mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pomocu mirc ili bilo cega slicnog je lako downloadovati
mp3 ili elektronske knjige. Nakacite se na bilo koji Undernet server, pristupate kanalu #mp3download ili #bookz....kucate @find ime pesme ili knjige...onda on izlista ko to ima...pa lepo copy....paste i gotovo!

Tamara_0230:
Dobro kazes, na tom sajtu mozes naci SVAKU, ali ponavljam svaku stranu pesmu. Ja jedino taj sajt koristim sa download muzike i nikad nemam problem naci neku pesmu. Glupavo je koristiti neki program za razmenu muzike kao sto je Kazaa ili Napster jer je razmena muzike na taj nacin duga i mukotrpna. Brzina prenosa tebi zavisi i od konekcije koju onaj drugi ima sa cijeg kompa skidas mp3. Tako naprimer cak i ako ti imas ISDN, a ovaj drugi 56k vezu download ce biti nekih jadnih 2-3 kb/s. Da ne spominjem ako ovaj prekine vezu...

Bleak WinterFullMoon:
Anonymous:
Bleak WinterFullMoon:
choonga:
Zanima me da li se sa winmx programa moze zaustavljati <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=download&v=56">download</a>,ili mora odjednom da se skine stvar?

Ne mora odjedom,mozes na <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=resume&v=56">resume</a>.

Kako da resume-ujem?

nadjesh incomplete file i kliknes na 'find sources'
gde je to FIND SOURCES

imam winmx vec dugo,dugo...
mislim da postoje mnogo bolji programi od ovog,narocito ako trazite pesme koje nisu ultra mega hitovi.radi se o tome da winmx ima malo usera,tako da posao vise rade programi kao sto su kazaa(koji ja nikako ne mogu da instaliram) i cula sam da je overner jako dobar
ponavljam:ako trazite pesme koje su popularne,winmx je ok,ali moguce je da cete se nacekati da zavrsite pesmu

Skinula sam program,instalirala ga,sve super radi.Stavila sam muziku,jedino nisam znala da podesim za modem,gde se to vidi? i kako da skidam muziku?vidim da drugi skidaju sa mog kompa...kad kliknem dva puta na ono sto mi treba,on trazi konekciju i na kraju time out i to je sve...
Uopsteno,nikad do sada nisam koristila ovakve programe za download pa mi je sve to nepoznato...da ne bih iscitavala help,ako nije problem,please help:)

Mirjanadz:
Skinula sam program,instalirala ga,sve super radi.Stavila sam muziku,jedino nisam znala da podesim za modem,gde se to vidi? i kako da skidam muziku?vidim da drugi skidaju sa mog kompa...kad kliknem dva puta na ono sto mi treba,on trazi konekciju i na kraju time out i to je sve...
Uopsteno,nikad do sada nisam koristila ovakve programe za download pa mi je sve to nepoznato...da ne bih iscitavala help,ako nije problem,please help:)
pa to ti je to ako ti tako pise desnim dugmetom kliknes na pesmu i FIND SOURCES.Inace kad trazis pesmu i kad ti izlista sve gledas skroz desno ono QUE... i ako je to zeleno i pise "avejlbl" onda bi mogla skidati bez problema...
Jel moze neko da mi na sanhacio@yahoo.com posalje neke pesme divljih jagoda sa njihovog prvog i drugog albuma...

absonic:
Mirjanadz:
pa to ti je to ako ti tako pise desnim dugmetom kliknes na pesmu i FIND SOURCES.Inace kad trazis pesmu i kad ti izlista sve gledas skroz desno ono QUE... i ako je to zeleno i pise "avejlbl" onda bi mogla skidati bez problema...
Jel moze neko da mi na sanhacio@yahoo.com posalje neke pesme divljih jagoda sa njihovog prvog i drugog albuma...
hvala,ukapirala sam.
Samo jos nesto i necu vise da vas smaram.
jel mogu ja,posto sam videla na chatu,koliko ljudi imaju pesama,da vidim kod nekog odredjenog koje pesme sve ima ili sve ide preko search-a?
:oops: :oops:

Narode kakav WinMx, kakva Kazza.Program se zove DC++ (Direct Connect). Probao sam i taj WinMx i Kazaa, ali ovaj program me je odusevio. Znaci vreme i vreme sam provodio trazuci muziku po netu. I sta sam nasao - nista. Kad sam istalirao ovaj program, odusevio sam se.Sve ono sto sam trazio ovde sam nasao.Znaci od domace muzike, strane, filmovi, programi, i sta vam padne na pamet.Nemam reci

DabaMAN:
Tamara_0230:
Dobro kazes, na tom sajtu mozes naci SVAKU, ali ponavljam svaku stranu pesmu. Ja jedino taj sajt koristim sa download muzike i nikad nemam problem naci neku pesmu. Glupavo je koristiti neki program za razmenu muzike kao sto je Kazaa ili Napster jer je razmena muzike na taj nacin duga i mukotrpna. Brzina prenosa tebi zavisi i od konekcije koju onaj drugi ima sa cijeg kompa skidas mp3. Tako naprimer cak i ako ti imas ISDN, a ovaj drugi 56k vezu download ce biti nekih jadnih 2-3 kb/s. Da ne spominjem ako ovaj prekine vezu...
taj sajt ne radi...??? :(

Krstivoje:
Narode kakav WinMx, kakva Kazza.Program se zove DC++ (Direct Connect). Probao sam i taj WinMx i Kazaa, ali ovaj program me je odusevio. Znaci vreme i vreme sam provodio trazuci muziku po netu. I sta sam nasao - nista. Kad sam istalirao ovaj program, odusevio sam se.Sve ono sto sam trazio ovde sam nasao.Znaci od domace muzike, strane, filmovi, programi, i sta vam padne na pamet.Nemam reci

Apsolutno podrzavam Krstivoja ( man from the Zavichaj - btw ask him odakle zna za prog. :D ) u svakom slucaju batalite surfanje netom , kazaa , overnet , winmx i ostala * , intalirajte dc++ i uzivajte

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back