteristicna je po jakom basu i nekakvom propratnom zujanju (nisam siguran ali ime izvodjaca pocinje na N nesto kao Nikolidis...) :!::?:

DabaMAN:
Tamara_0230:
Dobro kazes, na tom sajtu mozes naci SVAKU, ali ponavljam svaku stranu pesmu. Ja jedino taj sajt koristim sa download muzike i nikad nemam problem naci neku pesmu. Glupavo je koristiti neki program za razmenu muzike kao sto je Kazaa ili Napster jer je razmena muzike na taj nacin duga i mukotrpna. Brzina prenosa tebi zavisi i od konekcije koju onaj drugi ima sa cijeg kompa skidas mp3. Tako naprimer cak i ako ti imas ISDN, a ovaj drugi 56k vezu download ce biti nekih jadnih 2-3 kb/s. Da ne spominjem ako ovaj prekine vezu...

Stvarno ne bih da ti rusim iluzije, ali sam nasao bar desetak pesama prilicno poznatih grupa (Offspring, Deep Purple) kojih na tom sajtu nema. Tako da... mozda ponekad i nije losa varijanta ovih programa za razmenu muzike.

jel mogu ja nesto da pitam u vezi dc++??!!sta da stavim tamo kod description kad odem u settings pa general? i jos nesto: kad kliknem na public hubs nista mi se ne pojavi, samo prazno. ajde pomagajte, lose se snalazim sa ovim stvarima!

vick:
jel mogu ja nesto da pitam u vezi dc++??!!sta da stavim tamo kod description kad odem u settings pa general? i jos nesto: kad kliknem na public hubs nista mi se ne pojavi, samo prazno. ajde pomagajte, lose se snalazim sa ovim stvarima!
Sto se tice PUBLIC HUBS--Kada kliknesh na plavi ekrancic tj public hubs pogledaj status liniju i videces da pishe downloading bla bla. Sacekaj malo i lista ce ti se pojaviti.
A sto se tice DESCRIPTIONS tu mozes da stvish sta god hoces ( npr muzika,igre, ja, ti, on...:) ) a i ne morash nishta.Svejedno...

Ja najvise koristim SOULSEEK,nasla sam dosta novih albuma,ali nema mnogo stare muzike.. :( A,razmislite o tome koliko bi dobro bilo da postoji neki program za razmenu gde ne mora da se ceka u redu,koliko bi samo vremana ustedeli.

Postarajte se da dok koristite bilo koji od ovih programa imate ukljucene secyrity programe uzato sto u trenutku rada tih programa masina vam je otvorena za hakerske upade ne dozvoljeni upload back door... Mrtav sam ozbiljan znam sta pricam par mojih ortaka znaju fore da tako upadaju ljudima u kompjutere zamislite sta tek onda rade neki malo ludji likovi. :!:

molim vas - je l' znate ko peva ovu pesmu ili kako se zove...nesto..bilo sta o njoj...letos sam je cula u yugi!!

ne znam kako idu reci..mislim da je spanska pesma..pa pogadjam...

Solitare mare…solitare mareeeee....a nananana ej ...a nananana ej...

Samurai Jack:
Skinuo sam ga...uzasno je komplikovan. BTW ne radi. Pratio sam uputstva (ne poklapa mi se sve, moguce je da imam noviju verziju) ali ne funkcionise.
Komplikovan? :shock:
Imash 3 stavke da podesish, i nevezano je za verziju koju imash!!!
IP,sharing fileove, i slotove...Ja stvarno ne znam sta je tu toliko komplikovano....
A sta smatrash pod time "ne funkcionishe" ti? Aj pojasni malo, pa da ga nateramo da profunkcionishe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back