mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verzija iz 2003 godine...
Ovo ti je spisak pesama:

1. Opening Titles
2. Italian Job
3. Venice Gold Heist
4. Boat Chase
5. Mourning John
6. Planning the Heist
7. Pawning the Gold
8. Cable Check
9. Getting the Axe
10. Devil Inside
11. Bitter Suite
12. New Plan
13. Tunnel Run
14. Chopper Chase/Face-Off
15. Golden

Nadji neki vec pomenih programa i nacices nesto od ovoga... ;)

Ne lupaj gluposti...
Postoji 100001 razlog zasto je DC++ NAJBOLJI program te vrste. Za razliku od ostalih, na njemu nema sta nema... Doduse, ako ipak neko preferira da upishe zeljko joximovic ili lane moje i skine prvo na sta naidje ( pri tome ima Y % sanse da pokupi trojanca, losh file,kodiran file itd itd) za takve je idealna i kaza i ostalo...

Ja winmix imam već nekih mesec dana i super je.Sve što mi je trebalo ja sam skinuo.Ali kad sam malopre hteo da ga uključim-neće da se konektuje-svetli mi stalno ona žuta kockica, a ne zelena.Šta da radim?Hvala unapred za pomoć

jel ima mozhda neko pesmu il mozha zna gde mogu da nabawim spisak pesama iz filma "femme Fatalle" zanima me konkretno ona pesmica na kraju kad ona riba se skida pred likom ,pa posle krece akcija na bilijarskom stolu e treba mi pesma u podlozi ?????!
pomoc..!

deejayo:
jel ima mozhda neko pesmu il mozha zna gde mogu da nabawim spisak pesama iz filma "femme Fatalle" zanima me konkretno ona pesmica na kraju kad ona riba se skida pred likom ,pa posle krece akcija na bilijarskom stolu e treba mi pesma u podlozi ?????!
pomoc..!

Spisak:
1. Bolerish
2. Stop or I'll Shoot
3. Rage
4. Double
5. Tragedy
6. Deja Vu
7. Searching for Gun
8. In Café
9. Blouse Off Shoulder
10. Out of Water
11. Future
12. Deja Vu II
13. Bolerish [Piano Version]
14. Lost Theme [Piano Version]

Evo ti spisak... Pa,kreni svaku redom da skidas... I mozda pronadjes tu...
Mada,mislim da je ta 8... Ali proveri... ;)

absonic:
jel' moze neko da mi da spisak pesama sa albuma golden earringa na kojem se nalazi pesma radar love

1. Radar Love
2. Vanilla Queen
3. Candy's Going Bad
4. She Flies on Strange Wings
5. Ce Soir
6. Mad Love's Comin'
7. Leather
8. Clear Night Moonlight
9. Lost and Found
10. Devil Made Me Do It
11. Quiet Eyes
12. Twilight Zone

Jel to ono "Zbogom prvi nerođeni sine, zbogom ružo zbogom ruzmarine" ?

Ja tu pesmu imam u izvođenju Nikole Uroševića Gedže.
Mogu da ti je privremeno dignem kod mene na sajt da je skineš. Javi mi na pp ako te zanima.

Pomagajte ljudovi... Nigde ne mogu da nađem "Zvuci ulica" od Dejan Cukića... Može li neko da potraži u nekom od tih "svemoćnih programčića" koje rabujete? ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back