Molim Vas reci te mi gde bih mogao skinuti muziku iz filma ITALIAN JOB ali novije verzije!!!!
ops:
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:d4ch4:Ne funkcionishe kad neznash da namestish ili nemash hard vecji od 4gb. Ako ti je har vecji od 4gb kazi mi mail pa cju da ti poshaljem upustvo...sa screanshootovima.
Angelus:Zna li neko gdje se moze nabaviti pjesma Vrbe od Petra Grase, koju mozda izvodi jos neko osim njega, mislim da sam cuo da tu pjesmu pjeva i Crvena jabuka.
Da li neko ima tu pjesmu i kad je uopste ona snimljena?
Unaprijed hvala!
radio ja... bolja ti je kaza, i ares... a i advanced mp3 search 1.8... batali dc++... :wink:. . .:Je li ko radio sa DC++ programom? Mislim da se tako zove![]()
DJ_MaRe:radio ja... bolja ti je kaza, i ares... a i advanced mp3 search 1.8... batali dc++... :wink:. . .:Je li ko radio sa DC++ programom? Mislim da se tako zove![]()
absonic:radar love-golden earing
gde naci?
deejayo:jel ima mozhda neko pesmu il mozha zna gde mogu da nabawim spisak pesama iz filma "femme Fatalle" zanima me konkretno ona pesmica na kraju kad ona riba se skida pred likom ,pa posle krece akcija na bilijarskom stolu e treba mi pesma u podlozi ?????!
pomoc..!
absonic:jel' moze neko da mi da spisak pesama sa albuma golden earringa na kojem se nalazi pesma radar love
Sasha85:absonic:jel' moze neko da mi da spisak pesama sa albuma golden earringa na kojem se nalazi pesma radar love
1. Radar Love
2. Vanilla Queen
3. Candy's Going Bad
4. She Flies on Strange Wings
5. Ce Soir
6. Mad Love's Comin'
7. Leather
8. Clear Night Moonlight
9. Lost and Found
10. Devil Made Me Do It
11. Quiet Eyes
12. Twilight Zone
Đenka:Daj nekoliko stihova iz te pesme pa da vidimo šta se može uraditi...