Mirjanadz
Aktivan član
- Poruka
- 1.514
nikola987:A ima li neki domaci sajt za skidanje mp3(-a), npr. Dino Merlina... I dal' postoji neki sajt sa tekstovima pesama.
Koje ti pesme trebaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikola987:A ima li neki domaci sajt za skidanje mp3(-a), npr. Dino Merlina... I dal' postoji neki sajt sa tekstovima pesama.
pa ... ne otvara se taj sajtabsonic:www.yuormp3.net
Imaju i domace autore...
millkica:pa ... ne otvara se taj sajtabsonic:www.yuormp3.net
Imaju i domace autore...
Vidi stvarno...Sasha85:millkica:pa ... ne otvara se taj sajtabsonic:www.yuormp3.net
Imaju i domace autore...
Naravno da se ne otvara kad je pogresno napisao...
www.yourmp3.net
absonic:Vidi stvarno...Sasha85:millkica:pa ... ne otvara se taj sajtabsonic:www.yuormp3.net
Imaju i domace autore...
www.yourmp3.net
A što tebe nema više na CHARMED Sasha85![]()
![]()
baš ti hvala :wink:Sasha85:millkica:pa ... ne otvara se taj sajtabsonic:www.yuormp3.net
Imaju i domace autore...
www.yourmp3.net
I meni se desava to...ali onda iskljucim sve:browsereErnesto_Che:ljudi...ops:
ne znam dal sam debil il nesto drugo nije u redu, ali moj WinMX stalno "Finding network conestions" i ja nista ne mogu da uradim...
koji mi je problem?
Boban_bgd:znate sta...na svim ovim sajtovima sam trazio pesmu
VINILYSTIC - I remmember you i nigde je nema...ako neko zna mozda gde ima da je skinem bio bih mu veoma zahvalan. Inace pesma se vrti po svim radio stanicama u Beogradu ali je nigde nema.![]()
absonic:jel' cuo neko za THE BANGLES i njihovu pesmu Walk like an Egyptian...
Gde ona moze da se skine i reci te pesme?
Sasha85:Boban_bgd:znate sta...na svim ovim sajtovima sam trazio pesmu
VINILYSTIC - I remmember you i nigde je nema...ako neko zna mozda gde ima da je skinem bio bih mu veoma zahvalan. Inace pesma se vrti po svim radio stanicama u Beogradu ali je nigde nema.![]()
I remember you...
Inace,google-juci nasla sam da se grupa zove VINYLISTIC... Ili slicno...
Probaj,pa ces videti...
Boban_bgd:Sasha85:Boban_bgd:znate sta...na svim ovim sajtovima sam trazio pesmu
I remember you...
Inace,google-juci nasla sam da se grupa zove VINYLISTIC... Ili slicno...
Probaj,pa ces videti...
Pa vidis li valjda da znam ko izvodi ali nikako ne mogu da nadjem na netu da skinem to...!!!!
Boban_bgd:E onda se izvinjavam... nisam najbolje pogledao...
Hvala ti...
Bozo:Moze li neko da mi preporuci neki sajt gde bi mogao da nadjem najnovija muzicka izdanja, dakle samo naslove, naravno da to budu dobre stvari, ono sto mi se trenutno svidja je...
Simply Red - Sunrise
Bon Jovi - All about loving you
Robbie Williams - Come undone
Boogie pimps - somebody to love...
Ali ovo sam sve video na MTV, MTV2, VH1, VIVA 1 i 2... zanima me ako neko zna neki dobar izvor na internetu.
Takodje, kako vam se svidja crnka u spotu Simply Red - Sunrise, ona u zelenoj haljini, mmmmmmmmm perfectness !
Bozo:nije problem odakle cu skinuti imam vec WINMX, samo sta ja tamo da kucam u search ?!?!?
Treba mi neka dobra lista hitova, samo sto svi ovi manje vise poznati TOP CHARTS.. su puni manje vise istog sadrzaja..
Icarus:A to , dobar ti je hrvatski otvoreni radio , oni svoj top chart liste prave u suradnji sa britanskim , americkim , njemackim i ostalim radiostanicama , pa onda mozes download-ovati
na winmx .
http://www.otvoreni.hr/
sokodjecma:Ljudi ubih se trazeci po netu da download-ujem Verno Pseto od Riblje Corbe.Ako neko ima tu pesmu moze da mi posalje u mp3 formatu na sokodjecma@sezampro.yu
Ne treba opisivati koliko cu biti zahvalan!![]()