Slavo
Primećen član
- Poruka
- 571
molim vas hitno ako neko ima link ili sajt gde mogu da skinem elektricni orgazam-breskve u teskom sirupu,to je njihov najnoviji cd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma nema problema.....Sergi0:@maki....
e svaka ti chast za Armika... juche sam slusho ceo dan skoro![]()
Makijavelli:ma nema problema.........ostavicu sve shto imam od njega,posle cu da predjem na paco de luciu e to je vec ludilo.....
el bi ti to mogo da turish na cd pa nekako na poshtu i pravac do mene
:-D
ops: :-Dpa naravno.....samo reci gde.....poshalji na pp ako ocesh adresu......Sergi0:khm khm... posto ti imash muziku koja se meni svidjael bi ti to mogo da turish na cd pa nekako na poshtu i pravac do mene
:-D
ops: :-D
Makijavelli:pa naravno.....samo reci gde.....poshalji na pp ako ocesh adresu......
posto ja jesam pa naravno druzhe....iz kog razloga ti ne bih to uchinio ja sam u prirodi dusha od choveka......Sergi0:khm ti si ozbiljan... nadam seposto ja jesam
![]()
Makijavelli:pa naravno druzhe....iz kog razloga ti ne bih to uchinio ja sam u prirodi dusha od choveka......
ae sad cu da te bachim na MSN lakshe je neg na pp ....
....

Stvarno mu treba ta pesmaANAlitichar:Ima li neko mozda novu pesmu od Beogradskog sindikata?Ne znam kako ide ,ali ima nekog lajanja![]()
....jel`s siguran da je nova.....