Sasha85
Domaćin
- Poruka
- 4.895
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro kazes, na tom sajtu mozes naci SVAKU, ali ponavljam svaku stranu pesmu. Ja jedino taj sajt koristim sa download muzike i nikad nemam problem naci neku pesmu. Glupavo je koristiti neki program za razmenu muzike kao sto je Kazaa ili Napster jer je razmena muzike na taj nacin duga i mukotrpna. Brzina prenosa tebi zavisi i od konekcije koju onaj drugi ima sa cijeg kompa skidas mp3. Tako naprimer cak i ako ti imas ISDN, a ovaj drugi 56k vezu download ce biti nekih jadnih 2-3 kb/s. Da ne spominjem ako ovaj prekine vezu...Tamara_0230:Znam ja jedan sajt www.mp3search.com
VictorySun:e ja sam skinula kazuu i sad neznam kako da downloadujem neku pesmu pesmu.... help!
Sasha85:VictorySun:e ja sam skinula kazuu i sad neznam kako da downloadujem neku pesmu pesmu.... help!
Ides na search... I tako imas da ukucas sta trazis...
VictorySun:Sasha85:VictorySun:e ja sam skinula kazuu i sad neznam kako da downloadujem neku pesmu pesmu.... help!
Ides na search... I tako imas da ukucas sta trazis...
hvala
gde je to FIND SOURCESBleak WinterFullMoon:Anonymous:Bleak WinterFullMoon:choonga:Zanima me da li se sa winmx programa moze zaustavljati <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=download&v=56">download</a>,ili mora odjednom da se skine stvar?
Ne mora odjedom,mozes na <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=resume&v=56">resume</a>.
Kako da resume-ujem?
nadjesh incomplete file i kliknes na 'find sources'
Delijka:Ljudiii...ima li igde pesma od BABA "Sudar s' novim momkom"? HITNO
denis8:Sta je REMOTELY QUEUED, sprecava me da skidam pesme, i mogu li nekako da skidam vise pesama u isto vreme
pa to ti je to ako ti tako pise desnim dugmetom kliknes na pesmu i FIND SOURCES.Inace kad trazis pesmu i kad ti izlista sve gledas skroz desno ono QUE... i ako je to zeleno i pise "avejlbl" onda bi mogla skidati bez problema...Mirjanadz:Skinula sam program,instalirala ga,sve super radi.Stavila sam muziku,jedino nisam znala da podesim za modem,gde se to vidi? i kako da skidam muziku?vidim da drugi skidaju sa mog kompa...kad kliknem dva puta na ono sto mi treba,on trazi konekciju i na kraju time out i to je sve...
Uopsteno,nikad do sada nisam koristila ovakve programe za download pa mi je sve to nepoznato...da ne bih iscitavala help,ako nije problem,please help![]()
hvala,ukapirala sam.absonic:pa to ti je to ako ti tako pise desnim dugmetom kliknes na pesmu i FIND SOURCES.Inace kad trazis pesmu i kad ti izlista sve gledas skroz desno ono QUE... i ako je to zeleno i pise "avejlbl" onda bi mogla skidati bez problema...Mirjanadz:Skinula sam program,instalirala ga,sve super radi.Stavila sam muziku,jedino nisam znala da podesim za modem,gde se to vidi? i kako da skidam muziku?vidim da drugi skidaju sa mog kompa...kad kliknem dva puta na ono sto mi treba,on trazi konekciju i na kraju time out i to je sve...
Uopsteno,nikad do sada nisam koristila ovakve programe za download pa mi je sve to nepoznato...da ne bih iscitavala help,ako nije problem,please help![]()
Jel moze neko da mi na sanhacio@yahoo.com posalje neke pesme divljih jagoda sa njihovog prvog i drugog albuma...
taj sajt ne radi...???DabaMAN:Dobro kazes, na tom sajtu mozes naci SVAKU, ali ponavljam svaku stranu pesmu. Ja jedino taj sajt koristim sa download muzike i nikad nemam problem naci neku pesmu. Glupavo je koristiti neki program za razmenu muzike kao sto je Kazaa ili Napster jer je razmena muzike na taj nacin duga i mukotrpna. Brzina prenosa tebi zavisi i od konekcije koju onaj drugi ima sa cijeg kompa skidas mp3. Tako naprimer cak i ako ti imas ISDN, a ovaj drugi 56k vezu download ce biti nekih jadnih 2-3 kb/s. Da ne spominjem ako ovaj prekine vezu...Tamara_0230:Znam ja jedan sajt www.mp3search.com
za Dina Merlina imas njegov sajt www.dinomerli.netnikola987:A ima li neki domaci sajt za skidanje mp3(-a), npr. Dino Merlina... I dal' postoji neki sajt sa tekstovima pesama.
Krstivoje:Narode kakav WinMx, kakva Kazza.Program se zove DC++ (Direct Connect). Probao sam i taj WinMx i Kazaa, ali ovaj program me je odusevio. Znaci vreme i vreme sam provodio trazuci muziku po netu. I sta sam nasao - nista. Kad sam istalirao ovaj program, odusevio sam se.Sve ono sto sam trazio ovde sam nasao.Znaci od domace muzike, strane, filmovi, programi, i sta vam padne na pamet.Nemam reci